Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Brembo

Brembo márkában a következő termékek szállíthatók:

Fékbetét rögzítő készlet, Fékkopás jelző, Első fékbetét, Hátsó fékbetét, Hátsó fékpofa, Fékdob, FéktárcsaTájékoztató:

Az olaszországi központú, fékalkatrészek gyártásával foglalkozó, és a gépjárműiparban elismert BREMBO cég története a 1961-es években kezdődött. Rövid idő alatt a kétkerék meghajtású autók piacán vezető fékrendszer-gyártóvá váltak.

Brembo 1964-től kezdett el féktárcsákat gyártani az autóipar számára, majd 1972-től bővítette ez a motorkerékpárok felé, 1975-től a vállalat bemerészkedett a Forma-1 világába, és Ferrari GP autókat látta el saját fékrendszereivel.

Brembo fékBrembo fékBrembo fék


A cég által kifejlesztett nagyhatásfokú fékrendszerek olyan autómárkáknál kerülnek beépítésre, mint a Porsche, Mercedes, BMW, Lancia, Chrysler. 2001 óta sok rangos díjat nyertek el, melyre több új autógyártó, és az alkatrész utángyártó cég is csatlakozott a Brembo partnerek sorába. Napjainkra, a Brembo cég Európa egyik elit fékalkatrész gyártójává nőtte ki magát.
           
Jelenleg 4 kontinens, 16 országában 7000 alkalmazott munkájának köszönhetően a Brembo a fékalkatrészek gyártásában jelentős szerepet képvisel. A Brembo féktárcsákat és fékbetéteket 2008-ban a német Auto Motor und Sport olvasói sorozatban, harmadik alkalommal választották az év legjobb fékgyártójának.

Brembo professzionális utángyártott kínálatában megtalálható termékek, a piacon található autók 96%-t teljesen lefedi. A prémium márkájú autóknál az esztétikai megjelenés is nagyon fontos, ezért a 11, 21 –es jelű féktárcsák korrózió gátló anyaggal vannak kezelve, így a rozsdásodás teljesen kizárva.

Brembo fékBrembo fékBrembo fék


A Brembo Max féktárcsák egy különleges anyaggal vannak bevonva, amelyek optimalizálják a teljesítményt nedves körülmények között is. Az egyedülálló konformációján Brembo Max féktárcsák gondoskodnak a megfelelő fékerőről a kezdeti szakaszban, és köszönhetően egy magasabb súrlódási együttható: az eredménye egy rövidebb a fékút, és hatékonyabb fékhatás. Továbbá, a különleges aszimmetrikus barázdák felszínén Brembo Max tárcsák kivezetik a forró gázokat, és súrlódó anyag szemcsék is gyorsabban eltudnak távozni, ugyanakkor jelzi a kopás mértékétől magának a féktárcsának. Brembo Max féktárcsák különösen ideális azon autósok számára, akik számára nem a megjelenés is fontos, de a legfontosabb a sokkal jobb fékhatás.Származási ország:
Olaszország

Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.Legkedveltebb Brembo termékek:

09.7196.14BBrembo Easy Check féktárcsa
09.7196.11 @6Brembo COATED DISC LINE féktárcsa
09.5745.76BBrembo MAX LINE féktárcsa
BP85042Brembo Első fékbetét
BP85020Brembo Hátsó fékbetét
BRE S85514 @14Brembo Hátsó fékpofa

Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon
Fekmester.hu a Google+-onFekmester.hu a Google+-on