Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
ABE termékek


ABE termékek Tájékoztató:
Az Automotive Brake Engineering (ABE) kínálata magában foglalja az autófékrendszerek alkatrészeinek széles választékát. A folyamatosan bővített, és fejlesztett termék paletta tartalmazza: féktárcsákat, fékdobokat, fékbetéteket, fékpofákat, hidraulikus rendszer elemeket és hidraulikus tengelykapcsoló elemeket (fékszivattyúk, féknyereg, tengelykapcsoló szivattyúk, tengelykapcsoló kioldó elemek), valamint rugalmas fékcsöveket.
 
Az ABE  a fékrendszer elemeinek legmagasabb minőségi előírásait és fejlett technológiáit kínálja. Kínálatunkban megtalálhatók fék elemek népszerű személygépkocsikhoz, haszongépjárművekhez, de sportkocsikhoz, valamint magas osztályú limuzinukhoz is. Az ABE cég, a világ minden táján található gyáraiban, a legmodernebb technológiával garantálja a legjobb teljesítményt, az Európában, Ázsiában és az USA-ban gyártott autók pótalkatrészeinek gyártásában.
Az ABE különös figyelmet fordít a minőségi követelményekre, és a műszaki paraméterekre, amelyeknek ezeknek a termékeknek meg kell felelniük. Az alkatrészek parpméterei, és jellemzői a fékrendszerek gyári előírásain alapulnak, ezért teljesítik az összes követelményt.
Az autóipari féktechnika alkatrészei tartósak, és megbízható teljesítményt nyújtanak még a legnehezebb körülmények között is, garantálva a vezetés legnagyobb kényelmét és biztonságát.
 


Vásárolja meg webáruházunkban a lengyel ABE cég termékeit!Jó ár/érték arány.Alacsony árú , megfelelő minőségű termékek. 


ABE termékek Származási ország:
Lengyelország


ABE termékek Minőségi kategória:
közép

ABE termékek márkában a következő termékek szállíthatók:
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon