Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

1 termék megjelenítése 1 termék közül
  • Lámpa fajta: Dugaszos izzó
    Névleges teljesítmény: 15W
    Aljzat kivitel: SV 8,5
    Feszültség: 12V
Elérhetőség: Szállítható
485 Ft

15W villaolaj, vagy más néven teleszkópolaj


A motorok vagy kerékpárok teleszkópos első felfüggesztéshez használt speciális olaj, amelynek egyik népszerű változata ez a kiváló minőségű olaj. A teleszkópok, amelyek a jármű első részén találhatók, felelősek a rugózásért és a lengéscsillapításért, valamint az útviszonyokból adódó rezgések elnyeléséért.


A 15W villaolajnak számos funkciónak tesz eleget


Kenés: A villaolaj megfelelő kenést biztosít a teleszkópok mozgó alkatrészei, például a rugók és a csúszógyűrűk számára. Ez minimalizálja a súrlódást és a kopást, valamint elősegíti a sima és hatékony mozgást.

Lengéscsillapítás: A villaolaj a teleszkópokban található lengéscsillapító rendszer működésének fontos eleme. Az olajnak a teleszkópban történő megfelelő áramlása és viszkozitása segít elnyelni az úton keletkező ütéseket és rezgéseket, így javítva a jármű kormányozhatóságát és kényelmét.

Hőelvezetés: A teleszkópokban a villaolajnak fontos szerepe van a hőelvezetésben. Az olaj megfelelő hőelvezető képessége segít a teleszkópok hőmérsékletének stabilizálásában, ami segíti a járművünk hatékony felfüggesztését.


A 15W speciális olaj


A villaolaj speciális olaj, amely a teleszkópokra lett tervezve, és nem alkalmazható más motorolajként vagy hajtóműolajként. A megfelelő villaolaj típusa és viszkozitása függ a jármű típusától, a teleszkópok kialakításától és a gyártó ajánlásaitól. Ezért mindig ellenőrizze a járműgyártó ajánlásait és előírásait az optimális villaolaj kiválasztásához. Beszerezheti webáruházból esetleg olaj szaküzlet kínálatából is kiválaszthatja az eladó tanácsai a felhasználói vélemények, illetve a rendszeresen végzett tesztek alapján. Az ár is fontos tényező lehet, ez egy kedvező áron elérhető termék.

A Motul Fork Oil MED HEAV. EXPERT 15W (1 L-es kiszerelésben érhető el) egy speciális olaj, amely a teleszkóp első felfüggesztéshez, azaz a villaolajhoz használatos. Ez az olaj a 15W viszkozitási osztályba tartozik, és kifejezetten közepesen nehéz teleszkópokhoz lett tervezve.


A 15W számos előnyt kínál a teleszkópja számára


Megfelelő viszkozitás: A 15W viszkozitási osztály közepes nehézséget jelent, ami lehetővé teszi az olajnak, hogy megfelelő kenést és elnyelő képességet biztosítson a teleszkópok számára. Ez lehetővé teszi a simább rugózást és a jobb irányíthatóságot a motoron.

Kiváló terhelési tulajdonságok: Az olaj magas terhelési tulajdonságokkal rendelkezik, hogy megfelelő védelmet és stabilitást nyújtson a teleszkópok működése során. Ez segít minimalizálni a súrlódást és a kopást, valamint hosszabb élettartamot biztosít a felfüggesztésnek.

Magas hőmérsékleti stabilitás: kifejezetten a teleszkópos felfüggesztés magas hőmérsékleteivel szembeni ellenállásra lett tervezve. Ez biztosítja az olaj stabilitását és hatékonyságát extrém hőmérsékletek között is. Fontos tudnivaló, hogy teleszkópos felfüggesztéshez készült termék, és nem alkalmas motorolajként való használatra.

Kiválóak a kenési tulajdonságai: Ez az olaj megfelelő kenést biztosít a teleszkópos felfüggesztés összetett alkatrészei számára. Segít minimalizálni a súrlódást és a kopást, valamint hozzájárul a felfüggesztés optimális működéséhez.

Összehangolt rugózás: lehetővé teszi a simább és kiegyensúlyozottabb rugózást a teleszkópokban. Ez javítja a jármű stabilitását, irányíthatóságát és kényelmesebbé teszi a használatát a számunkra. A 15W ellenáll a nagy terhelésnek

Ellenálló a nagy terhelésekkel és extrém körülményekkel szemben, amelyek a teleszkópos felfüggesztésben előfordulhatnak. Biztosítja a megbízható és hatékony működést akár extrém megterhelő körülmények között is.

Hosszan tartó védelmet nyújt a teleszkópos felfüggesztés alkatrészei számára. Segít megőrizni az alkatrészek integritását és minimalizálni a kopást, ami hosszabb élettartamot eredményez.

Magas minőséget garantál. A Motul egy megbízható és elismert olajmárka a járműiparban. Az olajaikat többek között a 15W-t, kiváló minőségű alapanyagokból és speciális formulával állítják elő, hogy a legjobb teljesítményt és védelmet nyújtsák a teleszkópos felfüggesztés számára.

Termékkategóriák