Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

9 termék megjelenítése 9 termék közül
  • A Textile Foam rendkívül hatékony habtisztító textíliákhoz. Eltávolítja a különféle szennyeződéseket az autóbelső textil elemeiről (ülések, ajtók, stb.), bútorkárpitokról, szőnyegekről, szövetekről, stb.) Tulajdonságok: - Visszaadja a természetes színt, visszaadja a szövetek és szőnyeganyagok eredeti megjelenését, emeli a halmot , megszünteti a kellemetlen szagokat és felfrissíti az autó levegőjét; - Antisztatikus tulajdonságai miatt megakadályozza az ismételt szennyeződést. Alkalmazás: Rázza fel alaposan a ballont. Javasoljuk, hogy az egész ülést vagy a terméket teljesen kezelje, ne csak az egyes foltokat. Permetezze a habot a szennyezett textilfelületre és dörzsölje be a mellékelt szivaccsal. Felhordás után többször öblítse le a szivacsot és alaposan törölje át vele vagy tiszta, nedves ruhával a kezelt felületet. Szükség esetén ismételje meg az eljárást.
Elérhetőség: Szállítható
1 100 Ft
  • Textile Cleaner - kellemes illatú termék az autóülések, szőnyegek és a nedvességálló kárpitozású kárpitozott bútorok felületén található szennyeződések és zsírfoltok tisztítására. Semleges a szövetekhez és szőnyegekhez. Felhasználás: 10-15 cm távolságból egyenletesen permetezze a terméket a kezelendő felületre, dörzsölje át szivaccsal vagy ecsettel, majd öblítse le. Erős szennyeződés esetén egy adag hozzáadásával dörzsölje be intenzívebben a terméket, vagy ismételje meg az eljárást.
Elérhetőség: Szállítható
750 Ft
  • Univerzális tisztító hab minden típusú autó kárpithoz. A hab hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, foltokat a szövet mélyebb rétegeiből, miközben az anyaggal borított ülések, kárpitok, vinil felületek és padlószőnyegek újszerűnek tűnnek.
Elérhetőség: Szállítható
1 350 Ft
  • 3 in 1 karbantartó, tisztító, fertőtlenítő folyadék.Tisztít, fertőtlenít.Baktériumölő.
Elérhetőség: Szállítható
1 685 Ft
  • Erős mosószer a kárpit tisztításához. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a foltokat a mélyebb szövetrétegektől, így az ülések, a kárpitok, a vinil és a szőnyegek újszerűnek tűnnek. Kiváló tisztító hatást nyújt. Egyetlen folt esetén folteltávolítóként használható. Ne használja bőrkárpitozáshoz.Használat előtt ellenőrizze a szín tartósságát úgy, hogy a készítményt egy láthatatlan helyre fújja.Kb.20 cm távolságból vigye fel a készítményt a tisztítandó felületre. Várjon egy pillanatig, hogy a készítmény reagáljon a piszkos felülettel.Öblítse le a szivacsot, és törölje újra a megtisztított felületet.Szükség esetén ismételje meg a folyamatot.
Elérhetőség: Szállítható
1 110 Ft
  • A termék minden mosható felület tisztítására szolgál. A hab állag biztosítja a felület mély tisztítását, és visszaadja eredeti megjelenését,színét és jó illatot biztosít.Az autóban: vinil, velúr és textil kárpit, szőnyegek.Otthon: szőnyegek,bútorok kárpitozása, terrakotta, csempe, porcelán, fürdőszobai felszerelések és még sok más tisztítására alkalmas.Rázza fel a flakont, a habot bőségesen vigye fel a tisztítandó felületekre.Hagyja kb.30-40 másodpercig, hogy a készítmény behatoljon a szennyeződésbe,kefével tisztítsa (karcolásoknak kitett felületek esetén szivaccsal vagy ruhával)dörzsölje szárazra ruhával.
Elérhetőség: Szállítható
2 445 Ft
  • MOJE AUTO Univerzális autóbelső tisztító kendő 24 db-os. Vanília.Tökéletesen eltávolítja a port és egyébb szennyeződéseket az autó belső elemeiről.Műanyagból, vinilből és más műanyagokból készült elemek tisztítására.Fényes és jó illatú felületet hagy maga után.Védi a műanyagot az öregedéstől és az UV sugarak káros hatásaitól.Antisztatikus.
Elérhetőség: Szállítható
725 Ft
  • MOJE AUTO Univerzális autóbelső tisztító kendő 24 db-os. Vanília.Tökéletesen eltávolítja a port és egyébb szennyeződéseket az autó belső elemeiről.Műanyagból, vinilből és más műanyagokból készült elemek tisztítására.Matt és jó illatú felületet hagy maga után.Védi a műanyagot az öregedéstől és az UV sugarak káros hatásaitól.Antisztatikus.
Elérhetőség: Szállítható
755 Ft
  • MOJE AUTO Univerzális kárpit tisztító kendő 24 db-os.Kifejezetten autókárpitokhoz kifejlesztett törlőkendő.Minden felülelten könnyen és biztonságosan használható.Expressz takarítás otthon és útközben.Gyors segítséget nyújthat hosszabb utak alkalmával.Nem károsítja a szövet színét.Kompakt,kis helyet foglal az autóban.
Elérhetőség: Szállítható
720 Ft
Termékkategóriák