Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

8 termék megjelenítése 8 termék közül
  • Gyorsan száradó szer féktárcsa, tengelykapcsoló tárcsa, és más fém alkatrészek zsírtalanításához. Tökéletesen és gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket a fémfelületekről, gyorsan elpárolog, anélkül, hogy bármilyen szennyeződést okozna.
Elérhetőség: Szállítható
1 410 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 085 Ft
  • Alaposan és gyorsan tisztítja a fék- és kuplungalkatrészeket. Használati utasítás: a bepiszkolódott részeket befújjuk, és a hatóanyagot lefolyni hagyjuk. Erős szennyeződésnél többször ismételjük a műveletet.
Elérhetőség: Szállítható
1 085 Ft
  • Textar féktisztító spray 500 ml.Gyorsan száradó, hatékony készítmény a tárcsák, fékek, dobok, pofák, a fékrendszer részei és egyéb mechanikai alkatrészek tisztítására és zsírtalanítására. olajok, közúti szennyeződések tökéletes eltávolítására. Gyorsan elpárolog.
Elérhetőség: Szállítható
1 195 Ft
  • Maxgear fék és kuplung tisztító 500 ml.Gyorsan száradó, hatékony készítmény a tárcsák, fékek, dobok, pofák, a fékrendszer részei és egyéb mechanikai alkatrészek tisztítására és zsírtalanítására. olajok, közúti szennyeződések tökéletes eltávolítására. Gyorsan elpárolog.
Elérhetőség: Szállítható
1 230 Ft
  • LIQUI MOLY féktisztító spray 500 ml.Gyorsan száradó, hatékony készítmény a tárcsák, fékek, dobok, pofák, a fékrendszer részei és egyéb mechanikai alkatrészek tisztítására és zsírtalanítására. olajok, közúti szennyeződések tökéletes eltávolítására. Gyorsan elpárolog.
Elérhetőség: Szállítható
2 240 Ft
  • MOTUL féktisztító spray 500 ml.Gyorsan száradó, hatékony készítmény a tárcsák, fékek, dobok, pofák, a fékrendszer részei és egyéb mechanikai alkatrészek tisztítására és zsírtalanítására. olajok, közúti szennyeződések tökéletes eltávolítására. Gyorsan elpárolog.
Elérhetőség: Szállítható
1 860 Ft
  • A termék nagy hatásfokú hatóanyag kombinációja (100%) a műhely- és szervizkarbantartó munkák kiváló segédanyaga. Eltávolítja az olajos, zsíros maradványokat és szennyeződéseket. Az egészségkárosító fék és kuplungport megköti. Tisztítja az csatlakozásokat. Abszolút tiszta és jó dörzsértékű felületet eredményez. Gyors tisztítás, másodpercek alatt száraz felület.Használat előtt jól rázza fel. A tisztítandó felületet alaposan fújja be, és hagyja hatni a terméket. Erős szennyeződés esetén a folyamatot ismételje meg.
Elérhetőség: Szállítható
1 315 Ft
Termékkategóriák