Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

ABE termékek termékek

Az Automotive Brake Engineering (ABE) kínálata magában foglalja az autófékrendszerek alkatrészeinek széles választékát. A folyamatosan bővített, és fejlesztett termék paletta tartalmazza: féktárcsákat, fékdobokat, fékbetéteket, fékpofákat, hidraulikus rendszer elemeket és hidraulikus tengelykapcsoló elemeket (fékszivattyúk, féknyereg, tengelykapcsoló szivattyúk, tengelykapcsoló kioldó elemek), valamint rugalmas fékcsöveket.
 
Az ABE  a fékrendszer elemeinek legmagasabb minőségi előírásait és fejlett technológiáit kínálja. Kínálatunkban megtalálhatók fék elemek népszerű személygépkocsikhoz, haszongépjárművekhez, de sportkocsikhoz, valamint magas osztályú limuzinukhoz is. Az ABE cég, a világ minden táján található gyáraiban, a legmodernebb technológiával garantálja a legjobb teljesítményt, az Európában, Ázsiában és az USA-ban gyártott autók pótalkatrészeinek gyártásában.
Az ABE különös figyelmet fordít a minőségi követelményekre, és a műszaki paraméterekre, amelyeknek ezeknek a termékeknek meg kell felelniük. Az alkatrészek parpméterei, és jellemzői a fékrendszerek gyári előírásain alapulnak, ezért teljesítik az összes követelményt.
Az autóipari féktechnika alkatrészei tartósak, és megbízható teljesítményt nyújtanak még a legnehezebb körülmények között is, garantálva a vezetés legnagyobb kényelmét és biztonságát.
 


Vásárolja meg webáruházunkban a lengyel ABE cég termékeit!Jó ár/érték arány.Alacsony árú , megfelelő minőségű termékek. 


ABE termékek származási ország

Lengyelország


ABE termékek minőségi kategória

közép


ABE termékek márkában a következő termékek szállíthatók

Állító elem, rögzítőfék féknyereg, Első fékbetét, Első fékcső, Első fékpofa, Érzékelő, kerékfordulatszám, Fékcső tartó, Fékdob, Fékmunkahenger, Féknyereg, Féktárcsa, Főfékhenger, Hátsó fékbetét, Hátsó fékcső, Hátsó fékpofa, Kuplung főhenger, Kuplung gumicső, Kuplung munkahenger, Kuplungfőhenger javító


Termékkategóriák