Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Manapság egyre több autóban nem találunk pótkereket, nem hogy teljes értékűt, de még mankókereket sem. Ezt akár nézhetjük úgy is, hogy kispórolják az autóból, de legtöbbször itt nem kell másra gondolni, egyszerűen ezt a helyet a tervezők másra használják fel. Ilyen esetben az autó csomagtartójában egy defektjavítót találhatunk, amiből létezik olyan, ami csak folyadék, így szükséges hozzá egy kompresszor, de létezik már hajtógázzal töltött kivitel is. A defektjavítók széles kínálatát találhatja meg a Fékmester autóápolás webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A defektjavító használata előtt érdemes eltávolítani a sérülést okozó tárgyat a gumiabroncsból, majd a maradék levegőt is engedjük ki a gumiból teljesen. Ezt követően a sprayt a csatlakozó segítségével össze lehet kötni a szeleppel, és tartalmát így könnyedén a gumiabroncsba tudjuk juttatni. Ezt követően jöhet egy pár kilométeres próbakör, mely után ellenőrizni kell az abroncsban lévő nyomást. Tudni kell, a defektjavító csak kisebb sérülések esetén megoldás, és használatát követően gumis műhelyek csak cserét javasolnak, hisz az abroncsba juttatott tömítő anyagot szinte lehetetlen eltávolítani.
Termékek

Termékek

6 termék megjelenítése 6 termék közül
  • Az Liqui Moly defektjavító spray egyszerre tömíti a lyukat, és egyszerre fújja a kereket..Kiszerelés: 300ml.
Elérhetőség: Szállítható
6 170 Ft
  • A Mannol Reifen Doctor egy univerzális spray gumiabroncs javításhoz, a kerék levétele nélkül. Megbízhatóan és gyorsan megállítja az 5 mm-nél kisebb átmérőjű lyukakban a légszivárgást, és tartós bevonatot hoz létre az abroncs belsejében.Hosszú utakon ,vagy extrém utakon pótolhatatlan.Alkalmazható személygépkocsikban, kisteherautókban, terepjárókban, lakókocsikban.Nem károsítja az abroncsot, és könnyen eltávolítható szervizben.Ha lehetséges, távolítsa el a gumiabroncs károsodásának okát (pl. Szeg, csavar).Állítsa a kereket úgy, hogy a szelep alul legyen és engedje ki teljesen a levegőt.Melegítse a flakont hideg napokon (kézzel vagy a jármű fűtőrendszerénél).Csatlakoztassa a tömlőt a kerék szelepéhez.Tartsa a flakont a lehető legmagasabban, és engedje ki teljes tartalmát.Vezessen az autóval 10-15 km / h sebességgel egy-két kilométert, hogy a permet tartalma szét tudjon terjedni.Javítás után 70 km / h sebességig lehet haladni.Minél előbb menjen el egy gumiabroncs műhelybe, hogy szakszerűen megjavítsa gumiabroncsát.
Elérhetőség: Szállítható
2 565 Ft
  • SLIME Gumiabroncs javító spray 237 ml. (Sport) motorkerékpárokhoz.A Slime gumiabroncsjavító spray max. 6 mm-es sérülések javítására alkalmas.Távolítsa el a szelepsapkát.Csatlakoztassa a tiszta csövet a flakon és a szelep közé, és fújja be a tömítés ajánlott mennyiségét.(237 ml-es tömítés 1 standard motorkerékpár-abroncshoz elég)Ajánlott nyomásra fújja az abroncsokat.A felfújás után lassan mozgassa a járművet, hogy eloszlassa a tömítést a gumiabroncsban. Rövid távolság után ismét ellenőrízze az abroncsot.FIGYELEM! A Slime garantálja a tömítés teljes hatékonyságát 2 évig a gumiabroncsra történő alkalmazás után.USA-ban gyártva
Elérhetőség: Szállítható
3 450 Ft
  • SLIME Gumiabroncs javító spray 473 ml.A gumiabroncsba juttatott tömítőanyag egyenletesen oszlik el, amikor a kereket elfordítják.Amikor defekt következik be vagy már létezik, a szökő levegő arra kényszeríti az SLiME-t, hogy tömítse be a rést.Ez hosszú távon rugalmas dugót hoz létre, amelyen keresztül sem a levegő, sem a tömítőanyag nem távozik.A tömítés folyamatosan és többször működik (a jövőbeni szúrások automatikusan lezáródnak!)Megakadályozza a gumiabroncsok defektjét, minimalizálja az állásidőket. A gumiabroncs forgása közben a tömítőanyag egyenletesen oszlik el a futófelületen. Szúrás esetén a kilépő levegő a tömítőanyagot a lyukasztásba "nyomja", és a tömítőanyag részecskék kemény, rugalmas dugót képeznek. A 6 mm-es lyukak azonnali és megismételhető tömítésének köszönhetően megszűnik a kilyukadt gumiabroncs okozta leállás.Minimalizálja a levegőveszteséget, csökkenti a költségeket. A Slime csökkenti a gumiabroncsok természetes légáteresztését. A futófelület belső részének kitöltésével 15% -kal csökkentilevegőveszteséget. A levegő visszatartása megtakarítja az üzemanyagot, meghosszabbítja a futófelület élettartamát és biztosítja a jármű megfelelő karbantartását.Nyálkás tömítőanyag.Azonnal tömíti a max.6 mm-es lyukakat a tömlő nélküli gumiabroncsokon!Teljes hatékonyság akár 3 évig.Folyékony marad - nem fog kiszáradni!Biztonságos a TPMS nyomásérzékelők számára.Nem tapad a gumiabroncshoz és a felnikhez!Nem mérgező, nem gyúlékony és korróziógátló!Szükség esetén könnyedén leöblíthető vízzel!BALANCE PLUS formula - nem okoz rezgést vagy konvergenciavesztést.Nem fagy meg (-34 ° C-ig) és nem melegszik fel (forráspont: 104,4C)
Elérhetőség: Szállítható
5 905 Ft
  • SLIME Defektjavító szett+ kompresszor.A gumiabroncs-javító készletek teljes megoldás defekt esetén anélkül, hogy le kellene szerelni a kereket.Minden készlet tartalmaz egy kiváló minőségű Slime tömítőanyagot és egy 12 V-os kompresszort.1. Csavarja le a szelepsapkát a fekete műanyag kulcs segítségével (az ábra szerint).2. Csatlakoztasson egy átlátszó csövet az üveg és a szelep közé, és vigye fel az ajánlott mennyiségű tömítőanyagot. (1 kerék = 1 tömítőanyag).3. Csavarja be a szelepet.4. Fújja fel a kereket az ajánlott nyomásra. A művelet után lassan vezesse a járművet, hogy a tömítőanyag egyenletesen folyjon szét a gumiabroncsban. Kis távolság megtétele után ellenőrizze újra a kereket.Ha a tömítőanyag felhordása után is távozik a levegő a gumiabroncsból, ellenőrizze az esetleges egyéb 6 mm-nél nagyobb lyukakat. Ha lehetséges, távolítsa el a defektet okozó tárgyakat, fújja fel újra a gumiabroncsot, és azonnal forgassa el a kereket a tömítőanyag szétterjedése érdekében.A maximális sebesség az alkalmazás után 80 km/h. A SLIME egy ideiglenes megoldás. A sérült gumiabroncsot meg kell javítani vagy ki kell cserélni. A SLIME folyékony marad, ami a gumiabroncs egyensúlyhiányát vagy rezgését okozhatja. Ebben az esetben azonnal jelentse a szervíznek. A biztonság érdekében a sérült gumiabroncsot szakszervizben kell ellenőrizni. A tömítőanyag felhordásakor ajánlatos a szemen viselni a szemüveget.
Elérhetőség: Szállítható
19 395 Ft
  • STP Gumiabroncs javító spray 500 ml.A tömlő becsavarható végének köszönhetően egy percen belül 1,76 atmoszférás nyomásra pumpálja az abroncsot, így biztonságosan folytathatja a közlekedést a legközelebbi szerelő műhelyig. A termék egyenletesen oszlik el, amely szorosan tömíti az abroncsot, anélkül, hogy befolyásolná a kerék egyensúlyát.Alkalmas a legtöbb gumiabroncshoz, 235 / 70-16 "méretig. Nem ajánlott alacsony profilú sportabroncsokhoz.Ha lehetséges, keresse meg és távolítsa el a tárgyat amely a defektet okozta.Rázza össze a flakon tartalmát,forgassa el a kereket úgy, hogy a szelep alul legyen,csavarja a tömlőt a szelepre miközben a sárga gombot tartja, fújja fel az abroncsot,ürítse ki a flakon teljes tartalmát.Tartsa a flakont függőleges helyzetben pumpálás közben.Ne feledje, hogy a javítás csak ideiglenes, és el kell mennie a legközelebbi szervizbe, hogy megjavítsa a kilyukadt gumiabroncsot - tájékoztassa a szerelőt, hogy gyúlékony gáz van az abroncsban, és védje a napsütéstől és a + 50 ° C feletti melegtől.
Elérhetőség: Szállítható
3 285 Ft
Termékkategóriák