Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

FACEBOOK KUPON AKCIÓN

Fekmester.hu Facebook Kupon

Többször kérdezik tőlünk, így most itt is szeretném kiemelni, hogy a weboldalunkon feltüntetett árak bruttóban (áfásan) értendőek, és már engedménnyel vannak csökkentve.
Természetesen mi is szeretnénk plusz kedvezményt biztosítani kedves ügyfeleink számára, ezért kitaláltunk a Facebook kupon akciót. Ennek köszönhetően minden kedves vásárlónk, ha a jobb oldalon található NE HAGYD ITT képre kattint, le tud tölteni egy fentebb látható Facebook kupont. Ilyenkor első alkalommal „lájkolja” oldalunkat, de ezt követően is bármikor letölthető a kupon, így minden alkalommal be tud váltani egy letöltött kupont. Ezen kupon lehetőséget ad a végösszeg 3000 Ft-tal való csökkentésére, de csak a rajta feltüntetett feltételek mellett lehet beváltani. Ha vásárlása 30000 Ft feletti, akkor egy, ha 60000 Ft feletti, akkor kettő kupon beváltása lehetséges, és egy vásárlás alkalmával csak kettő kupon használható fel.

A kupon a letöltés napjától számítva, 30 napig érvényes!
A kupon nem érvényes a THULE és az EBC termékcsaládra, akciós termékekre, és az akciós menüpont alatt megtalálható termékekre! (http://www.fekmester.hu/akcios_termekek/)

Az engedmény jóváírása nem automatikus, visszaigazoló e-mail-ban külön egyénileg mi tüntetjük fel. Az ingyenes kiszállítás esetén figyelembe kell venni, hogy a kupon jóváírása egyénileg történik, így a szállítási díj összegét a kupon levonását követően rendszerünk automatikusan hozzá adja ha szükséges. A kupont úgy tudja beváltani, hogy vagy e-mailben elküldi a letöltött kupon képét, vagy megrendelése megjegyzés részében feltünteti a kuponon látható sorszámot.

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon
Fekmester.hu a Google+-onFekmester.hu a Google+-on