Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

1 termék megjelenítése 1 termék közül
  • Mobil Extra 4T 10W-40 nagy teljesítményű, félszintetikus keveréke technológia négyütemű motorkerékpár motorolaj fejlesztették ki, hogy fellendítette a motor tisztaságát, és védelmet biztosít minden típusú motorkerékpárok és működését.
Elérhetőség: Szállítható
3 565 Ft

A 4T 10W-40 motorolaj legfontosabb tulajdonságai a következők:


Kenés és védelem terén a 4T 10W-40 motorolaj kiválóan teljesít a négyütemű motorok vonatkozásában. Megfelelő olajozást biztosít az alkatrészek között, minimalizálja a súrlódást és védi a motort a kopástól és a korai elöregedést is megakadályozza.

Hőelvezetési képesség
Ez a viszkozitási osztály lehetővé teszi az olajnak számára, hogy hatékonyan vezesse el a hőt a motorban. Ez segít megakadályozni a hőmérséklet növekedését, megvédve a motort a túlmelegedéstől.

Tisztító hatás
Az összetevői tartalmaznak tisztító adalékanyagokat, amelyek eltávolítják a lerakódásokat és a szennyeződéseket a motor belső részeiből. Ez segít fenntartani a motor tisztaságát és optimálisabbá teszi a teljesítményét.

Hidegindítási tulajdonságok
A magas viszkozitás lehetővé teszi az olaj hatékony működését alacsony hőmérsékleten, amikor a motor hidegen indul. Ez támogatja a könnyű hidegindítást és hogy az olaj gyorsan eljusson a motor minden alkatrészéhez.

Alacsony párolgás
Alacsony párolgási tulajdonságokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az olaj kevésbé párolog el a magas hőmérsékleteken, ami csökkenti az olajfogyást és a károsanyag-kibocsátást, ezzel a tulajdonságával egyidőben gazdaságos és eleget tesz a környezet védelmi előírásoknak is.

Kompatibilis a kuplungrendszerrel
Kompatibilis a motorok kuplungrendszerével. Ez elengedhetetlen a sima váltáshoz és a kuplungkomponensek megfelelő működéséhez.

Korrózióvédelem
A 4T 10W-40 motorolajnak megfelelőek a korrózióvédelmi tulajdonságai, meg tudja védeni a motor alkatrészeit a rozsdától és más károsodásoktól.

Megfelel a környezetvédelmi előírásoknak
Megfelel a környezetvédelmi előírásoknak és szabványoknak. Ez magában foglalja a károsanyag-kibocsátás alacsony voltát és a környezetre gyakorolt hatás minimalizálását.

Széles körben alkalmazható
A 4T 10W-40 motorolajat különböző típusú négyütemű motorokban használhatjuk, beleértve a személyautókat, motorkerékpárokat, quadokat, robogókat és kerti gépeket.

Megfelel a gyártó előírásainak
Ellenőrizzük a gépjárműgyártó ajánlásait és előírásait a megfelelő motorolaj típusa és viszkozitása tekintetében. Ez biztosítja, hogy az olaj megfeleljen a motor specifikációinak és követelményeinek. Az olajat beszerezheti a webáruházból vagy személyesen megvásárolhatja egy motorolaj szaküzletben, az eladó szaktanácsai alapján. Az ár mellett érdemes megnézni a teszt eredményeket és a felhasználók véleményét.

Tartósság
Ellenáll az oxidációnak és a lebomlásnak. Ez hosszú élettartamot biztosít a motor számára, és megőrizve az olaj kenőképességét hosszú üzemidőn át.

Üzemanyag-hatékonyság
Javítja az üzemanyag-hatékonyságot a négyütemű motorokban. Az alacsony viszkozitás csökkenti a belső súrlódást és segít optimalizálni az üzemanyag felhasználást.

Kompatibilitás az alkatrészekkel
Kompatibilis a négyütemű motorok alkatrészeivel, beleértve a szelephajtásokat, a dugattyúgyűrűket és a csapágyakat.

Megfelel a specifikációknak
Megfelel az iparági szabványoknak és előírásoknak, például az API (American Petroleum Institute) és a JASO (Japanese Automotive Standards Organization) specifikációinak. Ez kezeskedik róla, hogy az olaj megfelel a motorok műszaki követelményeinek.

Szintetikus vagy félszintetikus formuláció
A 4T 10W-40 motorolaj elérhető szintetikus vagy félszintetikus formulációban is. A szintetikus olajok általában jobb teljesítményt és védelmet nyújtanak, míg a félszintetikus olajok gazdaságosabbak.

Tartós kenés
Képes a tartós kenésre magasabb terhelési körülmények között is. Ez különösen fontos, ha a motor intenzív működésnek van kitéve, például versenyzés vagy nehéz terhek szállítása során.

Járművek tekintetében az alábbi típusokhoz ajánljuk

A legtöbb személyautó, beleértve a kis és közepes méretű személyautókat, használhatja ezt a motorolajat.
Különböző típusú motorkerékpárok, beleértve a közúti motorokat, túramotorokat, cruiser motorokat és sportmotorokat.
A négykerekű quadok, ATV-k és off-road járművek is használhatják a 4T 10W-40 motorolajat. A négyütemű motorral rendelkező kerti gépekhez, mint például fűnyírók, láncfűrészek, fűkasza és permetezők szintén kiválóan alkalmas.

Minden esetben ellenőrizzük a gépjárműgyártó ajánlásait és a jármű kézikönyvét az optimális motorolaj típusa és viszkozitása tekintetében. A gyártó ajánlásai figyelembe veszik a motor specifikációit, a működési körülményeket és a legjobb teljesítményt nyújtó olajat ajánlják a járműhöz. Ez biztosítja a megfelelő kenést, védelmet és a motor optimális teljesítményét a 4T 10W-40 motorolajat, vagy más javasolt olajat használva.

Termékkategóriák