Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Sidem termékek

A Sidem futómű alkatrész gyártó cég a jobb és biztonságosabb vezetési élmény eléréséhez kínál alapvető alkatrészeket. Az alkatrészek OE minősítésűek és megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak. A tökéletes minőséget állandóan figyelik, ellenőrzik és fenntartják. Több mint 70 éve folyamatosan azon munkálkodnak, hogy elősegítsék a tökéletes vezetési élményt.
1933-ban alapították a céget Belgiumban.Családi vállalkozásként indult.Aztán hamar kinőtte magát, és 1986-ban saját építésű raktárába költözik Roeselare kikötőjébe.1991-ben első külföldi gyárüzemét Magyarországon nyitja meg.Majd 2001-ben Romániában is nyit egy újabb, nagyobb gyáregységet.Kiváló minőségű gyárinak megfelelő futómű alkatrészeket gyártanak.

Fő termékei:-Lengőkarok:
-Lengőkargömbfejek (Talpas):


 
-Axiálcsuklók:


 
-Kormánygömbfejek:


-Szilentek:


-Stabilizátorkarok: 
-Toronycsapágyak/szilentek:

Forrás: https://www.sidem.be/

A kiváló minőségű belga futóműalkatrészeket megtalálja oldalunkon kedvezményes áron!


 


Sidem származási ország

Belgium


Sidem minőségi kategória

Normál kategóriás termék.


Sidem márkában a következő termékek szállíthatók

Futómű szilent, Függőcsapszeg, Kormány gömbfej, Kormánycsillapító, Kormánymű gumiharang, Kormányoszlop csukló, Kormányösszekötő belső, Kormányösszekötő komplett, Kormányösszekötő középső, Lengőkar, Lengőkar felújító készlet, Lengőkar gömbfej, Lengőkar készlet, Persely - szilentbe, Segédirányító kar, Stabilizátor kar, Toronycsapágy, Toronyszilent és kpl.


Termékkategóriák