Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Ablakmosó rendszer, Ablaktörlő lapát kereső

 
 1. 1

  Gyártó

  választás

 2. 2

  Modell

  választás

 3. 3

  Működés

  választás

 4. 4

  Köbcenti

  választás

 5. 5

  Évjárat

  választás

 6. 6

  Márka

  választás

A(z) Ablakmosó rendszer, Ablaktörlő lapát kereső kikereséséhez a következő lépéseket kell követni. A pontos kereséshez kérem menjen végig az összes lépésen! Válassz a lentebbi menüből.
VÁLASSZ A LENTI 13

Ablakmosó rendszer, Ablaktörlő lapát kereső

A gondos autós évente legalább kétszer utánanéz annak, hogy az ablaktörlők helyesen működnek-e. Ősszel azért, mert az ősz és a tél rendkívül kritikus az ablaktörlés szempontjából, lévén ezekben a hónapban nagyon sok nedvesség, eső, hó, szutyok és egyéb kosz kerül a szélvédőkre. Tavasszal pedig azért, hogy kiderítse, károk nélkül átvészelték-e az ablaktörlők az igénybevétel szempontjából nehéz hónapokat. Nézzük tehát az ellenőrizendőket.

Amikor az ablaktörlő gumi sérült, akkor tegyük ezt

Amikor az ablaktörlő gumi sérült, akkor tegyük ezt

Ha az ablaktörlő gumi sérült és zavaró csíkokat húz a szélvédőre, takarékos megoldás lehet ha csak a gumit cseréljük, de ez csak profiknak ajánlható, mert elég macerás művelet és még az is lehet, hogy nem lesz tökéletes a végeredmény. És a minősége sem olyan ezeknek a külön kapható gumiknak, mint amit szeretnénk.

Az ablaktörlő lapát cseréjének buktatói

Ha komplett ablaktörlő lapátot cserélünk, és csak az egyik oldalit, figyeljünk oda a méretre alaposan, hiszen manapság egyre több a felemás méretű ablaktörlő lapáttal rendelkező autó. Nem igazán éri meg a legolcsóbbat venni, mert sok esetben túl hamar tönkremennek és nem is megfelelő a törlés minősége.

A flexi-lapátos járműveknél a csatlakozásokra kell nagyon odafigyelni, nem mindig tartalmazza a szett az összes szükséges kis csatlakozót, és van már olyan flexi-lapát is, amelyet a régebbi típusúak helyére kell felcsatolni.

A cserénél legyünk nagyon körültekintőek, azaz miután a régi lapátokat leszedtük, az üres kart azonnal óvatosan hajtsuk vissza, nehogy véletlen rácsapódjon a szélvédőre, több tízezres kárt okozva ezzel.

Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon