Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

7 termék megjelenítése 7 termék közül
  • LIQUI MOLY féktisztító spray 500 ml.Gyorsan száradó, hatékony készítmény a tárcsák, fékek, dobok, pofák, a fékrendszer részei és egyéb mechanikai alkatrészek tisztítására és zsírtalanítására. olajok, közúti szennyeződések tökéletes eltávolítására. Gyorsan elpárolog.
Elérhetőség: Szállítható
2 135 Ft
  • Maxgear fék és kuplung tisztító 500 ml.Gyorsan száradó, hatékony készítmény a tárcsák, fékek, dobok, pofák, a fékrendszer részei és egyéb mechanikai alkatrészek tisztítására és zsírtalanítására. olajok, közúti szennyeződések tökéletes eltávolítására. Gyorsan elpárolog.
Elérhetőség: Szállítható
1 675 Ft
  • Gyorsan száradó szer féktárcsa, tengelykapcsoló tárcsa, és más fém alkatrészek zsírtalanításához. Tökéletesen és gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket a fémfelületekről, gyorsan elpárolog, anélkül, hogy bármilyen szennyeződést okozna.
Elérhetőség: Szállítható
1 675 Ft
  • Féktárcsák, kuplungtárcsák és más fém alkatrészek zsírtalanításához. Tökéletesen és gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket a fémfelületektől, gyorsan elpárolog, sérülés nélkül.Általános rendeltetésű alkatrészek tisztítása és zsírtalanítása.
Elérhetőség: Szállítható
9 650 Ft
  • MOTUL féktisztító spray 500 ml.Gyorsan száradó, hatékony készítmény a tárcsák, fékek, dobok, pofák, a fékrendszer részei és egyéb mechanikai alkatrészek tisztítására és zsírtalanítására. olajok, közúti szennyeződések tökéletes eltávolítására. Gyorsan elpárolog.
Elérhetőség: Szállítható
1 705 Ft
  • Textar féktisztító spray 500 ml.Gyorsan száradó, hatékony készítmény a tárcsák, fékek, dobok, pofák, a fékrendszer részei és egyéb mechanikai alkatrészek tisztítására és zsírtalanítására. olajok, közúti szennyeződések tökéletes eltávolítására. Gyorsan elpárolog.
Elérhetőség: Szállítható
935 Ft
  • Alaposan és gyorsan tisztítja a fék- és kuplungalkatrészeket. Használati utasítás: a bepiszkolódott részeket befújjuk, és a hatóanyagot lefolyni hagyjuk. Erős szennyeződésnél többször ismételjük a műveletet.
Elérhetőség: Szállítható
1 020 Ft
Termékkategóriák