Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Akron malo
Akron malo márkában a következő termékek szállíthatók:

Ajtóteleszkóp, Csillapító, motorfelfüggesztés, Diffi szimmering, Dugó - vezérműtengely, Első fékbetét, Első fékcső, Első fékpofa, Első kerék javító, Fékerőszabályzó, Fékkopás jelző, Fékmunkahenger, Féktárcsa, Féltengely, Féltengely gumiharang, Féltengely gumiharang készlet, Féltengelycsillag, Felütközésgátló és porvédő, Feszítő és vezetőgörgő, Főfékhenger, Futómű szilent, Függőcsapszeg persely, Fűtés terelőlap bowden, Gázbowden, Generátortartó gumibak, Hardytárcsa, Hátsó fékbetét, Hátsó fékcső, Hátsó fékpofa, Hátsó kerék javító, Hátsó kipufogócső, Hengerfej tömítés, Hengerfejcsavar készlet, Hengerpersely tömítés, Hosszbordás szíj, Hűtőfolydék szabályozó szelep, Hűtősapka, Hűtőtartó gumibak, Intercooler cső, Karburátor talp, KardáncsapágyTájékoztató:

Malo Spa már 1947 óta jelen van az autóipar pótalkatrész piacán. A céget Aldo Malo alapította. A cég megalakulása óta követi azt a stratégiát, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsa mind a fejlesztésben, mind a termékek minőségében.

Akron MaloAkron MaloAkron Malo


A Malo vezető szerepet tölt be a gumi és gumi/fém elemek, hidraulikus fék és kuplungcsövek, hajlékony bowdenek, kerékcsapágyak, feszítőgörgők piacán.  

A Malo cég Milánói székhellyel rendelkezik, de Olaszországban 14 raktárral rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy az évi több mint 300000 rendelést kitudják elégíteni.Származási ország:
Olaszország


Minőségi kategória:
Felső-közép katagóriás termék.
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon