Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A Total nemzetközi energiaipari cég, amely küldetésének tartja mindannyiunk energiaszükségleteinek tartós kielégítését, innovációval és cselekvéssel. A Total mint a világ 4. legnagyobb és Európa első számú olaj- és gázipari cége, továbbá a vegyipari ágazat meghatározó szereplője, több mint 130 országban képviselteti magát mintegy 99.000 munkatárssal.
TOTAL olajválasztó itt
Termékek

Termékek

12 termék megjelenítése 12 termék közül
Elérhetőség: Szállítható
2 385 Ft
Elérhetőség: Szállítható
8 130 Ft
Elérhetőség: Szállítható
10 515 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 650 Ft
Elérhetőség: Szállítható
8 990 Ft
Elérhetőség: Szállítható
11 460 Ft
Elérhetőség: Szállítható
3 355 Ft
Elérhetőség: Szállítható
14 970 Ft
Elérhetőség: Szállítható
3 480 Ft
Elérhetőség: Szállítható
15 330 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 985 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 655 Ft

A TOTAL motorolaj a világelsők között


A TOTAL motorolaj széles választékban várja a felhasználókat, ahol mindig a maximális teljesítmény biztosítása és a motor védelme a legfontosabb. A kenőanyagok kifejlesztésében végig szakemberek vesznek részt, folyamatosan együttműködve az innovációért felelős részleggel és az aktuális piaci kutatásokkal, tehát a felhasználók szükségleteivel. Az olajok választéka különböző motortípusokhoz alkalmazkodik. A felhasználók biztosan találnak megfelelő terméket a személygépkocsikhoz, a motorkerékpárokhoz és a hajózási ágazatban használt járművekhez is, amiket úgy terveztek meg, hogy a legtöbbet hozzák ki a motorból.

A TOTAL olajok használatával a felhasználó gondoskodik a fokozott motorvédelemről extrém üzemi körülmények között is, miközben a teljesítmény mindig javulni fog. A motorban kevesebb lesz a kopás, ami egyet jelent az élettartam meghosszabbításával, miközben megelőzi a korrózió megjelenését. Az alacsony üzemanyagfogyasztás ma már nem álom, ehhez pedig az árak is hozzájárulnak. A vezető márka folyamatos és szigorú ellenőrzésekkel garantálja a minőséget, nem véletlen, hogy egyre több felhasználó teszi le a voksát a név mellett.


TOTAL motorolaj fajták


Az 5w30 motorolaj lehetővé teszi, hogy minden autótulajdonos élvezze a második generációs üzemanyag-megtakarítást, így segíti fenntartani a gazdaságot. A vásárlásnál csak a címkézésre kell figyelni, mivel többször változhat, így nehezebb elkerülni a hamisítványokat. Érdemes csak megbízható webshopban vásárolni

Az 5w40 kiváló minőségű, többfokozatú szintetikus olaj, ami benzin- és dízelmotorokhoz lett kifejlesztve. Ez a kenőanyag nem alkalmas részecskeszűrővel felszerelt járművekbe a kén és foszfor tartalma miatt. A kenőanyagot általában 15.000 kilométerig ajánlják, utána cserélni kell.

A 10w40 szintetikus alapú olaj, amit teljesen új technológiával készítettek el. Egyaránt használható benzines és dízeles autókhoz, a legaktuálisabb motorok igényeinek is megfelel, így joggal nevezhető prémium TOTAL diesel motorolajnak. A felhasználói vélemények szerint a jó árak és a hozzá tartozó minőség egyre több aktív felhasználót sarkall a vásárlásra.


Vásárlási tippek


A TOTAL olyan márka, amelyik meg van győződve róla, hogy az eredményeket folyamatosan elemezni és javítani kell, miközben az innováció elengedhetetlen fontossággal bír a fogyasztók számára. Az interneten elérhető keresők és választók gyakran fogják ezeket a termékeket ajánlani, miközben a gyakori kérdések főleg a csere idejére vonatkoznak. A márka kínálatában mindenki megtalálja, amire szüksége van, azonban általánosságban elmondható, hogy évente egyszer új motorolajat kell vásárolni, ami a TOTAL-ra is igaz. Szerencsére a legtöbb boltban és webshopban megrendelhető, azonban érdemes megbízható helyről választani a hamisítások megelőzése érdekében.

Az autóban fellépő folyamatos hőmérséklet változások és nyomáskülönbségek extra szennyeződéssel járnak, miközben az olaj fokozatosan változik. A motor alkatrészei könnyen kopásnak indulnak, ezért nagyon fontos, hogy idejében beszerezze a megfelelő TOTAL motorolajat, ezzel biztosítva a későbbi működést.

Termékkategóriák