Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Ate
Ate márkában a következő termékek szállíthatók:

ABS hidraulika egység, ABS vezérlő, Automata utánállítás javítókészlet, Első fékbetét, Első fékcső, Első fékpofa, Első kerék javító, Érzékelő, kerékfordulatszám, Fékbetét rögzítő készlet, Fékcső adapter, Fékcsuszka porvédő, Fékdob, Fékerőszabályzó, Fékfolyadék tartály, Fékkopás jelző, Féklámpa kapcsoló, Fékmunkahenger, Fékmunkahenger javító, Féknyereg, Féknyereg javító, Féknyereg tartó, Féknyereg tartozék, Féknyereg vezetőcsavar, Féknyomás szabályzó, Fékolaj tartály dugó, Fékpofa szerelék, Fékrásegítő nyomásérzékelő, Fékszervó dob, Féktárcsa, Féktárcsa csavar, Főfékhenger, Főfékhenger javító, Főfékhenger zárócsavar, Hátsó fékbetét, Hátsó fékcső, Hátsó fékpofa, Hátsó kerék javító, Kézifék bowden, Kinyomócsapágy, Kuplung bowdenTájékoztató:

Az ATE a fékrendszerek igazi szakértője.
A Continental Teves nevét a világ összes autógyártója elismeréssel emlegeti. A Continental Teves kimagasló technológiát alkalmazva több, mint 100 éve foglalkozik fékrendszerek gyártásával és fejlesztésével; ők fejlesztették ki többek közt a hidraulikus féket és az ABS rendszert is. Fékrendszereit a versenyautókban is megtalálhatjuk.

Ate fékAte fékAte fék


A cég a magas minőségű termékeinek köszönhetően, több neves autógyárnak is hivatalos alkatrész beszállítója, mint a BMW, Daimler Chrysler, General Motors, Honda, Porsche, Volkswagen, stb.
 

A fékrendszerek gyártása területén elért sikereit annak köszönheti, hogy minden erejével arra törekszik, hogy minél több biztonságot adjon a jelen és a jövő autójába.
 

Ennek érdekében a cég kifejlesztette az elektromos stabilizációs programot (ESP), melyet jelenleg a Audi, BMW, VW, Volvo és a Mercedes Benz alkalmaz.

Ate fékAte fékAte fék


A frankfurti központú Continental Teves a világ fő féktárcsa gyártója. A cég világpiaci részesedése az ABS, ESP és ASR rendszerek forgalmazása területén meghaladja a 26%-ot, Európában pedig 39%-ra rúg. A cég 10.775 alkalmazottal rendelkezik, munkájuk összehangoltságának eredménye a cég sikereiben visszatükröződik.Származási ország:
Németország


Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon