Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Autóalkatrész Debrecen

Ha autóalkatrészre van szüksége, akkor a legjobb helyen jár, debreceni telephelyünkön szakmailag felkészült kollégák várják az érdeklődéseket, rendeléseket és készségesen segítenek minden felmerülő kérdésben. A Fékmester.hu számára fontos, hogy debreceni ügyfeleit leggyorsabban, legpontosabban tudja kiszolgálni, de természetesen fő profilunk futárszolgálattal az egész ország területére való autóalkatrész-küldés.


Autóalkatrész-kínálatunkkal egyre szélesebb palettát kívánunk lefedni, elsősorban a személy- és kisteherautó alkatrészek beszerzésében tudunk segíteni. Kínálatunkban megtalálja az általános kopó alkatrészeket (fék-, futómű-, kuplung-, vezérlés alkatrészek, lengéscsillapítók, szűrők), de természetesen webáruházunkban minden termék megtalálható, amire az Ön autójának szükség lehet. A fékalkatrészekben igyekszünk a legnagyobb palettával, márkakínálattal rendelkezni, így mindenki megtalálhatja a számára a legmegfelelőbbet mind minőségben, mind árban, normál, utcai és sport használatra. Az autóalkatrészeket rövid határidővel, akár napon belül is beszerezzük, melyeket személyesen irodánkban minden nap 8:00 órától 17:00 óráig át lehet venni. Ha Ön debreceni, akkor a legkényelmesebb, ha ingyenes kiszállításunkat választja, hisz ilyenkor a megrendelt alkatrészeket minden nap 12:00 órárig kiszállítjuk kedves ügyfeleinknek.

Autóalkatrész Debrecen, és miért a Fekmester.hu?

Kényelmes, egyszerű. Akár mindent otthonról és munkahelyről is intézhet, nem kell hosszú kilométereket utazni, hogy a megfelelő minőségű és árú termékeket beszerezze. Ha Ön a személyes egyeztetéseket kedveli, debreceni irodánkban ezt is megteheti. A megrendelt termékeket, Debrecen területén ingyenes házhozszállítással tudjuk Önnek kiszállítani.


Vásárlóink elégedettsége:

Az Ország boltja megmérettetés 2011-től létezik, az ország webshopjainak vásárlói megelégedettségét hivatott tükrözni, díjak formájában elismerni. Ezen a versenyen évről-évre pozitív visszacsatolást kapunk ügyfeleink részéről, melyet ezúton is köszönünk!


Bátran keressen minket elérhetőségeinken, telefonon vagy e-mailben, vagy személyesen irodánkban.

Irodánkat megtalája:
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.

Termékkategóriák