Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

8 termék megjelenítése 8 termék közül
Elérhetőség: Szállítható
895 Ft
  • Textar féktisztító spray 500 ml.Gyorsan száradó, hatékony készítmény a tárcsák, fékek, dobok, pofák, a fékrendszer részei és egyéb mechanikai alkatrészek tisztítására és zsírtalanítására. olajok, közúti szennyeződések tökéletes eltávolítására. Gyorsan elpárolog.
Elérhetőség: Szállítható
1 315 Ft
  • Alaposan és gyorsan tisztítja a fék- és kuplungalkatrészeket. Használati utasítás: a bepiszkolódott részeket befújjuk, és a hatóanyagot lefolyni hagyjuk. Erős szennyeződésnél többször ismételjük a műveletet.
Elérhetőség: Szállítható
1 195 Ft
  • A termék nagy hatásfokú hatóanyag kombinációja (100%) a műhely- és szervizkarbantartó munkák kiváló segédanyaga. Eltávolítja az olajos, zsíros maradványokat és szennyeződéseket. Az egészségkárosító fék és kuplungport megköti. Tisztítja az csatlakozásokat. Abszolút tiszta és jó dörzsértékű felületet eredményez. Gyors tisztítás, másodpercek alatt száraz felület.Használat előtt jól rázza fel. A tisztítandó felületet alaposan fújja be, és hagyja hatni a terméket. Erős szennyeződés esetén a folyamatot ismételje meg.
Elérhetőség: Szállítható
1 280 Ft
  • Maxgear fék és kuplung tisztító 500 ml.Gyorsan száradó, hatékony készítmény a tárcsák, fékek, dobok, pofák, a fékrendszer részei és egyéb mechanikai alkatrészek tisztítására és zsírtalanítására. olajok, közúti szennyeződések tökéletes eltávolítására. Gyorsan elpárolog.
Elérhetőség: Szállítható
1 350 Ft
  • Gyorsan száradó szer féktárcsa, tengelykapcsoló tárcsa, és más fém alkatrészek zsírtalanításához. Tökéletesen és gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket a fémfelületekről, gyorsan elpárolog, anélkül, hogy bármilyen szennyeződést okozna.
Elérhetőség: Szállítható
1 445 Ft
  • LIQUI MOLY féktisztító spray 500 ml.Gyorsan száradó, hatékony készítmény a tárcsák, fékek, dobok, pofák, a fékrendszer részei és egyéb mechanikai alkatrészek tisztítására és zsírtalanítására. olajok, közúti szennyeződések tökéletes eltávolítására. Gyorsan elpárolog.
Elérhetőség: Szállítható
2 040 Ft
  • MOTUL féktisztító spray 500 ml.Gyorsan száradó, hatékony készítmény a tárcsák, fékek, dobok, pofák, a fékrendszer részei és egyéb mechanikai alkatrészek tisztítására és zsírtalanítására. olajok, közúti szennyeződések tökéletes eltávolítására. Gyorsan elpárolog.
Elérhetőség: Szállítható
1 750 Ft

A féktisztító spray használatának előnyei

A féktisztító spray egy olyan termék, amelyet a fékek tisztítására és karbantartására használnak. Hatékonyan eltávolítja az olajat, a zsírt, a fékfolyadékot és a szennyeződéseket a fékalkatrészekről. Ezzel segít növelni a fékek hatékonyságát, mivel a tiszta felületek közvetlenül érintkeznek egymással.

Gyors száradás
A spray gyorsan elpárolog, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony tisztítást anélkül, hogy maradványokat hagyna maga után. Ezzel időt és energiát takarít meg a karbantartási folyamat során.

Olajmentes formula
A legtöbb féktisztító olajmentes formulával rendelkezik, amely nem hagy maga után olajos réteget a fékalkatrészeken. Ez fontos, mert az olajos felületek csökkenthetik a fékek hatékonyságát és veszélyes helyzeteket teremthetnek a fékrendszer működése során, csökkentve a fékezés hatékonyságát.

A féktisztító spray meggátolja a korróziót
Korróziógátló anyagokat tartalmaz, amelyek védelmet nyújtanak a fékalkatrészeknek a korrózióval szemben. Ez segít megelőzni a rozsdásodást és a kopást a fékrendszerekben, hozzájárulva azok hosszabb élettartamához.

Univerzális alkalmazás
Széles körben alkalmazható különböző típusú fékalkatrészek tisztítására. Ez magában foglalja a tárcsafékeket, dobfékeket, fékbetéteket, féktárcsákat és fékfolyadék tartályokat is. Sokféle járműhöz és fékrendszerhez használható.

Minden esetben kövessük a gyártó által kiadott utasításokat és biztonsági előírásokat a termék helyes használatával kapcsolatban. Gondoskodjunk a megfelelő szellőzésről és a védőfelszerelésről a termék használatakor.

Eltávolítja a fékfolyadékot
Hatékonyan távolítja el a fékfolyadékot a fékrendszerről. A fékfolyadék szivárgása vagy szennyeződése negatívan befolyásolhatja a fékek teljesítményét és biztonságát. A spray segít megszabadulni ezektől a szennyeződésektől, és visszaállítja a fékek hatékonyságát.

Megakadályozza a fékdúcolást
Használata megakadályozza a fékhatás elmaradását, amelyet a fékdúcolás okoz. A fékdúcolás akkor fordul elő, amikor a fékalkatrészek, például a fékbetétek vagy a fékdobok túlzott hőmérsékletnek vannak kitéve, és azok felületén gázok vagy szennyeződések keletkeznek. Ez a fékhatás csökkenését eredményezi, ami veszélyes lehet a jármű biztonságosságára nézve.

Hosszabb élettartam a fékalkatrészeknek
Rendszeres használata hozzájárul a fékalkatrészek hosszabb élettartamához. A tiszta és megfelelően működő fékek kevésbé kopnak, és kevesebb károsodásnak vannak kitéve. Ez megnöveli a fékrendszerek megbízhatóságát és csökkenti a javítási és cserére fordított költségeket.

Könnyű használat és alkalmazás
Egyszerű és kényelmes használatot kínál. A sprayt könnyű felvinni a fékalkatrészekre, és általában nincs szükség további összetett eljárásokra vagy eszközökre. Ez lehetővé teszi, hogy otthon vagy a szervizben könnyen és gyorsan tisztítsuk meg a fékrendszert.


A féktisztító spray használata biztonságos

A jó minőségű féktisztító termékek kialakítása garantálja a biztonságos használatot. Olyan összetevőket és adalékokat tartalmaz, amelyek nem károsítják a fékalkatrészeket, a tömítéseket vagy a többi fontos alkatrészt. Az ilyen spray-k nem tartalmaznak az emberi egészségre vagy a környezetre káros anyagokat.
Mindig kövessük a gyártó utasításait a termék használata során, és gondoskodjunk a megfelelő biztonsági intézkedésekről. A megfelelő védőfelszerelés (például kesztyű és szemvédelem) viselése ajánlott, és ügyeljünk a megfelelő szellőzésre a termék használatakor.
A Féktisztító spray széles körben használható különböző járműtípusok fékrendszerének tisztítására.


A Féktisztító spray használható személyautók esetében is

A legtöbb személyautónál alkalmazható a féktisztító a tárcsafékek, dobfékek és a hozzájuk kapcsolódó fékalkatrészek tisztítására.

Motorkerékpárok
A motorkerékpárok fékrendszereihez is használható a spray, beleértve a tárcsafékeket és a dobfékeket is.

Haszongépjárművek
A teherautók, furgonok és egyéb haszongépjárművek fékrendszereinél is alkalmazható. Segít megtartani a fékek hatékonyságát.

Motorcsónakok és hajók
Hasznos lehet a motorcsónakok és hajók fékrendszerének tisztítására, amelyek tartalmazhatnak tárcsafékeket vagy dobfékeket.

Az alkalmazása előtt mindig ellenőrizzük a gyártó ajánlásait és az adott járművek specifikációit. Széles körben alkalmazható, bizonyos járművek vagy fékrendszerek speciális igényeket vagy előírásokat követelhetnek meg.
A spray-t beszerezhetjük szaküzletből, ahol az eladó tájékoztat az ár és a használat részleteivel kapcsolatosan, de webáruházból is megrendelhetjük a terméket. Az autós magazinok vásárlói vélemény és a teszt eredmények rovataiban is számos új információt tudhatunk meg a féktisztító spray használatával kapcsolatosan.

Termékkategóriák