Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A gumiápoló folyadék, gumiápoló hab megvédi a gumiabroncsot az öregedéstől, repedéstől és az egyszerű szennyeződéstől. Védi az időjárási viszonyoktól. A rendszeres használata elősegíti a gumiabroncsok regenerálását, és a színintenzitás helyreállítását. Nagyon sokáig erre a célra glicerint használtak, de manapság már a sokkal könnyebben használható spray vagy szórófejes kivitel terjedt el. A gumiápolók széles kínálatát találhatja meg a Fékmester autóápolás webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. Tavasszal és télen, vagyis gumiabroncs váltások alkalmával érdemes a leszerelt kerekeket eltárolás előtt jól lemosni, és valamilyen gumiápoló termékkel az oldalfalakat és futófelületeket jól lekezelni. Ez sokat segít a gumiabroncs élettartalmának, hisz a kezelt felületek a tárolást követően sokkal regeneráltabbak lesznek.
Termékek

Termékek

7 termék megjelenítése 7 termék közül
  • A rendkívül aktív megoldás a gumik kezeléshez. A tisztítás mellett, használata egy magas fekete fényűt biztosít a guminak. Tartósan ápolja és védi a gumiabroncsot az öregedéstől, megakadályozza a repedések és hajszálrepedések kialakulását. Javasoljuk, hogy csak száraz gumikra alkalmazza.
Elérhetőség: Szállítható
1 360 Ft
  • MANNOL gumiabroncs ápoló spray 500 ml.Gumiabroncs tisztító és ápoló.Hatékonyan tisztít és ápol.
Elérhetőség: Szállítható
2 250 Ft
  • MAXGEAR Gumiabroncs tisztító és ápoló 600 ml.Gyorsan és hatékonyan tisztítja a gumiabroncsokat.Ápol és véd.
Elérhetőség: Szállítható
1 245 Ft
  • Gumiabroncsápoló hab, amely megvédi az abroncsot az öregedéstől, repedéstől és az egyszerű szennyeződéstől.Véd az időjárási viszonyoktól.A rendszeres használat elősegíti a gumiabroncsok regenerálását , és a színintenzitás helyreállítását.A hab könnyen használható, a nagy kiszerelés pedig kb. 30 gumiabroncs tisztítására alkalmas.
Elérhetőség: Szállítható
1 395 Ft
  • Az ablakok, autó tükrök, és más üvegfelületek párásodását gátló szer.
Elérhetőség: Szállítható
1 490 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 935 Ft
  • TURTLE WAX Wet N Black gumiápoló 500 ml. pumpás.Gumiabroncs tisztító és ápoló.Hatékonyan tisztít és ápol.
Elérhetőség: Szállítható
5 270 Ft
Termékkategóriák