Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

1 termék megjelenítése 1 termék közül
  • A TITANIUM FST™ adalékcsomaggal ellátott Castrol EDGE 10W-60 motorolaj szabadjára engedi a sportkocsik, versenyautók és a legkorszerűbb technológiával készült csúcsteljesítményű motorok valódi erejét. Ezek a motorok rendkívül magas nyomással üzemelnek, ezért kiemelkedően erős és nagy teljesítményű motorolajat követelnek. ELÉRI VAGY MEGHALADJA AZ IPARI SZABVÁNYOKAT: ACEA A3/B3, A3/B4; API SN/CF; VW 501 01/ 505 00; MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY: Jóváhagyva a BMW-M modellekhez. Jóváhagyva a Koenigsegg motorokhoz. Aston Martin V8 Vantage S, Audi R8 V10 GT, Bugatti Chiron, Bugatti Veyron, Ferrari F12 Berlinetta, valamint Ferrari FF modellekhez is alkalmas
Elérhetőség: Szállítható
6 425 Ft

A 10W-60 viszkozitási osztályú motorolaj


A motorolajok a viszkozitásuk alapján vannak csoportosítva, a viszkozitás azt jelenti, hogy mennyire sűrű a folyadék, és milyen könnyen áramlik az adott hőmérsékleten például az 10W-60 motorolaj. Az 10W-60 jelölés azt jelenti, hogy ezek az olajok hidegen (10W) és melegen (60) is megfelelő viszkozitási tulajdonságokkal rendelkeznek.
A viszkozitás fontos jellemzője az olajnak, és azt jelzi, hogy milyen könnyen áramlik az olaj a motorban. A 10W-60-as viszkozitás azt mutatja, hogy hideg körülmények között, a motorindításkor az olaj viselkedése hasonló egy 10 súlyú olajhoz, ami könnyebb áramlást jelent. Azonban amint a motor eléri a működési hőmérsékletet, az olaj viselkedése átvált egy 60 súlyú olajhoz hasonlóvá, ami nagyobb vastagságot és védelmet biztosít a motor alkatrészei számára.


10W-60 motorolajok nagy teljesítményhez is használhatók


Az 10W-60 olajok kiemelten alkalmasak a magas hőmérsékletű körülmények között működő, nagy teljesítményű és terhelésű motorokhoz. Ezért gyakran használják a sportautókban, versenyautókban vagy speciális járművekben, ahol a nagy teljesítményű motorok magas hőmérsékleten működnek.

Ezek az olajok kiváló kenést és védelmet biztosítanak a motor alkatrészeinek, magas fordulatszám és hőterhelés mellett is. Az 10W-60 olajok segítenek csökkenteni a súrlódást és a motor öregedését, emellett megakadályozzák az alkatrészek túlzott kopását és károsodását.

Kiváló nyomás alatti teljesítmény
Kifejezetten nagy teljesítményű és nagy nyomás alatt működő motorokhoz lett tervezve. Ez az olaj magas szintű kenést és védelmet biztosít, még extrém működési körülmények között is, lehetővé téve a motor optimális teljesítményének kibontakozását.


A 10W-60 motorolajat a gyártói ajánlások alapján válasszuk


A megfelelő motorolaj kiválasztásánál fontos az olaj megfelelősége a gyártó által előírt specifikációknak.
Minden autótípus és gyártó saját ajánlásokkal rendelkezik a motorolajok viszkozitására vonatkozóan. Az autó gyártójának ajánlásait mindig vegyük figyelembe, a legjobb döntés meghozatalához az adott motor vonatkozásában.


Kenési és védelmi tulajdonságok
A 10W-60 motorolaj megfelelő kenést és védelmet nyújt a motor alkatrészei számára. Kiváló kenési tulajdonságai segítenek minimalizálni a súrlódást és a kopást, valamint védeni a motor alkatrészeit az elhasználódástól és a károsodástól.

Ezek azok a tulajdonságok, amelyek ezt az olajat kiemelik nagy teljesítményű és nagy nyomás alatt működő motorokhoz ajánlott választásként.

A használata általában olyan járművekben javasolt, amelyek nagy teljesítményű motorral rendelkeznek, például sportautók, luxusautók vagy tuningolt járművek.

Az alábbi járműtípusokhoz javasoljuk

Alkalmas többek között sportautókhoz, amelyek erőteljes, nagy fordulatszámmal működő motorral vannak ellátva. Ez a viszkozitási osztály segít biztosítani a megfelelő kenést és védelmet a magas hő- és nyomásviszonyok között, amelyek a sportautókban előfordulnak.

Tuningolt járművek: Amikor egy jármű teljesítményét jelentősen növelik vagy módosítják, például tuningolt motorral vagy turbófeltöltővel felszerelve, a 10W-60 motorolaj remek választás. Az ilyen járművek motorjai nagyobb hő- és nyomásviszonyoknak vannak kitéve, és a 10W-60 viszkozitása segít megfelelő kenést és védelmet biztosítani.


A 10W-60 motorolaj luxusautókhoz is kiváló


Egyes luxusautókhoz, amelyeknek nagy teljesítményű motorral rendelkeznek, és magas minőségi követelményeknek tesznek eleget szintén használhatók. Ezekben az autókban a magasabb viszkozitási osztályú olaj szükséges a motor optimális működéséhez és védelméhez. Az olajat beszerezhetjük a webáruház kínálatából vagy szaküzletből, ahol az eladó szaktanácsadással tudja segíteni a kiválasztást. Az ár érték arány mellett, a teszt eredményekre és a felhasználói véleményekre is fordítsunk figyelmet amikor kiválasztjuk a 10W-60 motorolajat.

Termékkategóriák