Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

9 termék megjelenítése 9 termék közül
Elérhetőség: Szállítható
3 930 Ft
Elérhetőség: Szállítható
3 210 Ft
Elérhetőség: Szállítható
3 125 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 295 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 950 Ft
  • Toyota DOT 5.1 1 L Kiváló minőségű DOT-5.1 minőségű fékfolyadék.Ideális Toyota fékrendszerekhez. Az új generációs DOT 5.1 szilikon alapú fékfolyadék víztaszító, ellentétben a glikol alapú fékfolyadékokkal.
Elérhetőség: Szállítható
7 505 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 325 Ft
Elérhetőség: Szállítható
3 115 Ft
Elérhetőség: Szállítható
3 145 Ft

A Fékolaj 1L közepes méret

A Fékolaj 1L kiszerelése egy közepes méretű adag fékolajat jelent, amelyet a fékhidraulikus rendszer karbantartására és feltöltésére használnak. Ez az optimális méretű kiszerelés, ha olajra van szükségünk a rendszer karbantartásához, de nincs szükségünk nagyobb mennyiségre.

Ennek a kiszerelésnek az az előnye, hogy elegendő mennyiségben áll rendelkezésre a fékhidraulikus rendszer karbantartásához és feltöltéséhez. Ez lehetővé teszi, hogy a rendszer megfelelően működjön, és biztosítsa a megbízható fékezést.


Fékolaj 1L könnyen kezelhető és praktikus

A 1L kiszerelés praktikus és könnyen kezelhető mérete. Kényelmesen elfér a szerszámosládában vagy a csomagtartóban, így könnyen hozzáférhető, amikor szükség van rá.

A Fékolaj 1L kiszerelése ideális választás lehet, ha a fékolaj cseréjét és a fékhidraulikus rendszer karbantartását alkalmanként végezzük. Nem szükséges nagyobb mennyiségű olajat vásárolnunk, amelyet nem használnánk fel teljes egészében.

A fékolajat rendszeresen ellenőrizzük
A fékolaj rendszeres ellenőrzése és cseréje elengedhetetlen a fékhidraulikus rendszer optimális működéséhez és a biztonságos fékezéshez. Mindig ellenőrizzük a járműgyártó ajánlásait és specifikációit a megfelelő fékolaj típusáról és viszkozitásáról.

Ha kétségeink vannak a megfelelő fékolaj típusával vagy mennyiségével kapcsolatban, kérjük szakember tanácsát például szaküzletben az eladót. Csak az ajánlott olajat és mennyiséget használjuk a fékhidraulikus rendszerben annak érdekében, hogy biztonságosan és hatékonyan működjön a fékrendszer, és a jármű vezetése során megfelelő fékezési teljesítményt nyújtson. Az autós magazinokban közölt teszt eredmények és a vásárlói vélemények is fontos információkat tartalmazhatnak. Az ár is különböző lehet, előfordulhat, hogy kedvezőbb a vásárlás webáruházból.

A Fékolaj 1L kiszerelésének további előnye, hogy lehetővé teszi a rugalmasabb használatot. Ha kisebb karbantartási munkákat végzünk a fékhidraulikus rendszeren, akkor nem feltétlenül szükséges nagyobb mennyiségű olajat vásárolnunk. Az 1L kiszerelés elegendő lehet a szükséges feladatok elvégzéséhez, például az olajcseréhez vagy a rendszer feltöltéséhez.

Az 1L kiszerelés a gazdaságos megoldást is jelenti. Nem kell túl sok olajat vásárolnunk, ami nem csak költséghatékony, de környezetbarát is, mivel nem halmozunk föl felesleges olajat.

A Fékolaj 1L könnyen kezelhető
Kényelmes lehet az otthoni használathoz vagy az amatőr autószerelők számára. Ha szeretjük magunk végezni a kisebb karbantartási munkákat, ez a méret könnyen kezelhető és hasznos lehet a műhelyben vagy a garázsban.

A fékolaj rendszeres karbantartása és időben történő cseréje kulcsfontosságú a biztonságos vezetés és a megbízható fékezés szempontjából. Mindig olvassuk el a jármű használati útmutatóját vagy konzultáljunk a szakemberrel a megfelelő típusú és minőségű fékolaj kiválasztásához. A helyes mennyiségű olaj felhasználása a fékhidraulikus rendszerben hozzájárul a megfelelő kenéshez és a hatékony működéshez.

A fékolaj 1L azokhoz a járművekhez ajánlott, amelyek rendelkeznek fékhidraulikus rendszerrel.

Személyautók
A legtöbb személygépjárműben, beleértve a kisautókat, középkategóriás autókat és nagyobb limuzinokat is, megtalálható a fékhidraulikus rendszer. Ezekben a járművekben a fékolaj rendszeres karbantartása és cseréje fontos a megbízható és hatékony fékezés érdekében.

SUV-ok és terepjárók
A nagyobb méretű sportos haszonjárművek és terepjárók szintén rendelkezhetnek fékhidraulikus rendszerrel. Az 1L-es fékolaj kiszerelés elegendő lehet ezeknek a járműveknek a karbantartásához és a rendszer feltöltéséhez.

Teherautók és kamionok
Nehézgépjárművekben, mint a teherautók és kamionok, szintén megtalálható a fékhidraulikus rendszer. Az 1L-es kiszerelés lehetővé teszi a megfelelő mennyiségű olaj használatát a rendszerben, amely biztosítja a hatékony fékezést és a megbízható működést.

Motorkerékpárok
A motorkerékpárok is rendelkeznek fékhidraulikus rendszerrel. Az 1L-es fékolaj kiszerelés megfelelő mennyiséget biztosít a karbantartáshoz és a rendszer feltöltéséhez.

A gépjárműgyártók a megfelelő fékolaj típusáról és minőségéről ajánlásokat adnak a gépjármű használati utasításában. Mindig olvassuk el a jármű használati útmutatóját, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy milyen típusú és minőségű fékolajat kell használnunk a járművünkben, valamint, hogy mekkora mennyiséget kell feltenni a fékhidraulikus rendszerbe. Ez biztosítja a megfelelő működést és a biztonságos fékezést a járműben a fékolaj 1L az előírt márka és típus használatával.

Termékkategóriák