Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Várj egy percet mielőtt kilépsz!

FOGADD EL EZT A 3000 FT ÉRTÉKŰ KUPONT

SZÁLLÍTÁS / FIZETÉS


Megrendelés, fizetés folyamata

Fekmester.hu kiszállítás már 960 Ft-tól
A megrendelést követően, mindenki kap egy visszaigazoló e-mailt (ezért fontos, hogy e-mail címét helyesen adja meg, és megrendelést követően figyelje e-mail fiókját), melyben található egy LINK, melyre kattintással meg kell erősíteni a rendelést. Ezt követően a kollégáink küldenek egy személyre szabott e-mailt, melyben feltüntetjük a kiszállítás pontos napját. Mivel webáruházunk nem online, a termékek mellett feltüntetett szállíthatósági információ gomb is csak egy reggeli készletet igazol vissza (tájékoztató jellegű, több termékünket olyan külföldi raktárokból szerezzük be, ahonnan nem biztosítanak készlet infót), így konkrét szállíthatóságot mindig pontosan e-mailben visszaigazoljuk, így kérünk mindenkit ellenőrizze e-mail fiókját.

Ha Ön megrendeléskor az előre utalást választotta ki, kérjük, utalást addig ne indítsa el, míg visszaigazoló e-mailben nem jelezzük vissza a szállíthatóságot, banki adatokat és az utaláskor feltüntetendő adatokat.

Ha Ön megrendeléskor a bankkártyás fizetést választotta ki, kollégáink a termékek szállíthatósága esetén elküldik a bankkártyás fizetés teljesítéséhez szükséges linket, amivel Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A K&H Bank fizetési szerverén csak annyi a dolga, hogy megadja a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.
Bankkártyás fizetés K&H Bank Bankkártyás fizetés K&H Bank

A már megrendelt árut a Trans-o-flex futárszolgálattal és a Magyar Postával (MPL) tudjuk Önhöz eljuttatni. A Magyar Posta esetében lehetőség van postán maradóra kérni a csomagot, vagy MOL és COOP PostaPontok közül is választhat, így csomagját napi ügyeinek intézése közben is könnyen felveheti.
Fekmester.hu kiszállítás már 960 Ft-tól

A megrendelt termékeket, legtöbb esetben már a megrendelés napján, vagy a megrendelést követő napon eltudjuk küldeni Önnek, melyet a szállító cégek egy munkanappal később szállítanak ki a megrendeléskor megadott szállítási címre. Természetesen, előfordulhat olyan, hogy a rendelés kielégítése több napba telik, de erről mindenkit telefonon értesítünk.

Mivel a futárszolgálat nem csak a mi csomagjainkat szállítja, így sajnos nagyritkán olyan elképzelhető, hogy a kiszállítás egy napot mégis csúszik. Így kérjük Önöket, hogy egy termék megrendelését, ne az utolsó pillanatra hagyják, érdemes egy ilyen plusz napot inkább ráhagyni, hisz mi is hibázhatunk, és futárszolgálatnál is lehet elkavarodás.


Speciális szállítási idők, és díjak:

Az EBC sport féktermékeket egyedileg szerezzük be, így a szállítási ideje mindig fix. Mivel minden termék közvetlenül, az EBC központi raktárából érkezik, így EBC termékek rendelése esetén a szállítási idő kb. 2-2.5 hét. Minden héten hétfőn tudunk rendelni, és a várható beérkezés a következő hét csütörtök-péntek. Természetesen, ezért aki EBC terméket rendel, azokat a rendelést követő napon telefonon keressük a szállítás idő elfogadásával kapcsolatban, a megrendelést addig nem tesszük véglegessé, míg telefonos egyeztetés nem történik meg. Amint ezen termékek megérkeznek, telefonon jelezzük a kiszállítás pontos napját.
Ez csak az EBC termékekre vonatkozik, minden más termékre az előbbiekben leírtak érvényesek.

Akkumulátorok és EBC termékek esetében mindig van szállítási költség. Gumiabroncsok, felnik esetében egyedi szállítási díjat számolunk fel, erről kérem érdeklődjenek elérhetőségeinken.

Kérjük minden esetben pontosan adja meg a postázási címet és telefonszámot!
Szállítási díjak (áraink az ÁFÁ-t és csomagolási díjat is tartalmazzák):

Szállító cég Fizetési forma 0-40 kg 40 kg felett Több nagy karosszéria (géptető, sárvédő, lökhárító stb.) több kipufogódob, vonóhorog esetén
Trans-o Flex utánvéttel 1260 Ft* Kérjen egyedi árat! 1260 Ft + extra díj
  előre utalással 960 Ft* Kérjen egyedi árat! 960 Ft + extra díj
  bankkártya 960 Ft* Kérjen egyedi árat! 960 Ft + extra díj
Magyar Posta utánvéttel 1460 Ft* Kérjen egyedi árat! Nem lehetséges!
  előre utalással 1160 Ft* Kérjen egyedi árat! Nem lehetséges!
  bankkártya 1160 Ft* Kérjen egyedi árat! Nem lehetséges!

A szállítás bruttó 50.000 Ft felett rendelés esetén ingyenes. Ha az Ön rendelés 50.000 Ft feletti és tartalmaz több nagyobb karosszéria elemet, műanyag elemet vagy kipufogódobot és vonóhorgot az alap szállítási díjat ekkor is elengedjük, így csak az elemenkénti extra díjjal kell számolni! Akkumulátorok, gumiabroncsok, felnik és hordós termékek esetén nem érvényes ingyenes szállítási kedvezmény. Rendelésében használja a facebook kupon lehetőséget, olvassa el kupon feltételeket itt.


FONTOS!!! Több karosszéria elem szállítása esetén (motorháztető, sárvédő, lökhárító, homlokfal, küszöb, műanyag dobbetét, nagy hűtőrács stb.) és több kipufogó alkatrész, vonóhorog esetén a szállítási díjak eltérnek a táblázatban megadottaktól. Mindenkivel egyedileg egyeztetünk, a megrendelt termékeket milyen formában és összegért tudjuk eljuttatni a megadott címre.
Tájékoztatásként néhány pl.
-1db motorháztető esetén a Trans-o Flex alapdíj (960 Ft vagy 1260 Ft)
-1db motorháztető, 1 lökhárító esetén a Trans-o Flex alapdíj (960 Ft vagy 1260 Ft) + 1 * 500 Ft
-1db motorháztető, 1 lökhárító, 1 sárvédő esetén a Trans-o Flex alapdíj (960 Ft vagy 1260 Ft) + 2 * 500 Ft
-2db műanyag dobbetét esetén a Trans-o Flex alapdíj (960 Ft vagy 1260 Ft)
-2db műanyag dobbetét, 1 lökhárító esetén a Trans-o Flex alapdíj (960 Ft vagy 1260 Ft) + 1 * 500 Ft
-1db hátsó kipufogódob esetén a Trans-o Flex alapdíj (960 Ft vagy 1260 Ft)
-1db hátsó kipufogódob, 1 középső kipufogódob esetén a Trans-o Flex alapdíj (960 Ft vagy 1260 Ft) + 1 * 500 Ft

A Magyar Posta nem vállalja a nagy karosszéria elemek szállítását, így ezen alkatrészek szállítása ebben a formában nem megoldott. A kisebb karosszéria elemekkel nincs probléma, a szállítása megoldható. A MOL és COOP PostaPontra nincs lehetőségünk karosszéria elemet, és más túlméretes csomagot küldeni (pl. kipufogó) ill. max. 20kg lehet egy csomag.
Trans-o-flex futárszolgálat belföld utánvétel
1 260 HUF

Ebben az esetben a Trans-o-flex futár házhoz viszi a csomagot, és átvételkor kell fizetni az ellenértéket. A futárszolgálat a kiszállítás napján, a megrendeléskor megadott telefonszámra küld automatikusan egy sms-t, és az sms szövegrészében megadott telefonszámon lehetőség van a futár elérésére, és egyeztetésre. Lehetőség van egy telefonszám megadására, és tudjuk jelezni a futárnak, hogy lehetőség szerint a kiszállítás előtt keressék Önt. (erre garanciát nem tudunk vállalni, de tapasztalatok szerint legtöbb futár megteszi) Azoknak ajánljuk, akik szeretnék kényelmesen otthonukban, vagy munkahelyükön átvenni a megrendelt termékeket.Trans-o-flex futárszolgálat belföld előre utalás
960 HUF

Ebben az esetben a Trans-o-flex futár házhoz viszi a csomagot, és csak át kell venni tőle, fizetés ilyenkor már nem történik. A futárszolgálat a kiszállítás napján, a megrendeléskor megadott telefonszámra küld automatikusan egy sms-t, és az sms szövegrészében megadott telefonszámon lehetőség van a futár elérésére, és egyeztetésre. Lehetőség van egy telefonszám megadására, és tudjuk jelezni a futárnak, hogy lehetőség szerint a kiszállítás előtt keressék Önt. (erre garanciát nem tudunk vállalni, de tapasztalatok szerint legtöbb futár megteszi) Azoknak ajánljuk, akik szeretnék kényelmesen otthonukban, vagy munkahelyükön átvenni a megrendelt termékeket. Előre utalás esetén az utánvétel készpénz kezelési költség összegét megspórolhatja.Trans-o-flex futárszolgálat belföld BANKKÁRTYA (weben keresztül)
960 HUF

Ebben az esetben a Trans-o-flex futárszolgálat házhoz viszi a csomagot. Fizetés ilyenkor már nem történik, az összeget visszaigazolás után BAKKÁRTYÁVAL tudja rendezni. A futárszolgálat a kiszállítás napján, a megrendeléskor megadott telefonszámra küld automatikusan egy sms-t, és az sms szövegrészében megadott telefonszámon lehetőség van a futár elérésére, és egyeztetésre. Lehetőség van egy telefonszám megadására, és tudjuk jelezni a futárnak, hogy lehetőség szerint a kiszállítás előtt keressék Önt. (erre garanciát nem tudunk vállalni, de tapasztalatok szerint legtöbb futár megteszi) Azoknak ajánljuk, akik szeretnék kényelmesen otthonukban, vagy munkahelyükön átvenni a megrendelt termékeket. BANKKÁRTYÁS fizetés esetén az utánvétel készpénz kezelési költség összegét megspórolhatja.Magyar Posta (MPL) belföld utánvétel, Postán maradó, MOL és COOP PostaPont
1 460 HUF

Ebben az esetben a postás, vagy házhoz viszi a csomagot, vagy lehetőség van Postán maradóra, vagy valamelyik PostaPontra kérni a csomag kiszállítását. Átvételkor kell fizetni az ellenértéket. A Magyar Posta részéről új lehetőség a MOL és COOP PostaPonton való csomagátvétel. Ilyenkor a kiválasztott MOL kúton éjjel-nappal, a nap 24 órájában átvehető a csomag, vagy a COOP üzeletekben a nyitavatartási időben. Sms-ben értesítést kap a csomag átvehetőségéről. A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes, bankkártyával is fizethet. A MOL és COOP PostaPontra küldhető csomag súlya maximum 20 kg lehet, nem lehet semmilyen karosszéria elem. A Posták címét, és a MOL és COOP PostaPontok elérhetőségét mindenki maga tudja kiválasztani a lenyíló listákból.Magyar Posta (MPL) belföld előre utalás, Postán maradó, MOL és COOP PostaPont
1 160 HUF

Ebben az esetben a postás, vagy házhoz viszi a csomagot, vagy lehetőség van Postán maradóra, vagy valamelyik PostaPontra kérni a csomag kiszállítását. Fizetés ilyenkor már nem történik, az összeget előre kell elutalni. A Magyar Posta részéről új lehetőség a MOL és COOP PostaPonton való csomagátvétel. Ilyenkor a kiválasztott MOL kúton éjjel-nappal, a nap 24 órájában átvehető a csomag, vagy a COOP üzeletekben a nyitavatartási időben. Sms-ben értesítést kap a csomag átvehetőségéről. A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes, bankkártyával is fizethet. A MOL és COOP PostaPontra küldhető csomag súlya maximum 20 kg lehet, nem lehet semmilyen karosszéria elem. A Posták címét, és a MOL és COOP PostaPontok elérhetőségét mindenki maga tudja kiválasztani a lenyíló listákból. Előre utalás esetén az utánvétel készpénz kezelési költség összegét megspórolhatja.Magyar Posta (MPL) belföld BANKKÁRTYA, Postán maradó, MOL és COOP PostaPont (weben keresztül)
1 160 HUF

Ebben az esetben a postás, vagy házhoz viszi a csomagot, vagy lehetőség van Postán maradóra, vagy valamelyik PostaPontra kérni a csomag kiszállítását. Fizetés ilyenkor már nem történik, az összeget visszaigazolás után BAKKÁRTYÁVAL tudja rendezni. A Magyar Posta részéről új lehetőség a MOL és COOP PostaPonton való csomagátvétel. Ilyenkor a kiválasztott MOL kúton éjjel-nappal, a nap 24 órájában átvehető a csomag, vagy a COOP üzeletekben a nyitavatartási időben. Sms-ben értesítést kap a csomag átvehetőségéről. A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes, bankkártyával is fizethet. A MOL és COOP PostaPontra küldhető csomag súlya maximum 20 kg lehet, nem lehet semmilyen karosszéria elem. A Posták címét, és a MOL és COOP PostaPontok elérhetőségét mindenki maga tudja kiválasztani a lenyíló listákból. BANKKÁRTYÁS fizetés esetén az utánvétel készpénz kezelési költség összegét megspórolhatja.Ingyenes kiszállítás Debrecen területén
0 HUF

Ebben az esetben a megadott debreceni címre ingyen kiszállítjuk Önnek a megrendelt terméket, ha a számla végösszeg meghaladja az 5000 Ft-ot. Kiszállítás előtt a megadott telefonszámon keressük Önt, melyik időpont a megfelelő 9.00-12:00 között. Ilyenkor a szállító kollegánk, kiszállítás előtt keresi Önt telefonon, hogy az említett időpontban mikor megfelelő a kiszállítás.Személyes átvétel debreceni irodánkban
0 HUF

Ebben az esetben, a debreceni irodánkban Ön személyes át tudja venni a megrendelt árut a megrendelést követő napon. Az átvételre 9:00-17:00 óra között van lehetőség, de visszaigazoló e-mailben mindenféleképp jelezzük, ha esetleg olyan termék került megrendelésre, melyet nem tudunk egy munkanap alatt beszerezni. Irodánk megtalálható 4028, Debrecen, Sámsoni u.16 /B alatt. 
 

Banki adatok:
Számla tulajdonos: FÉKMESTER PARTS KFT.
Bankszámlaszám K&H: 10400339-50526680-85761005
Nemzetközi számlaszám: HU56 1040 0339 5052 6680 8576 1005
SWIFT kód: OKHBHUHB
Külföldi átutalásoknál a Bank központi címét szokták kérni:
H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Az előre-utalás a bizalomra épül, ugyanis az áru értékének, és a szállítási díj összegét Ön előre elutalja bankszámlánkra a visszaigazoló e-mailben feltüntetett adatok alapján. Az utalás megérkezte után küldjük a csomagot, melyben benne lesz a számla. Természetesen, ha elküldi e-banki bizonylatot, hogy utalása megtörtént, akkor nem várjuk meg az összegnek a beérkezését. Az előre-utalás estében legalacsonyabb a szállítási költség, mivel nincs utánvétel készpénz kezelési költség.
Megrendelés visszaküldésének feltételei

Megrendelés esetén az Ön által webáruházunkban kiválasztott terméket kézbesítjük Önnek. Árut csak 14 naptári napon belül áll módunkban visszavenni. Amennyiben 14 napon túl derül ki, hogy az alkatrész nem megfelelő (hibás rendelés vagy egyéb ok miatt), akkor az alkatrész visszavételére kizárólag telefonos vagy e-mailes egyeztetés alapján egyedi elbírálás alapján a debreceni irodánkban, vagy postai úton van lehetőség. Árut csak sértetlen gyári csomagolásban (termék vagy a csomagolás összefirkálása, eltávolíthatatlan szennyeződése is ide tartozik, ragasztószalag felragasztása se legyen), újra eladható állapotban tudunk visszavenni. FONTOS!!! A megrendelt termékeket, mindenféleképp a lehető leghamarabb hasonlítsa össze a kiszerelt termékkel, nehogy túl későn derüljön ki, hogy a megrendelt termék nem megfelelő. Minden terméken rajta kell lenni a beszállító címkének, vonalkódnak, mert csak ez alapján tudják beazonosítani a termékeket az importőrök. Sok esetben a csomagolás, csak egy sima nejlonzacskó, és ezen van a vonalkód, így visszaküldött termékhez ezt is mindenféleképp küldeni kell. Csomagolás nélküli, már beépített terméket nem áll módunkba visszavenni.
( 1.a visszaküldött terméket kérjük csomagolja be, mert a nyitott zacskóból minden kiesik 2. külső csomagolással lássák el, mert mire visszér hozzánk tele ragasztja a futárszolgálat címkével, ill. kérünk mindenkit barna, sárga, kék stb. ragasztószalagot se használjon senki, hisz senki nem örülne neki, hagy így küldenénk mi is a terméket)
Kérjük csomagolja be a visszaküldött terméketKérjük csomagolja be a visszaküldött terméketKérjük csomagolja be a visszaküldött terméket
A visszaküldött termék ellenértékét csak bankszámlaszámra utalva tudjuk teljesíteni, ilyenkor a közleményben feltüntetjük a visszavételi számlának a sorszámát.
Garanciális ügyintézés feltétele a garanciális alkatrész, a vásárlást igazoló számla, a beszerelés szakszerűségét igazoló számla, a szerelést végző személy ill. szerviz szakvéleménye, és a hiánytalanul kitöltött garanciális jegyzőkönyv.
 
A katalógusban előforduló hibákért (hibás cikkszám, ár, stb.), és az abból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.
Amennyiben további kérdései lennének, olvassa el általános kérdéseket vásárlóinktól.

Üdvözlettel::
FEKMESTER.HU

Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon
Fekmester.hu a Google+-onFekmester.hu a Google+-on