Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Az autó külső megjelenését leginkább egy jól kiválasztott felnivel tudjuk megváltoztatni, így nem csoda, hogy minden autós kényesen odafigyel a drága, és nehezen kiválasztott felni külső megjelenésére. Sajnos a fékek használatából keletkezett fékpor sokszor elszennyezi a csillogó felületeket, de egyéb más szennyeződések is kerülhetnek rájuk a mindennapi használatból kifolyólag. A felnitisztító használatával könnyedén el tudjuk távolítani a felnire rakódott szennyeződéseket, nem beszélve róla, hogy különleges vegyületének köszönhetően semmilyen károsodást nem okoz a felni fényezésében sem. A felnitisztítók széles kínálatát találhatja meg a Fékmester autóápolás webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A felnitisztító folyadék segítségével a piszkos felnik tisztítása gyors és hatékony lesz, és nem áll fenn karcolás veszélye. Használata igen egyszerű, hisz a flakon tartalmát egyszerűen csak rá kell fújni a szennyezett felületre, és kisebb várakozás után már könnyedén le tudjuk mosni a makacsul rárakódott szennyeződéseket a felniről.
Termékek

Termékek

7 termék megjelenítése 7 termék közül
Elérhetőség: Szállítható
1 060 Ft
  • MAXGEAR Felnitisztító folyadék pumpás 500 ml.Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket minden fajta felniről.
Elérhetőség: Szállítható
1 250 Ft
  • Biztonságosan használható minden tipusú felnihez.Eltávolítja a sarat, fékport.
Elérhetőség: Szállítható
1 030 Ft
  • Eltávolítja a makacs szennyeződéseket minden típusú acélból, alumíniumból, krómból és lakkozott felnin alkalmazható. A folyadék segítségével a piszkos felnik tisztítása gyors és hatékony lesz, és nem áll fenn karcolás veszélye.
Elérhetőség: Szállítható
1 395 Ft
Elérhetőség: Szállítható
955 Ft
  • A MOTUL Wheel Clean a felnik nagyon gyors, és hatékony tisztítószere. Hatékonyan távolítja el a fékport. Mindenféle típusú aluminium, krómozott, festett vagy lakkozott felnihez használható.
Elérhetőség: Szállítható
2 600 Ft
  • A Turtle Wax Keréktárcsa tisztító, kímélő összetételű, nagy hatékonyságú felni tisztító, mely használat során piros színűvé válik, amint megtisztította a kerekeket a fékportól.Összetétele PH semleges, nem savas, így nem károsítja a fém ötvözeteket, matricákat.
Elérhetőség: Szállítható
3 765 Ft
Termékkategóriák