Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

2 termék megjelenítése 2 termék közül
  • Prémium többfokozatú motorolaj. Segít eltávolítani az iszapot a piszkos motorokból. Segíti a kopás elleni védelmet és a maró hatású égető savak semlegesítését. Nagy teljes bázisszám (TBN) a korrózió elleni küzdelemhez és a motor károsodásának megakadályozásához és a motor élettartamának meghosszabbításához. Benzin, dízel- és gázmotorok; alkalmas biodízel és benzin / etanol keverékekre is. Műszaki adatok: API SN; ACEA A3 / B3
Elérhetőség: Szállítható
2 450 Ft
  • Prémium többfokozatú motorolaj. Segít eltávolítani az iszapot a piszkos motorokból. Segíti a kopás elleni védelmet és a maró hatású égető savak semlegesítését. Nagy teljes bázisszám (TBN) a korrózió elleni küzdelemhez és a motor károsodásának megakadályozásához és a motor élettartamának meghosszabbításához. Benzin, dízel- és gázmotorok; alkalmas biodízel és benzin / etanol keverékekre is. Műszaki adatok: API SN; ACEA A3 / B3
Elérhetőség: Szállítható
9 185 Ft

A 15W-40 motorolaj előnyei


A 15W-40 motorolaj népszerű és széles körben használt viszkozitási osztályú olaj a gépjárművek vonatkozásában. Széles hőmérsékleti tartományban használható. Viszkozitása lehetővé teszi, hogy a hidegindításnál úgy viselkedjen, mint egy 15 súlyú olaj, ami könnyű áramlást eredményez alacsony hőmérsékleten is. Ugyanakkor amikor a motor eléri a működési hőmérsékletet, az olaj viselkedése átvált egy 40 súlyú olajhoz hasonlóvá, amely jobb vastagságot és védelmet biztosít a magas hőmérsékleteken.

A 15W-40 motorolaj megfelelő kenést biztosít a motor alkatrészei számára. Ez minimalizálja a súrlódást és a kopást, valamint segít megvédeni a motor alkatrészeit az idő előtti elöregedéstől.

A tisztító tulajdonságai is kiemelkedőek, segít eltávolítani a lerakódásokat és a szennyeződéseket a motor belső részeiből. Ezzel javítja a motor teljesítményét és hatékonyságát. Hosszú ideig képes megőrizni kenőképességét és védő hatását, így biztosít hosszabb élettartamot a motor számára. Kövessük a gyártó ajánlásait

Széles körben elérhető a piacon, és különböző márkák és gyártók kínálják. Ez azt jelenti, hogy könnyű megtalálni és beszerezni az autóalkatrész boltokban, ahol eladó is segít a döntésben, autószervizekben, és webáruházakban. A gépjármű gyártójának ajánlásait és előírásait érdemes követni az olajtípust és viszkozitást illetően. Vegyük figyelembe emellett a teszt eredményeket, a felhasználói véleményeket és az ár tekintetében is tájékozódjunk. A gépjármű kézikönyvében megtalálhatóak a pontos ajánlások, amelyek figyelembe veszik a jármű műszaki specifikációit és a környezeti tényezőket. Ez biztosítja, hogy a legmegfelelőbb motorolajat válasszuk, amely a legjobb védelmet és teljesítményt nyújtja a jármű motorja számára.


15W-40 motorolaj megfelel a specifikációknak


A 15W-40 megfelel a különböző autógyártók által előírt specifikációknak, például a API (American Petroleum Institute) és ACEA (Association des Constructeurs Européens d'Automobiles) specifikációknak. Ez biztosítja, hogy az olaj megfeleljen a gépjárművek műszaki követelményeinek.

Univerzális alkalmazhatóság: A 15W-40 motorolaj széles körben alkalmazható különböző típusú gépjárművekben, beleértve személyautókat, teherautókat, kisbuszokat és más járműveket. Ezért nagyon sokféle járműhöz ajánlott választás lehet. Megfizethető és gazdaságos választás. Kedvező áron elérhető, ami segíthet költséghatékonyabb karbantartást és olajcserét biztosítani.

Védi motort a kopástól és a lerakódásoktól Kiváló kopás- és lerakódás-gátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a motor alkatrészeinek korai elhasználódását és a lerakódások kialakulását. Ez hosszabb élettartamot biztosít a motornak és javítja annak teljesítményét.


A 15W-40 motorolaj széles körben alkalmazható


A legtöbb személyautóhoz, beleértve kisautókat, középkategóriás és nagyobb méretű autókhoz is megfelelő választás, benzines vagy dízel üzeműekhez egyaránt. Kisteherautókhoz és haszonjárművekhez, például furgonokhoz, teherautókhoz, buszokhoz, is alkalmas a használata. Ezek a járművek általában nagyobb teljesítményű motorral rendelkeznek, és a 15W-40 olaj biztosítja a megfelelő kenést és védelmet számukra.

Tehergépjárművekhez is remek, amelyek nagy terhelést hordoznak és hosszabb utakon használják őket. Ez az olaj ellenáll a nehéz körülményeknek és megfelelő védelmet nyújt a motoroknak.

A mezőgazdasági gépek, mint például traktorok, kombájnok, erőgépek számára is megfelelő ez az olaj. Ezek a gépek nagy teljesítményű motorokkal rendelkeznek, nehéz terhelésnek vannak kitéve és hosszabb üzemidőt vannak használatban, tehát nagy szükségük van erre a gondoskodásra.

A járműgyártók és modellek egyedi ajánlásokkal rendelkezhetnek az olaj típusával és viszkozitásával kapcsolatban. Mindig ellenőrizzük a jármű gyártójának ajánlásait és előírásait a megfelelő motorolaj kiválasztásához. A gépjármű kézikönyvében található információk a legmegbízhatóbbak, figyelembe veszik a jármű specifikációit és követelményeit. Innen biztos információt kaphatunk alkalmas-e a 15W-40 motorolaj a gépjárművünkhöz.

Termékkategóriák