Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Aisin
Aisin márkában a következő termékek szállíthatók:

Agycsapágy, Dugattyú, Első fékbetét, Fékkopás jelző, Fékmunkahenger, Féknyereg, Fékszervó dob, Feszítő és vezetőgörgő, Főfékhenger, Futómű szilent, Hátsó fékbetét, Kerékagy, Keréknyomás érzékelő, Kinyomócsapágy, Kormány gömbfej, Kormányösszekötő belső, Kormányösszekötő komplett, Kuplung főhenger, Kuplung gumicső, Kuplung munkahenger, Kuplung szerkezet, Kuplung tárcsa, Kuplungkészlet, Lendkerék, Lengőkar, Lengőkar gömbfej, Olajpumpa, Segédirányító kar, Stabilizátor kar, Ventillátor komplett, Vezérműház, Vezérműszíj, Vezérműszíj készlet, Vezérműtengely állító, Visco kuplung, VízpumpaTájékoztató:

Az AISIN egy 1965-ban alapított japán cég, fő profilja főként a kuplung, vízpumpa alkatrészek gyártása, elsősorban japán és ázsiai típusokhoz. Az AISIN európai központja és gyára, Belgiumban található.

Aisin kuplung


AISIN büszke arra, hogy elsőszámú kuplung és vízszivattyú beszállítója a japán autógyáraknak pl. Toyota, Honda. Ezt a fajta OE gyártási tapasztalatot használják fel az utángyártott termékek piacán is, ezért az AISIN minden termékét minőséget és a megbízhatóságot jellemzi.
 

AISIN vízszivattyúk biztosítják az optimális hűtés anélkül, hogy többlet terhet jelentenének a motornak. AISIN fejlett alumínium nyomásos öntés technológiával készített terméke lehetővé teszi a méret és a súly csökkentését hűtési teljesítmény feláldozása nélkül. A legjobb minőségű anyagokat használják, amik nagyobb ellenállóságot jelentenek a korrózió ellen.

Aisin-Asco Aisin-Asco Aisin-Asco


Az AISIN minden termékét a minőség és a megbízhatóság jellemzi.Származási ország:
Belgium


Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék.
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon