Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

1 termék megjelenítése 1 termék közül
  • Magas viszkozitási indexű szintetikus olaj motorkerékpárok lengéscsillapítóihoz és lengővilláihoz. DIN 51524 PART 3 HVLP
Elérhetőség: Szállítható
2 840 Ft

A 10W motorolaj előnyös tulajdonságai


A 10W motorolaj alacsony viszkozitású hideg állapotban, ami lehetővé teszi a könnyebb áramlást a még hideg motor esetén is, ami pedig kiváló hidegindítást tesz lehetővé. Ez nagyon fontos a hidegindítási folyamat során, mivel az olajnak gyorsan el kell jutnia a motor minden részéhez, hogy megfelelő kenést tudjon biztosítani.

Megbízhatóan működik magas hőmérsékleteken is, a jó hőstabilitása miatt. Ez az olajnak, a motor hőjével szembeni ellenálló képességét jelenti. A kiváló hőstabilitás biztosítja, hogy az olaj megfelelő kenést és védelmet nyújtson, nagy terhelés alatt, és hosszú ideig tartó működés során.

Hatékony kenést biztosít a motornak

Kiváló kenési tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megfelelő védelmet nyújt a motor alkatrészeinek. Az olaj révén csökkenthető a kopás, a súrlódás és a hőtermelés a motorban, ami hozzájárul az élettartamának meghosszabbításához.

Ez a remek motorolaj tisztító adalékokat is tartalmaz, amelyeknek a feladata eltávolítani a lerakódásokat és szennyeződéseket a motorból. Ezzel hozzájárul a motor tisztaságához és a tartósan optimális működéséhez.

Segít takarékoskodni az üzemanyaggal

Olyan adalékokkal van dúsítva, amelyek támogatják az üzemanyag-hatékonyságot. Ez a motor jobb működését eredményezi, ami csökkenti az üzemanyag fogyasztást.

A konkrét 10W olaj előnyei és tulajdonságai változhatnak a különböző márkák, típusok és specifikációk szerint. Mindig ajánlott az adott jármű gyártójának ajánlásait követni, amikor az olajat kiválasztjuk a motorhoz.

Védelmet nyújt a kopással szemben is. A megfelelő védelmet nyújt a motor alkatrészeinek kopásával szemben. A kiváló kenési tulajdonságainak köszönhetően minimalizálja a súrlódást az alkatrészek között, és hosszabb élettartamot biztosít a motor számára.

Az korróziógátló adalékokat is tartalmaz, amelyek megóvják a motor belső részeit a rozsdától és más káros anyagoktól. Ez hozzájárul a motor tartósságához és megbízható működéséhez.


A 10W motorolajnak kiváló a hőmérsékleti stabilitása


Kiváló hőmérsékleti stabilitással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy megfelelő a viszkozitása és jók a kenési tulajdonságai különböző hőmérsékleti körülmények között, akár hideg téli időben, akár forró nyárban használjuk.

Kompatibilis az üzemanyaggal, amelyet a jármű használ. Fontos, hogy az olaj és az üzemanyag passzoljanak egymáshoz. Ha motorolaj szaküzletben vásárolunk az eladó eligazítást tud adni a kérdésben. A minőséggel kapcsolatosan teszt eredmények alapján is tájékozódhatunk vagy a felhasználói vélemény rovat is segítséget nyújthat. Ha webáruház kínálatából válogatunk inkább, akkor az ár mellett gondosan ellenőrizzük a motorolaj autónkkal való kompatibilitását is.

Hosszabb olajcsere-intervallumok. Hosszú olajcsere-intervallumokkal rendelkezik, ritkább olajcserét téve lehetővé ezzel a tulajdonságával. Ezzel időt és költségeket takaríthatunk meg. Fontos megjegyezni, hogy az előnyök és tulajdonságok változhatnak a különböző márkájú és típusú 10W motorolajok között. Mindig fontos a gyártó ajánlásainak betartása és a megfelelő olaj kiválasztása a konkrét járműhöz.


Az 10W motorolajat a következő járműtípusokhoz ajánljuk


Alkalmas személyautókhoz, függetlenül attól, hogy benzines vagy dízelüzeműek-e. Ez magában foglalja az átlagos használatú városi autókat, családi autókat és kisebb személyautókat egyaránt.

Kisteherautók és furgonok: ajánlható kisteherautókhoz és furgonokhoz is, amelyeknek nagyobb teherbírást és terhelést kell elviselniük. Alkalmas a városi szállítóautókhoz, kis raktárfurgonokhoz és egyéb hasonló járművekhez.

Terepjárók: használható lehet terepjárókhoz, amelyeket extrém terepen nagy igénybevételnek vannak kitéve. Ezek olyan járművek, amelyeket off-road tevékenységekre, túrázásra vagy kalandos körülmények közötti vezetésre használunk.

Motoros járművek: Ide tartoznak a sportmotorkerékpárok, túramotorok, chopperek és egyéb motoros járművek. Az 10W motorolaj megfelel motorkerékpárokhoz és robogókhoz is.

Termékkategóriák