Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

5 termék megjelenítése 5 termék közül
  • Fejlett formula, amelyet a bőr tisztítására és kondicionálására terveztek, megakadályozva annak kiszáradását, fakulását és repedését. Erősen koncentrált emulziót tartalmaz avokádóolajjal, amely ápolja a bőrt és elmélyíti annak természetes színét. A készítmény védőréteget hoz létre mely véd a káros UV sugarak, és az oxidáció ellen.
Elérhetőség: Szállítható
1 330 Ft
  • Gyengéd és hatékony készítmény a bőr kárpit karbantartásához. A tisztítás után a bőr érzékeny, és puha tapintásúvá válik, ugyanakkor védve van a nedvességtől és ellenáll a szennyeződéseknek. Megakadályozza a biológiai korróziót (a baktériumok és gombák által okozott bomlást), és helyreállítja a bőr eredeti megjelenését.Használat előtt alaposan rázza össze a tartályt.Használat előtt nem feltűnő helyen ellenőrizze a készítmény hatékonyságát.Vigye fel a készítményt egy puha ruhával a tisztítandó felületre, és körkörös mozdulatokkal oszlassa el a felületen.Törölje le a megtisztított felületet egy száraz ruhával.
Elérhetőség: Szállítható
1 535 Ft
  • A termék a bőr kárpitjának tisztítására és ápolására szolgál. Semleges pH, biztonságos a megtisztított felület számára. Természetes avokádóolajat tartalmaz, amely puhává és rugalmassá teszi a bőrt. Visszaállítja a bőr természetes színét.
Elérhetőség: Szállítható
2 755 Ft
  • MOJE AUTO Bőrbelső tisztító kendő 24 db-os.Citrom illatúBőrkárpit tisztító és ápoló kendő, mélyen tisztít, visszadja a bőr színét és ragyogását.Friss citrom illatot hagy maga után.
Elérhetőség: Szállítható
590 Ft
  • Egy lépcsős bőrtisztító tej.Egy kezeléssel tisztítja, ápolja az autóbőr kárpitot.Felfrissíti a bőrt, visszaállítja rugalmasságát. A készítményt ne használja bőrcipő és egyébb bőrruházaton. Továbbá nem használható hasított bőrön, nubukon, szarvasbőrön és műbőrön.Használható vinyl-en és gumin.
Elérhetőség: Szállítható
3 580 Ft
Termékkategóriák