Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Textar


Textar Tájékoztató:A TEXTAR világvezető a fékberendezés és a fékalkatrész gyártás területén. Számos autógyártó és autóalkatrész beszállító cég megbízik a termékeiben, és hosszú ideje már, hogy tőlük szerzik be a szükséges fékberendezéseket és alkatrészeket.

Több mint 100 éve, hogy folyamatos a Textar növekedése a fékberendezések piacán. Az állandó sikerek alapja, hogy egyenletes teljesítmény mellett kiváló műszaki tartalmat nyújt, valamint kiemelkedően sokat áldoz a kutatás-fejlesztés területére.Az 1913-ban alapított TMD Friction csoport vállalata világszerte jótáll a minőségért, az optimális biztonságért és a legmagasabb fékezési komfortért.A történet azt igazolja, hogy a Textar tárcsafék betétek nem csak a közúti közlekedésben, hanem a motorsportban is sikeresek voltak. A legendás Mercedes ezüst nyilakban a fékbetétek segítették győzelemre az argentin Juan Manuel Fangio versenyzőt az 50-es években, többek között a Nürburgringen, Olaszországban és Buenos Aires-ben rendezett Nagydíjakon.A Mercedes köszönőlevele tanúsítja a sikeres együttműködést.Nagy teljesítményű szektorban a TMD Friction vállalat a karbon kerámia féktárcsákkal felszerelt járművekhez szükséges Textar tárcsafék betétek 1. helyen álló gyártója. Ez nem véletlen, mert itt a féktárcsák gyártójával együttműködve fejlesztették ki az ehhez pontosan illeszkedő tárcsafék betéteket.Ma a Textar kínálja a piacon a jelenleg gyártott személygépkocsikhoz a legszélesebb termékprogramot.

TEXTAR termékekre jellemző:
- gyári minőség
- biztonság és teljesítmény
- fékezési komfort
-hosszú élettartam
 

TEXTAR FÉKBETÉTEK:
Több mint 1600 féle fékbetéttel a Textar a jelenleg gyártott járművekhez az egyik legátfogóbb termékválasztékkal rendelkezik. Az európai járműállomány kitűnő lefedése első beszállítói minőségben teszi a Textar-t az utángyártott alkatrészpiac ideális partnerévé.

Textar Epad fékbetétek:
A Textar új fejlesztésű fékbetétje az Epad.Kevesebb szennyeződés a különleges összetevők keveréke miatt, és mindemellett hangtalan fékezést biztosít. 

Textar Q+ alátétlemez:
A fékbetét fontos szerkezeti eleme a csillapító alátétlemez. Megakadályozza a tárcsafék fékdugattyújának és fékbetét-talplemezének érintkezését. Az alátétlemez a fékezési folyamat során csillapítja a létrejövő rezgéseket. Ezáltal csökkenti a zajt. Az eredmény: nagyobb fékezési komfort.

Textar Féktárcsák:
A legmodernebb féktechnológia alkalmazásával a Textar fékek precíziós kialakítása maximális biztonságot, teljesítményt és kényelmet nyújtanak. Ez a kompromisszummentes megközelítés képezi a Textar lényegét immár több mint 100 éve. Ugyanez az oka annak is, hogy napjaink vezető járműgyártói továbbra is a Textart választják megbízhat partnerükként.
Textar Fékpofák:
A Textar fékpofák kiváló minőségűek az ECE R90 európai vizsgálati szabvány követelményeit is túlszárnyalják.Fékpofáik ezért a Textar fékdobok ideális kiegészítését képezik, és kitűnően lefedik az európai járműállományt.Textar Fékdobok:
Gyári minőség a fékdoboknál is: A Textar fékdobok magas minőségű öntvényből készülnek, és ezért hőállóak és verhetetlenek a kopásállóságban.
Textar Fékfolyadék:
A fékfolyadékot kétévente cserélni kell. A választás során figyelembe kell venni a gyártói előírásokat, mivel különböző kategóriák vannak.A DOT 3, 4, 5 és 5.1 kategóriák mindenekelőtt a forráspontban és a hidegviszkozitásban különböznek.A DOT 3, 4 és 5.1 glikolalapú,míg a DOT 5 szilikonalapú termék.Minél nagyobb a DOT-kategória, annál magasabb a forrási hőmérséklet, és a nedves forráspont. A nagyobb DOT-kategóriák jellemzően hosszabb karbantartási időszakokat tesznek lehetővé. A DOT-normák alapja az amerikai Közlekedési Minisztérium (DOT) FMVSS-116 számú szabványa.Textar CeraTec:
A Textar vállalat fékrendszerekhez való fémmentes, tartós kenőanyaga rendkívül hőálló (akár 1000 °C-ig).Nem vezeti az áramot,nem tartalmaz szilárd anyagot,alkalmas ABS-hez,megkönnyíti a fék beszerelését,csökkenti a fék csikorgását,védelmet nyújt a bemaródással és a korrózióval szemben,vörösréz- és savmentes,nyomásálló / nagy viszkozitású.A CeraTec az alábbi egységek kenésére alkalmas:Tárcsafék-, és dobfékrendszerek,Kompresszorok,Központi kenőrendszerek,Tengelycsapágyak,Láncok,Ülések sínjei,Napfénytető sínek,Akkumulátorsaruk.

 

ABS Jeladók:
Az ABS jeladók – csakúgy, mint az ABS, az ASR és az ESP – a menetstabilitási rendszer fontos összetevőit jelentik. Folyamatosan mérik a kerék fordulatszámát és továbbítják az aktuális jeleket a vezérlő felé. A Textar egy folyamatosan bővülő, jelenleg 250 jeladóból álló választékot kínál.
A gyári minőségű Textar alaktrészeket akciós áron elérheti webáruházunkból!
Textar Származási ország:
Németország


Textar Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék.

Textar márkában a következő termékek szállíthatók:
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon