Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

7 termék megjelenítése 7 termék közül
  • Reifen Doctor – egy könnyen használható speciális szórószerszám kamra és tömlő nélküli gumiabroncsok defekteinek sürgősségi javítására öntött és préselt kerekeken, szétszerelés nélkül. Az így kapott hab gyorsan és megbízhatóan lezárja az 5 mm átmérőig terjedő minden típusú defektet és szivárgást azáltal, hogy levegővel való kölcsönhatás során hosszantartó önvulkanizálódó filmet hoz létre. Alkalmazható személygépkocsik, könnyű teherautók és pótkocsik minden gumiabroncsméretére. Nem alkalmazható széllökések és hosszú hasadékok esetén, vagy ha a gumiabroncs lecsúszott a lemezről. Tulajdonságok: - Hosszú ideig aktív állapotban marad az abroncsban, és megakadályozza a légszivárgás előfordulását a jövőben, beleértve az ismételt defektet is; - Nem vezet oxidok és rozsda képződéséhez a kerék felületén; - Nem befolyásolja a kerék kiegyensúlyozását; - Hidegben nem fagy meg. Alkalmazás: 1. Ha lehetséges, távolítsa el a szúrás okát (szeg, önmetsző csavar stb.). Fordítsa le a kereket a defekttel, és teljesen engedje ki a maradék levegőt az abroncsból. 2. Hidegben melegítse fel a ballont + 15 °C-nál nem alacsonyabb hőmérsékletre (például meleg kabinban), majd alaposan rázza fel. 3. Csavarja rá a hengercsatlakozót a gumiabroncs szelepére. 4. Tartsa függőlegesen a ballont, és fecskendezze be a ballon teljes tartalmát a gumiabroncsba. Egy henger elegendő egy 15"-es kerékpánt-átmérőjű (leszállási átmérő) gumiabroncshoz. 5. Fújja fel a gumiabroncsot a kívánt nyomásra. Annak érdekében, hogy a hab egyenletesen oszlik el az abroncsban, és megbízhatóan lezárja a defekteket, átlagosan 70 km/h 10-15 km sebességgel kell haladni. 6. A lehető leghamarabb forduljon a szervizhez szakszerű gumijavítás céljából, addig is rendszeresen ellenőrizze az abroncs légnyomását. Megjegyzés: Nem használható közvetlen mérő gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerekben (TPMS).
Elérhetőség: Szállítható
1 500 Ft
  • Az Motul defektjavító spray egyszerre tömíti a lyukat, és egyszerre fújja a kereket..Kiszerelés: 300ml.
Elérhetőség: Szállítható
3 120 Ft
  • Az Liqui Moly defektjavító spray egyszerre tömíti a lyukat, és egyszerre fújja a kereket..Kiszerelés: 300ml.
Elérhetőség: Szállítható
5 385 Ft
  • SLIME Gumiabroncs javító spray 237 ml. (Sport) motorkerékpárokhoz.A Slime gumiabroncsjavító spray max. 6 mm-es sérülések javítására alkalmas.Távolítsa el a szelepsapkát.Csatlakoztassa a tiszta csövet a flakon és a szelep közé, és fújja be a tömítés ajánlott mennyiségét.(237 ml-es tömítés 1 standard motorkerékpár-abroncshoz elég)Ajánlott nyomásra fújja az abroncsokat.A felfújás után lassan mozgassa a járművet, hogy eloszlassa a tömítést a gumiabroncsban. Rövid távolság után ismét ellenőrízze az abroncsot.FIGYELEM! A Slime garantálja a tömítés teljes hatékonyságát 2 évig a gumiabroncsra történő alkalmazás után.USA-ban gyártva
Elérhetőség: Szállítható
3 475 Ft
  • SLIME Gumiabroncs javító spray 473 ml.A gumiabroncsba juttatott tömítőanyag egyenletesen oszlik el, amikor a kereket elfordítják.Amikor defekt következik be vagy már létezik, a szökő levegő arra kényszeríti az SLiME-t, hogy tömítse be a rést.Ez hosszú távon rugalmas dugót hoz létre, amelyen keresztül sem a levegő, sem a tömítőanyag nem távozik.A tömítés folyamatosan és többször működik (a jövőbeni szúrások automatikusan lezáródnak!)Megakadályozza a gumiabroncsok defektjét, minimalizálja az állásidőket. A gumiabroncs forgása közben a tömítőanyag egyenletesen oszlik el a futófelületen. Szúrás esetén a kilépő levegő a tömítőanyagot a lyukasztásba "nyomja", és a tömítőanyag részecskék kemény, rugalmas dugót képeznek. A 6 mm-es lyukak azonnali és megismételhető tömítésének köszönhetően megszűnik a kilyukadt gumiabroncs okozta leállás.Minimalizálja a levegőveszteséget, csökkenti a költségeket. A Slime csökkenti a gumiabroncsok természetes légáteresztését. A futófelület belső részének kitöltésével 15% -kal csökkentilevegőveszteséget. A levegő visszatartása megtakarítja az üzemanyagot, meghosszabbítja a futófelület élettartamát és biztosítja a jármű megfelelő karbantartását.Nyálkás tömítőanyag.Azonnal tömíti a max.6 mm-es lyukakat a tömlő nélküli gumiabroncsokon!Teljes hatékonyság akár 3 évig.Folyékony marad - nem fog kiszáradni!Biztonságos a TPMS nyomásérzékelők számára.Nem tapad a gumiabroncshoz és a felnikhez!Nem mérgező, nem gyúlékony és korróziógátló!Szükség esetén könnyedén leöblíthető vízzel!BALANCE PLUS formula - nem okoz rezgést vagy konvergenciavesztést.Nem fagy meg (-34 ° C-ig) és nem melegszik fel (forráspont: 104,4C)
Elérhetőség: Szállítható
5 950 Ft
  • SLIME Defektjavító szett+ kompresszor.A gumiabroncs-javító készletek teljes megoldás defekt esetén anélkül, hogy le kellene szerelni a kereket.Minden készlet tartalmaz egy kiváló minőségű Slime tömítőanyagot és egy 12 V-os kompresszort.1. Csavarja le a szelepsapkát a fekete műanyag kulcs segítségével (az ábra szerint).2. Csatlakoztasson egy átlátszó csövet az üveg és a szelep közé, és vigye fel az ajánlott mennyiségű tömítőanyagot. (1 kerék = 1 tömítőanyag).3. Csavarja be a szelepet.4. Fújja fel a kereket az ajánlott nyomásra. A művelet után lassan vezesse a járművet, hogy a tömítőanyag egyenletesen folyjon szét a gumiabroncsban. Kis távolság megtétele után ellenőrizze újra a kereket.Ha a tömítőanyag felhordása után is távozik a levegő a gumiabroncsból, ellenőrizze az esetleges egyéb 6 mm-nél nagyobb lyukakat. Ha lehetséges, távolítsa el a defektet okozó tárgyakat, fújja fel újra a gumiabroncsot, és azonnal forgassa el a kereket a tömítőanyag szétterjedése érdekében.A maximális sebesség az alkalmazás után 80 km/h. A SLIME egy ideiglenes megoldás. A sérült gumiabroncsot meg kell javítani vagy ki kell cserélni. A SLIME folyékony marad, ami a gumiabroncs egyensúlyhiányát vagy rezgését okozhatja. Ebben az esetben azonnal jelentse a szervíznek. A biztonság érdekében a sérült gumiabroncsot szakszervizben kell ellenőrizni. A tömítőanyag felhordásakor ajánlatos a szemen viselni a szemüveget.
Elérhetőség: Szállítható
19 545 Ft
  • STP Gumiabroncs javító spray 500 ml.A tömlő becsavarható végének köszönhetően egy percen belül 1,76 atmoszférás nyomásra pumpálja az abroncsot, így biztonságosan folytathatja a közlekedést a legközelebbi szerelő műhelyig. A termék egyenletesen oszlik el, amely szorosan tömíti az abroncsot, anélkül, hogy befolyásolná a kerék egyensúlyát.Alkalmas a legtöbb gumiabroncshoz, 235 / 70-16 "méretig. Nem ajánlott alacsony profilú sportabroncsokhoz.Ha lehetséges, keresse meg és távolítsa el a tárgyat amely a defektet okozta.Rázza össze a flakon tartalmát,forgassa el a kereket úgy, hogy a szelep alul legyen,csavarja a tömlőt a szelepre miközben a sárga gombot tartja, fújja fel az abroncsot,ürítse ki a flakon teljes tartalmát.Tartsa a flakont függőleges helyzetben pumpálás közben.Ne feledje, hogy a javítás csak ideiglenes, és el kell mennie a legközelebbi szervizbe, hogy megjavítsa a kilyukadt gumiabroncsot - tájékoztassa a szerelőt, hogy gyúlékony gáz van az abroncsban, és védje a napsütéstől és a + 50 ° C feletti melegtől.
Elérhetőség: Szállítható
3 880 Ft
Termékkategóriák