Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

8 termék megjelenítése 8 termék közül
  • Mannol textil tisztító hab 650 ml.Hatékonyan tisztítja az autóban lévő textiliákat, üléseket, ajtókárpitot stb.Használatával visszaállítja az eredeti megjelenését, megszünteti a kellemetlen szagokat, felfrissíti az autó levegőjét.Használat előtt alaposan rázza össze a flakon tartalmát, fújja a kezelt felületre(de ne csak a foltra),dörzsölje be a mellékelt szivaccsal, mjad törölje át száraz ruhával.Ha szükséges ismételje meg a folyamatot.
Elérhetőség: Szállítható
1 985 Ft
  • Univerzális tisztító hab minden típusú autó kárpithoz. A hab hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, foltokat a szövet mélyebb rétegeiből, miközben az anyaggal borított ülések, kárpitok, vinil felületek és padlószőnyegek újszerűnek tűnnek.
Elérhetőség: Szállítható
1 160 Ft
  • 3 in 1 karbantartó, tisztító, fertőtlenítő folyadék.Tisztít, fertőtlenít.Baktériumölő.
Elérhetőség: Szállítható
1 450 Ft
  • Erős mosószer a kárpit tisztításához. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a foltokat a mélyebb szövetrétegektől, így az ülések, a kárpitok, a vinil és a szőnyegek újszerűnek tűnnek. Kiváló tisztító hatást nyújt. Egyetlen folt esetén folteltávolítóként használható. Ne használja bőrkárpitozáshoz.Használat előtt ellenőrizze a szín tartósságát úgy, hogy a készítményt egy láthatatlan helyre fújja.Kb.20 cm távolságból vigye fel a készítményt a tisztítandó felületre. Várjon egy pillanatig, hogy a készítmény reagáljon a piszkos felülettel.Öblítse le a szivacsot, és törölje újra a megtisztított felületet.Szükség esetén ismételje meg a folyamatot.
Elérhetőség: Szállítható
980 Ft
  • A termék minden mosható felület tisztítására szolgál. A hab állag biztosítja a felület mély tisztítását, és visszaadja eredeti megjelenését,színét és jó illatot biztosít.Az autóban: vinil, velúr és textil kárpit, szőnyegek.Otthon: szőnyegek,bútorok kárpitozása, terrakotta, csempe, porcelán, fürdőszobai felszerelések és még sok más tisztítására alkalmas.Rázza fel a flakont, a habot bőségesen vigye fel a tisztítandó felületekre.Hagyja kb.30-40 másodpercig, hogy a készítmény behatoljon a szennyeződésbe,kefével tisztítsa (karcolásoknak kitett felületek esetén szivaccsal vagy ruhával)dörzsölje szárazra ruhával.
Elérhetőség: Szállítható
2 100 Ft
  • MOJE AUTO Univerzális autóbelső tisztító kendő 24 db-os. Vanília.Tökéletesen eltávolítja a port és egyébb szennyeződéseket az autó belső elemeiről.Műanyagból, vinilből és más műanyagokból készült elemek tisztítására.Fényes és jó illatú felületet hagy maga után.Védi a műanyagot az öregedéstől és az UV sugarak káros hatásaitól.Antisztatikus.
Elérhetőség: Szállítható
590 Ft
  • MOJE AUTO Univerzális autóbelső tisztító kendő 24 db-os. Vanília.Tökéletesen eltávolítja a port és egyébb szennyeződéseket az autó belső elemeiről.Műanyagból, vinilből és más műanyagokból készült elemek tisztítására.Matt és jó illatú felületet hagy maga után.Védi a műanyagot az öregedéstől és az UV sugarak káros hatásaitól.Antisztatikus.
Elérhetőség: Szállítható
630 Ft
  • MOJE AUTO Univerzális kárpit tisztító kendő 24 db-os.Kifejezetten autókárpitokhoz kifejlesztett törlőkendő.Minden felülelten könnyen és biztonságosan használható.Expressz takarítás otthon és útközben.Gyors segítséget nyújthat hosszabb utak alkalmával.Nem károsítja a szövet színét.Kompakt,kis helyet foglal az autóban.
Elérhetőség: Szállítható
630 Ft
Termékkategóriák