Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

8 termék megjelenítése 8 termék közül
  • Motor Kaltreiniger – rendkívül hatékony tisztítószer az autó motorterének tisztítására és karbantartására. Gyorsan, hatékonyan és gondosan eltávolítja a motortér minden szennyeződését: olajat, elpárolgott és megégett műszaki folyadékok maradványait, útszennyeződést és port, útreagenseket stb. Lágyítja és feloldja a legnehezebben eltávolítható és régi szennyeződéseket. A tiszta motor kevésbé valószínű, hogy túlmelegszik. - Megnövelt oldószer kapacitással és aktív tisztító tulajdonságokkal rendelkezik; - Az aktív hab hosszú ideig marad a függőleges felületeken, így minden méretben kiválóan tisztítja az összetett szennyeződéseket; - Semleges a műanyag, gumi, festékbevonatok, króm, nikkel, cink stb., valamint vas- és színesfém (alumínium, bronz, sárgaréz stb.) fémek és ötvözetek felületeihez képest; - Megakadályozza továbbá a motor gumi és műanyag alkatrészeinek oxidációját, repedését és tulajdonságainak elvesztését a szennyezés és a környezet agresszív hatása alatt, megakadályozza az elektromos csatlakozások oxidációját, csökkenti a rövidzárlat kockázatát, megakadályozza az elektromos vezetékek tüzet; - Használható személygépkocsik, motorkerékpárok, teherautók, traktorok és egyéb mezőgazdasági és építőipari berendezések, valamint vízügyi berendezések különböző aggregátumainak tisztítására: alváz, szűrők, szivattyúk, szerszámok, minden típusú autó- és motorkerékpár láncok, kerti felszerelések és szerszámok ; - Használata a "piszkos" szezon végén, motor-, felfüggesztés- vagy váltójavítás előtt és után, valamint az autó eladás előtti előkészítése során javasolt; - Használható betonpadlók olajtól való tisztítására. Felhasználás: 20-30 cm távolságból permetezze a tisztítandó részekre, és hagyja hatni a szennyezettség mértékétől függően 10-20 percig. Ezután alaposan öblítse le erős vízsugárral.
Elérhetőség: Szállítható
970 Ft
  • A motortisztító egy tisztítószer a jármű motorterének tisztítására és ápolására. Gyorsan, hatékonyan és gondosan eltávolítja a legtöbb tipikus motortér szennyeződést: olajokat, elpárolgott és égett műszaki folyadékok maradványait, útszennyeződést és port, útreagenseket stb. Nagy tisztítóképességgel rendelkezik. A tiszta motor kevésbé valószínű, hogy túlmelegszik. - Megnövelt oldószer kapacitással és aktív tisztító tulajdonságokkal rendelkezik; - A magas viszkozitású koncentráció lehetővé teszi, hogy a komponensek függőleges felületeken maradjanak, így minden méretben kiválóan tisztíthatók a komplex szennyeződések; - Semleges a krómból, nikkelből, cinkből stb. készült bevonatokhoz, valamint a vas- és színesfémek (alumínium, bronz, sárgaréz stb.) fémek és ötvözetek felületeihez. Agresszív lehet bizonyos típusú műanyagokkal, gumikkal és festékbevonatokkal szemben; - Megakadályozza továbbá a motor gumi és műanyag alkatrészeinek oxidációját, repedését és tulajdonságainak elvesztését a szennyezés és a környezet agresszív hatása alatt, megakadályozza az elektromos csatlakozások oxidációját, csökkenti a rövidzárlat kockázatát, megakadályozza az elektromos vezetékek tüzet; - Használható személygépkocsik, motorkerékpárok, teherautók, traktorok és egyéb mezőgazdasági, kerti és építőipari gépek, valamint vízügyi berendezések különböző egységeinek tisztítására: alváz, szűrők, szivattyúk, autó- és motorkerékpár nélküli hajtásláncok stb. mint különféle leltár és munkaeszközök; - Használata a "piszkos" szezon végén, motor-, felfüggesztés- vagy váltójavítás előtt és után, valamint az autó eladás előtti előkészítése során javasolt. Alkalmazás: Permetezze a terméket a tisztítandó részekre 15-20 cm távolságból, a tartályt függőlegesen tartva. Hagyja hatni 3-5 percig, a szennyezettség mértékétől függően. Törölje le ecsettel vagy szivaccsal, majd öblítse le vízzel. Szükség esetén ismételje meg az eljárást. Felhordás előtt próbálja ki a tisztítószert egy kis, nem feltűnő területen, hogy megtudja, milyen reakciók léphetnek fel különböző anyagokkal.
Elérhetőség: Szállítható
735 Ft
  • Maxgear Motormosó folyadék 1L. Koncentrált készítmény motorok mosásához. Eltávolítja a zsíros és olajos foltokat. Tökéletesen eltávolítja a sót, és egyéb nehezen eltávolítható szennyeződéseket. Tartalmaz rozsdamentesítő anyagokat.
Elérhetőség: Szállítható
1 540 Ft
  • MOJE AUTO Professional ALU Engine Cleaner. Motorok és alumínium alkatrészek tisztítására, professzionális olaj és zsíroldó. Biztonságosan használható alumínium, gumi és lakozott felületeken. Használati utasítás: Gazdagon vigye fel a tisztítandó felületre. Hagyja hatni 1 percig, majd erős vízsugárral öblítse el. Szükség esetén isméltelje meg a folyamatot, használjon kefét. Tisztított részeket hagyja megszáradni. Ne használja forró felületen!
Elérhetőség: Szállítható
2 515 Ft
  • A folyadék alkamlmas zsírtalanításra, motormosásra.
Elérhetőség: Szállítható
1 545 Ft
  • Számos munkaterületen alkalmazható: gépjármű alváz, motor, alkatrész mosására mezőgazdasági munka -és erőgépek, vasúti tartálykocsik és föld alatti tartályok tisztítására, gépiparban a megmunkált fémen maradó forgács, törmelék eltávolítására. Használható berendezések tisztítására, ahol olajos-zsíros-sáros iszapok és lerakódások maradékainak együttes, vagy külön-külön történő eltávolítása a feladat. Előnyösen alkalmazható az átmeneti védőolajjal kezelt lemezek feldolgozás előtti zsírtalanítására. Szórópisztollyal, mártással, ecseteléssel juttassuk a tisztítandó felületre olyan mennyiségben, hogy a szennyeződés átitatódjon, majd 10-20 perc várakozás után a szennyeződést vízsugárral távolítsuk el. A készítmény a szerkezeti anyagok felületét, főleg a fémfelületeket olyan módon tisztítja, hogy az olajos, zsíros lerakódásokat emulgeálja, tehát vízoldhatóvá teszi , a szervetlen szennyeződéséket pedig adhéziós hatással távolítja el. A mosás után keletkező szennyvíz emulzió formájában ásványolajat tartalmaz, amely részben a letisztított felületről részben a tisztítószerből kerül a mosóvízbe. A Brigéciol D3 összetételét úgy alakítottuk ki, hogy a keletkezett emulzió könnyen, olcsón, hazai termékekkel demulgeálható. A víz felszínére felúszott olaj lefölözhető. Ősszegyűjtés után elégethető vagy fáradt olajként értékesíthető. Természetesen minden felhasználónak ki kell dolgozni az adott helyi körülményekhez alkalmazható olajos szennyvíztisztítási technológiát. Az emulziós bontás és lefölözés után a mosóvíz szervesanyag tartalma 10mg/liter alatt van. Ez a mosóvíz visszaforgatható vagy csatornába ereszthető.
Elérhetőség: Szállítható
2 720 Ft
  • Komoly szennyeződések eltávolítása: Az Akra Nanotech egy igen hatékony termék a motorok mosásához, a futómű és a kerékdobok belső felületének tisztításához. Az Akra speciális összetevői az aktív nanorészecskék hozzáadásával erős tisztító hatást fejtenek ki, miközben nem terhelik a környezetet. A mosási folyamatnak köszönhetően még a legszennyezettebb felület is úgy néz ki, mint az új. Az új generációs szórófej lehetővé teszi a termék felvitelét minden helyzetben, „akár fejjel lefelé is”, így használhatjuk a legnehezebben hozzáférhető helyeken is. A lakkozott felületek és tömítések védelme: Nem károsítja a fényezett felületeket és a gumitömítéseket, sőt védi a fém felületeket a korróziótól. A legcsekélyebb mértékben sem tartalmaz a környezetet károsító hígító származékokat, aminek köszönhetően nem szennyezi a vizet. Kutatóintézetek minősítése alapján az Akra több mint 94%-a biológiailag lebomlik 14 napon belül.
Elérhetőség: Szállítható
4 335 Ft
  • Lúgos, nagy koncentrációjú tisztítószer habosítási tulajdonságokkal, mely igen hatékony még a legmakacsabb szennyeződés ellen is az autó karosszériáján és a teherautó ponyváján. Szintén kiválóan alkalmazható tartálykocsik tisztítására, szervizek és garázsok ajtóinak tisztítására, műhelyek tisztítására, gyárak járműtelepeinek tisztítására. A termék jelenlegi koncentrátum formájában két réteget alkot, de tökéletesen elegyedik mikor felhasználáskor hígítják.
Elérhetőség: Szállítható
3 595 Ft
Termékkategóriák