Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

7 termék megjelenítése 7 termék közül
Elérhetőség: Szállítható
3 355 Ft
  • Félszintetikus motorolaj minden olyan nagyteljesítményű 2 ütemű motorhoz, amelyik nagyon magas fordulatszámon vagy extrém körülmények között üzemel. Külön- vagy keverékolajozású, közvetlen befecskendezésű vagy porlasztós motorokhoz, ólmozott vagy ólommentes benzinhez. Katalizátorbarát. A nagyon magas égési hőmérséklet következtében csökken a lerakódás és a füstölés. Megfelel ATV-hez, robogóhoz is. Szabvány: API TC, ISO L-EGD, JASO FD/FC. A JASO FD a legszigorúbb minősítést jelenti, ami erőteljesebb motortisztító hatást jelent az FC minősítésű olajoknál.
Elérhetőség: Szállítható
3 505 Ft
  • Kimagasló teljesítményű, teljesen szintetikus észter bázisú motorolaj. Minden olyan nagyteljesítményű kétütemű motorhoz ( utcai, sport, replica, off road, endúró, moped ) használható amely nagyon magas fordulatszámon, nagy terhelésen vagy szélsőséges körülmények között üzemel. Külön- vagy keverékolajozású, közvetlen befecskendezésű vagy porlasztós motorokhoz, ólmozott vagy ólommentes benzinhez. Alkalmas katalizátoros motorhoz is. Megfelel ATV-hez, robogóhoz is. A stabil olajfilm magas fordulatszámon is tökéletes védelmet biztosít kopás ellen. A kiváló adalékok következtében csökken az égési maradvány mennyisége, kisebb a füstölés. Használatával jelentősen csökkenthető a károsanyag kibocsátás is. Szabvány: API TC, ISO L-EGD, JASO FD/FC
Elérhetőség: Szállítható
4 530 Ft
  • Motokrossz GP csapatok számára kifejlesztett észter technológiás teljesen szintetikus olaj. Minden 2 ütemű nagyteljesítményű versenymotorhoz, de csak keverékolajozáshoz ! Használható motokrossz, endúró, quad, jet motorokhoz, ólmozott és ólmozatlan benzinhez. Az olaj átlagot lényegesen meghaladó kenési tulajdonságai csökkentett súrlódást és kopást eredményeznek. A növelt emulzióképződést gátló adalékolás esős időben is tökéletes kenést biztosít.
Elérhetőség: Szállítható
6 505 Ft
Elérhetőség: Szállítható
24 410 Ft
  • Speciálisan a robogó motorok különleges igényeihez kifejlesztett zöld színezésű alacsony füstölésű technoszintetikus kétütemű motorolaj. Összetétele gondoskodik az égéstérben és a kifufogórendszerben történő teljesítménycsökkentő lerakodás megakadályozásáról. Valamennyi olaj befecskendezéses vagy benzin-olaj keveréküzemű robogóhoz normál és ólommentes benzinhez is ajánlható motorolaj. Szabvány: API TC, JASO FC
Elérhetőség: Szállítható
3 225 Ft
  • Kimagasló teljesítményű, speciálisan a robogó motorok különleges igényeihez kifejlesztett észter alapú teljesen szintetikus kétütemű motorolaj. Valamennyi olaj befecskendezéses vagy benzin-olaj keveréküzemű robogóhoz ajánlható olaj. Még a legkorszerűbb közvetlen befecskendezésű kétütemű, valamint az EURO 2 előírásnak megfelelő motorokhoz is használható. Lényegesen csökkenti a füstképződést, megakadájozza a dugattyúgyűrűk megszorulását, védi a motort a kopástól. Használatával jelentősen csökkenthető a károsanyag kibocsátás is. Szabvány: API TC, ISO L-EGD, JASO FC
Elérhetőség: Szállítható
4 365 Ft

A 2T olaj, égés és kenés egyben


A 2T olaj, más néven kéthüvelykű olaj vagy kétütemű olaj, egy speciális olaj típus, amelyet kétütemű motorokban használnak.


Gondoskodik a kenésről


Az elsődleges célja a motor alkatrészeinek kenése. Mivel a kétütemű motorokban nincs külön kenőrendszer, az olajat az üzemanyaggal keverik össze, és az olaj-gáz keverék biztosítja a motor alkatrészeinek kenését.


Égés


A 2T olajnak meg kell égni a motorban a gyújtás során. Ez az égés biztosítja az üzemanyag és az olaj hatékony kombinációját, valamint minimalizálja az olajmaradványokat a kipufogógázban.


Füstmentesség


A modern olajok jellemzően füstmentes formulával rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a motorok kevesebb káros kipufogógázt bocsátanak ki. Ez a környezeti hatások csökkentése mellett, jobb teljesítményt is eredményez.


Összetétele speciális keverék


Ezek az olajok speciális keveréket tartalmaznak, amelyek kombinálják a kenő- és égéstechnológiai tulajdonságokat. Ezek az olajok adalékanyagokat tartalmaznak, amelyek javítják a kenést, a tisztítják a motort és a kopás ellen is védelmet nyújtanak.


Széleskörűen alkalmazható


Széles körben alkalmazhatók különböző típusú kétütemű motorokban, beleértve motorkerékpárokat, robogókat, quadokat, hajómotorokat, fűnyírókat és más kerti gépeket. Az olaj típusa és viszkozitása a motor specifikációitól és a gyártó ajánlásaitól függ.


Kenési tulajdonságok


Kiváló kenési tulajdonságokkal rendelkeznek, biztosítva a motor alkatrészeinek megfelelő kenését és védelmét még magas fordulatszám és megnövekedett hőterhelés mellett is.


Tisztító hatás


Az olajok tisztító adalékanyagokat tartalmaznak, amelyek segítenek eltávolítani a lerakódásokat és a szennyeződéseket a motor belső részeiből. Ezzel hozzájárulnak a motor tisztaságának fenntartásához, megakadályozzák a lerakódások és a szennyeződések felhalmozódását, ezzel egyidőben optimalizálják a motor teljesítményét.


Gyújtássegítés


A 2T olajok gyújtássegítő adalékanyagokat is tartalmaznak, amelyek javítják a gyújtási folyamatot és segítik az optimális égést a motorban. Ez növeli a motor teljesítményét és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, gazdaságosabbá téve a használatot.


A 2T olajok védelmet nyújtanak a rozsda ellen


Korrózióvédő anyagokat is tartalmaz, ezzel védelmet nyújtva a motor belső részeinek a rozsda és egyéb káros hatások ellen, amelyek a nedvesség miatt vagy a kémiai anyagokkal való érintkezésből erednek.

A konkrét tulajdonságai és előnyei eltérőek lehetnek a különböző márkák és típusok között. Mindig tekintsük át a gyártó ajánlásait és a motor kézikönyvét a legalkalmasabb olaj kiválasztásához, hogy megfeleljen a motor specifikációinak és igényeinek. Webáruházból is rendelhetjük a kiválasztott terméket vagy szaküzlet polcain kutatva is rátalálhatunk, ahol az eladó is segít majd tanácsaival. Ne feledkezzünk meg a felhasználói vélemények között tájékozódni, valamint a teszt eredmények is fontosak lehetnek. Az ár tekintetében is lehetnek különbségek.


A 2T olajat a következő járműtípusokhoz és készülékekhez ajánljuk


A legtöbb motorkerékpárhoz, beleértve a kis teljesítményű robogóktól egészen a nagyobb teljesítményű sportmotorokig, használhatjuk. Ez magában foglalja az off-road motorokat és a versenymotorokat is.

A hajók kétütemű motorjai is elégedettek lesznek vele. Ide tartoznak a hajók külső motorjai, csónakmotorok, jetskik és más vízi járművek.
Néhány ritka vagy veterán autó, amely kétütemű motorral rendelkezik vagy speciális modellekkel van ellátva is ezt a viszkozitást igényelheti.

Fűnyírók, láncfűrészek és kerti gépek: Különböző kerti eszközök és gépek, mint például fűnyírók, láncfűrészek, fűkasza és motoros fúrógépek, is ezt az olajat használják a motorok kenésére. Az off-road járművek, mint például quadok, ATV-k és motocross motorok, jellemzően ezt az olajat perferálják, mivel a kétütemű motorok működtetik ezeket a járműveket.

Fontos megjegyezni, hogy minden járműnek és készüléknek saját specifikációja lehet az olaj típusával és viszkozitásával kapcsolatban. Mindig tekintse át a gyártó ajánlásait és vizsgálja meg a jármű vagy készülék kézikönyvét az optimális 2T olaj kiválasztásához, amely megfelel a motor specifikációinak és működési követelményeinek.

Termékkategóriák