Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

AUTÓALKATRÉSZ DEBRECEN

Autóalkatrész Debrecen

Ha Ön debreceni, és autóalkatrészre van szükséges, akkor a legjobb helyen jár. Debreceni telephelyünkön szakmailag felkészült kollégák várják az érdeklődéseket, rendeléseket és készségesen segítenek minden felmerülő kérdésben. A Fékmester.hu számára fontos, hogy debreceni ügyfeleit leggyorsabban, legpontosabban tudja kiszolgálni, de természetesen fő profilunk futárszolgálattal az egész ország terültére való autóalkatrész küldés.

Autóalkatrész kínálatunkkal egyre szélesebb palettát kívánunk lefedni, de elsősorban a személyautó és kisteherautó alkatrészek beszerzésében tudunk segíteni. Fő termékeink az autók általános kopó alkatrészei, ilyen fék, futómű, kuplung, vezérlés, lengéscsillapító, szűrők, de természetesen webáruházunkban minden termék megtalálható, ami az Ön autójához szükséges lehet. A fékalkatrészekben igyekszünk a legnagyobb palettával, márkakínálattal rendelkezni, így mindenki megtalálhatja a számára a legmegfelelőbbet mind minőségben, mind árban, normál és utcai sport használatra. Az autóalkatrészeket rövid határidővel, akár napon belül is beszerezzük, melyeket személyesen irodánkban minden nap 8:00 órától 17:00 óráig át lehet venni. Ha Ön debreceni, akkor a legkényelmesebb, ha ingyenes kiszállításunkat választja, hisz ilyenkor a megrendelt alkatrészeket minden nap 12:00 órárig kiszállítjuk kedves ügyfeleinknek.

Autóalkatrész Debrecen, és miért a Fekmester.hu?

Kényelmes, egyszerű. Akár mindent otthonról és munkahelyről is intézhet, nem kell hosszú kilométereket utazni, hogy a megfelelő minőségű és árú termékeket beszerezze. Ha Ön a személyes egyeztetéseket kedveli, debreceni irodánkban ezt is megteheti. A megrendelt termékeket, Debrecen területén ingyenes házhozszállítással tudjuk Önnek kiszállítani.Bátran keressen minket elérhetőségeinken, telefonon vagy e-mailben, vagy személyesen irodánkban.

Irodánkat megtalája:
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.

Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon