Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

2 termék megjelenítése 2 termék közül
  • Motul X-Max 0W-40 egy nagy teljesítményű 100% szintetikus kenőanyag, kifejezetten nagy teljesítményű, közvetlen vagy közvetett befecskendezéssel, turbóval vagy anélkül szerelt motorokhoz lett kialakítva. Többcélú termék, számos autógyártói jóváhagyással, különös tekintettel a garancia alatt álló járművekre. Minden típusú üzemanyaghoz használható: benzin, dízel, PB-gáz, CNG és bioüzemanyagok. Kompatibilis a katalizátorokkal. Nem alkalmas részecskeszűrővel ellátott dízelekhez.Ha kétségei vannak, használat előtt olvassa el a jármű használati útmutatóját vagy kézikönyvét.Specifikáció: ACEA-A3/B4; API-CF; API-SM; API-SN; BMW-LL-01; FORD-M2C937-A; MB-229.5; PORSCHE-A40; TOYOTA-WS; VW-502 00; VW-505 00
Elérhetőség: Szállítható
5 110 Ft
  • API SN/CF, ILSAC GF-4, FORD WSS M2C 937A, BMW LL-01, MB 229.5, Porsche A40
Elérhetőség: Szállítható
18 635 Ft

Az 0W-40 motorolajat nagy teljesítményű benzinmotorokhoz ajánljuk elsősorban


Sportautók és teljesítményorientált járművek: számára is kiváló az 0W-40 motorolaj. Gyakran alkalmazzák a nagy teljesítményű benzinmotorokhoz, amelyeket sportautókban és nagy fogyasztású járművekben használnak. Ez az olaj típus segíti a motor optimális működését magas terhelés alatt és az átlagosnál magasabb hőmérsékleti körülmények között.

Nagyteljesítményű dízelmotoroknál is ajánlott esetenként ez a kiváló motorolaj, például nagyobb teherautókhoz, terepjárókhoz és más nehézgépjárművekhez. Ezeknek a járműveknek magasabb hőmérsékleti terhelésnek kell megfelelniük, és az olaj biztosítja a megfelelő kenést és védelmet a számukra.

Néhány régebbi járműhöz jól használható
Esetenként régebbi autókhoz is ajánlják, amelyek még nem kifejezetten szintetikus olajokkal vannak tervezve. A magas viszkozitása és nagy teljesítménye segíthet a régebbi motorok védelmében és kenésében.
A gyártók ajánlásait soha ne hagyjuk figyelmen kívül és bizonyosodjunk meg arról, hogy megfelelő-e választottunk a konkrét járműhöz. Az olaj típusa és specifikációi az adott jármű motorjának és a gyártó előírásainak megfelelően kerülnek meghatározásra.


Az 0W-40 motorolajnak számos előnyös tulajdonsága van


Széles hőmérsékleti tartományban használható. Alacsony hideg viszkozitással (0W) és magas hőmérsékleti viszkozitással (40) rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az olaj könnyen áramlik hideg állapotban is, amely fontos a hidegindításhoz, emellett megfelelő olajozást biztosít a magas hőmérsékleten működő motornak is.

Kiváló kenést és védelmet kínál a motor számára. Remek kenési tulajdonságai vannak, amelyek biztosítják a motor alkatrészeinek megfelelő kenését és védelmét. Ez különösen fontos nagy teljesítményű motoroknál, amelyek magas terhelésnek és hőmérsékletnek vannak kitéve.

Tisztító adalékokat is tartalmaz, amelyek segítenek eltávolítani a lerakódásokat és szennyeződéseket a motorból. Ez hozzájárul a motor optimális működéséhez és hosszabb élettartamához.


A 0W-40 motorolaj segít takarékoskodni az üzemanyaggal


Dúsítva van üzemanyag-hatékonyságot javító adalékokkal. Ez lehetővé teszi a motor hatékonyabb működését, ami üzemanyag-megtakarítást eredményez, amit tesztek is igazolnak. Emellett a vásárlói véleményeket is érdemes megnézni.

Az átlagosnál hosszabb olajcsere-intervallumokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy ritkábban cseréljünk olajat. Ezzel időt és pénz takarítunk meg a jármű fenntartása során. A választott olaj gyártójának ajánlásait és specifikációit mindig vegyük figyelembe a legjobb eredmények eléréséhez.

Jellemző még magas hőmérsékleti stabilitás. Az 0W-40 olajnak jó hőmérsékleti stabilitása van, ami azt jelenti, hogy a magas hőmérsékleten is megtartja a motorvédő tulajdonságait. Ez hozzájárul a motorolaj teljesítményének és védelmének fenntartásához, még magas hőmérsékleten is. Korróziógátló adalékokat is tartalmaz, amelyek segítenek megvédeni a motor belső részeit a rozsdától és egyéb korróziós károsodásoktól. Ez hozzájárul a motor hosszabb élettartamához és megbízható működéséhez.

Kompatibilis különböző tömítésekkel és anyagokkal, amelyek megtalálhatók a motorban. Ez fontos, hogy elkerüljük a tömítések károsodását vagy az olajrendszer szivárgását. Megfelelő kenést és védelmet nyújt a motor alkatrészeinek, és segíti a motor hosszabb élettartamú legyen. Csökkenti a kopás és a mechanikai hibák kockázatát.

Az olaj megfelelően működik a gyártó által tervezett motorokban, és a garanciális feltételeknek is megfelel. Ha az ár fontos rendeljük a terméket webáruházból. Olaj szaküzletben történő vásárláskor kérjük az eladó tanácsát a legmegfelelőbb motorolaj kiválasztásához. Az 0W-40 motorolaj megfelel a legtöbb autógyártó előírásainak és szabványainak.

Termékkategóriák