Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

7 termék megjelenítése 7 termék közül
  • Az Liqui Moly defektjavító spray egyszerre tömíti a lyukat, és egyszerre fújja a kereket..Kiszerelés: 300ml.
Elérhetőség: Szállítható
4 290 Ft
  • A Mannol Reifen Doctor egy univerzális spray gumiabroncs javításhoz, a kerék levétele nélkül. Megbízhatóan és gyorsan megállítja az 5 mm-nél kisebb átmérőjű lyukakban a légszivárgást, és tartós bevonatot hoz létre az abroncs belsejében.Hosszú utakon ,vagy extrém utakon pótolhatatlan.Alkalmazható személygépkocsikban, kisteherautókban, terepjárókban, lakókocsikban.Nem károsítja az abroncsot, és könnyen eltávolítható szervizben.Ha lehetséges, távolítsa el a gumiabroncs károsodásának okát (pl. Szeg, csavar).Állítsa a kereket úgy, hogy a szelep alul legyen és engedje ki teljesen a levegőt.Melegítse a flakont hideg napokon (kézzel vagy a jármű fűtőrendszerénél).Csatlakoztassa a tömlőt a kerék szelepéhez.Tartsa a flakont a lehető legmagasabban, és engedje ki teljes tartalmát.Vezessen az autóval 10-15 km / h sebességgel egy-két kilométert, hogy a permet tartalma szét tudjon terjedni.Javítás után 70 km / h sebességig lehet haladni.Minél előbb menjen el egy gumiabroncs műhelybe, hogy szakszerűen megjavítsa gumiabroncsát.
Elérhetőség: Szállítható
2 675 Ft
  • Az Motul defektjavító spray egyszerre tömíti a lyukat, és egyszerre fújja a kereket..Kiszerelés: 300ml.
Elérhetőség: Szállítható
2 895 Ft
  • SLIME Gumiabroncs javító spray 237 ml. (Sport) motorkerékpárokhoz.A Slime gumiabroncsjavító spray max. 6 mm-es sérülések javítására alkalmas.Távolítsa el a szelepsapkát.Csatlakoztassa a tiszta csövet a flakon és a szelep közé, és fújja be a tömítés ajánlott mennyiségét.(237 ml-es tömítés 1 standard motorkerékpár-abroncshoz elég)Ajánlott nyomásra fújja az abroncsokat.A felfújás után lassan mozgassa a járművet, hogy eloszlassa a tömítést a gumiabroncsban. Rövid távolság után ismét ellenőrízze az abroncsot.FIGYELEM! A Slime garantálja a tömítés teljes hatékonyságát 2 évig a gumiabroncsra történő alkalmazás után.USA-ban gyártva
Elérhetőség: Szállítható
3 195 Ft
  • SLIME Gumiabroncs javító spray 473 ml.A gumiabroncsba juttatott tömítőanyag egyenletesen oszlik el, amikor a kereket elfordítják.Amikor defekt következik be vagy már létezik, a szökő levegő arra kényszeríti az SLiME-t, hogy tömítse be a rést.Ez hosszú távon rugalmas dugót hoz létre, amelyen keresztül sem a levegő, sem a tömítőanyag nem távozik.A tömítés folyamatosan és többször működik (a jövőbeni szúrások automatikusan lezáródnak!)Megakadályozza a gumiabroncsok defektjét, minimalizálja az állásidőket. A gumiabroncs forgása közben a tömítőanyag egyenletesen oszlik el a futófelületen. Szúrás esetén a kilépő levegő a tömítőanyagot a lyukasztásba "nyomja", és a tömítőanyag részecskék kemény, rugalmas dugót képeznek. A 6 mm-es lyukak azonnali és megismételhető tömítésének köszönhetően megszűnik a kilyukadt gumiabroncs okozta leállás.Minimalizálja a levegőveszteséget, csökkenti a költségeket. A Slime csökkenti a gumiabroncsok természetes légáteresztését. A futófelület belső részének kitöltésével 15% -kal csökkentilevegőveszteséget. A levegő visszatartása megtakarítja az üzemanyagot, meghosszabbítja a futófelület élettartamát és biztosítja a jármű megfelelő karbantartását.Nyálkás tömítőanyag.Azonnal tömíti a max.6 mm-es lyukakat a tömlő nélküli gumiabroncsokon!Teljes hatékonyság akár 3 évig.Folyékony marad - nem fog kiszáradni!Biztonságos a TPMS nyomásérzékelők számára.Nem tapad a gumiabroncshoz és a felnikhez!Nem mérgező, nem gyúlékony és korróziógátló!Szükség esetén könnyedén leöblíthető vízzel!BALANCE PLUS formula - nem okoz rezgést vagy konvergenciavesztést.Nem fagy meg (-34 ° C-ig) és nem melegszik fel (forráspont: 104,4C)
Elérhetőség: Szállítható
5 470 Ft
  • SLIME Defektjavító szett+ kompresszor.A gumiabroncs-javító készletek teljes megoldás defekt esetén anélkül, hogy le kellene szerelni a kereket.Minden készlet tartalmaz egy kiváló minőségű Slime tömítőanyagot és egy 12 V-os kompresszort.1. Csavarja le a szelepsapkát a fekete műanyag kulcs segítségével (az ábra szerint).2. Csatlakoztasson egy átlátszó csövet az üveg és a szelep közé, és vigye fel az ajánlott mennyiségű tömítőanyagot. (1 kerék = 1 tömítőanyag).3. Csavarja be a szelepet.4. Fújja fel a kereket az ajánlott nyomásra. A művelet után lassan vezesse a járművet, hogy a tömítőanyag egyenletesen folyjon szét a gumiabroncsban. Kis távolság megtétele után ellenőrizze újra a kereket.Ha a tömítőanyag felhordása után is távozik a levegő a gumiabroncsból, ellenőrizze az esetleges egyéb 6 mm-nél nagyobb lyukakat. Ha lehetséges, távolítsa el a defektet okozó tárgyakat, fújja fel újra a gumiabroncsot, és azonnal forgassa el a kereket a tömítőanyag szétterjedése érdekében.A maximális sebesség az alkalmazás után 80 km/h. A SLIME egy ideiglenes megoldás. A sérült gumiabroncsot meg kell javítani vagy ki kell cserélni. A SLIME folyékony marad, ami a gumiabroncs egyensúlyhiányát vagy rezgését okozhatja. Ebben az esetben azonnal jelentse a szervíznek. A biztonság érdekében a sérült gumiabroncsot szakszervizben kell ellenőrizni. A tömítőanyag felhordásakor ajánlatos a szemen viselni a szemüveget.
Elérhetőség: Szállítható
17 975 Ft
  • STP Gumiabroncs javító spray 500 ml.A tömlő becsavarható végének köszönhetően egy percen belül 1,76 atmoszférás nyomásra pumpálja az abroncsot, így biztonságosan folytathatja a közlekedést a legközelebbi szerelő műhelyig. A termék egyenletesen oszlik el, amely szorosan tömíti az abroncsot, anélkül, hogy befolyásolná a kerék egyensúlyát.Alkalmas a legtöbb gumiabroncshoz, 235 / 70-16 "méretig. Nem ajánlott alacsony profilú sportabroncsokhoz.Ha lehetséges, keresse meg és távolítsa el a tárgyat amely a defektet okozta.Rázza össze a flakon tartalmát,forgassa el a kereket úgy, hogy a szelep alul legyen,csavarja a tömlőt a szelepre miközben a sárga gombot tartja, fújja fel az abroncsot,ürítse ki a flakon teljes tartalmát.Tartsa a flakont függőleges helyzetben pumpálás közben.Ne feledje, hogy a javítás csak ideiglenes, és el kell mennie a legközelebbi szervizbe, hogy megjavítsa a kilyukadt gumiabroncsot - tájékoztassa a szerelőt, hogy gyúlékony gáz van az abroncsban, és védje a napsütéstől és a + 50 ° C feletti melegtől.
Elérhetőség: Szállítható
3 385 Ft
Termékkategóriák