Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Aisin


Aisin Tájékoztató:

Az AISIN egy 1965-ban alapított japán cég, fő profilja főként a kuplung, vízpumpa alkatrészek gyártása, elsősorban japán és ázsiai típusokhoz. Az AISIN európai központja és gyára, Belgiumban található.

Aisin kuplung


AISIN büszke arra, hogy elsőszámú kuplung és vízszivattyú beszállítója a japán autógyáraknak pl. Toyota, Honda. Ezt a fajta OE gyártási tapasztalatot használják fel az utángyártott termékek piacán is, ezért az AISIN minden termékét minőséget és a megbízhatóságot jellemzi.
 

AISIN vízszivattyúk biztosítják az optimális hűtés anélkül, hogy többlet terhet jelentenének a motornak. AISIN fejlett alumínium nyomásos öntés technológiával készített terméke lehetővé teszi a méret és a súly csökkentését hűtési teljesítmény feláldozása nélkül. A legjobb minőségű anyagokat használják, amik nagyobb ellenállóságot jelentenek a korrózió ellen.

Aisin-Asco Aisin-Asco Aisin-Asco


Az AISIN minden termékét a minőség és a megbízhatóság jellemzi,melyeket mindig tesztelnek.Webáruházunkban kiválaszthatja az autójához megfelelő, kiváló minőségű ,Aisin termékeket.Aisin Származási ország:
Belgium


Aisin Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék.

Aisin márkában a következő termékek szállíthatók:
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon