Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

6 termék megjelenítése 6 termék közül
  • HONDA AUTOMATAVÁLTÓ OLAJ ATF-DW1 Gyári Honda váltóolaj automata váltóval szerelt modellekhez.
Elérhetőség: Szállítható
10 210 Ft
  • A Honda eredeti CVT váltóolajat kizárólag az összes Honda fokozatmentes váltóműhöz való felhasználásra fejlesztették ki.Kiváló vezetési képességet és tartósságot biztosít, biztosítva a CVT-s modellek optimális hosszú élettartamát.A Honda eredeti CVT folyadékot nem szabad teljesen automata sebességváltóval felszerelt járművekben használni.Az ATF-DW1 ajánlott a Honda automata sebességváltó modellekhez.
Elérhetőség: Szállítható
34 910 Ft
  • A Nissan ATF AT-MATIC D egy nagyteljesítményű hajtóműolaj a Nissan automata váltóinak modern generációjához, beleértve az N-CVT és a Nissan szervokormányt (kompatibilis a Dexron III-val).
Elérhetőség: Szállítható
5 915 Ft
  • A Nissan AT-Matic J olaj kifejezetten a Nissan járműveihez kifejlesztett és jóváhagyott automata sebességváltó folyadék. Akkor használja, ha a Nissan Matic-J specifikációkra van szükség. Nem olyan CVT egységekben, és automata sebességváltókban, amelyek MATIC D folyadékot igényelnek.A Nissan Pathfinder R51M & Navara D40M & X-TRAIL T31 M9R (4WD) .A "Matic J" helyett használhatja a "MATIC S" szót.Kérjük, kövesse a jármű gyártójának utasításait!
Elérhetőség: Szállítható
7 800 Ft
  • Olaj automata váltóhoz Nissan ATF matic S KE90899933.Szintetikus anyagok az automata sebességváltókhoz. Piros színű.Az alaposan megtisztított alap olajat a legkorszerűbb adalékokkal egészítik ki a kiváló kenőanyag-teljesítmény érdekében.A Nissan Matic S elektronikus zárral, és elektronikus E-AT rendszerrel felszerelt hátsókerék meghajtású Nissan autók ötfokozatú automata sebességváltóinak való.Nem alkalmas három-, és négyfokozatú sebességváltókhoz, fokozatmentes sebességváltókhoz (CVT, variátorok).
Elérhetőség: Szállítható
42 935 Ft
  • Olaj automata sebességváltóhoz, ATF-WS
Elérhetőség: Szállítható
5 025 Ft
Termékkategóriák