Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A motorblokk külső felületének tisztítására, vagy a hengerfejen lerakódott makacs szennyeződések eltávolítása tudja a használni motormosó termékeket. Fontos, hogy ezen termékeket csak külsőleg használja, a belső motormosók teljesen más termékek. A motormosók termékek segítséget nyújtanak, ha a motor tömítéseinél olajszivárgás látható, de sokan autó eladás előtt is szeretik a motorteret ilyen módon rendbe rakni. A motormosók széles kínálatát találhatja meg a Fékmester autóápolás webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A motormosó segítségével biztonságosan tisztíthatja a motortérben megtalálható alumínium, gumi és lakozott felületeket is. Használta sem túl bonyolult, hisz a flakon tartalmát fel kell fújni a tisztítani kívánt területre, majd egy rövid idő eltelte után erős vízsugárral le kell öblíteni a felületeket.
Termékek

Termékek

4 termék megjelenítése 4 termék közül
  • MANNOL Motormosó aeroszol 450 ml. Eltávolítja a zsíros és olajos foltokat. Tökéletesen eltávolítja a sót, és egyéb nehezen eltávolítható szennyeződéseket. Alkalmazható alvázak,olajszűrők,szivattyúk, szerszámok, motorkerékpárok, láncok, tengeri motorok, traktorok, kaszák, stb. tisztítására is.Megakadályozza a motor gumi-,műanyag alkatrészeinek oxidációját, védi az elektromos vezetékeket is.Nem ártalmas festésre, krómra, vasra és aluminiumra.
Elérhetőség: Szállítható
1 745 Ft
  • Maxgear Motormosó folyadék 1L. Koncentrált készítmény motorok mosásához. Eltávolítja a zsíros és olajos foltokat. Tökéletesen eltávolítja a sót, és egyéb nehezen eltávolítható szennyeződéseket. Tartalmaz rozsdamentesítő anyagokat.
Elérhetőség: Szállítható
1 315 Ft
  • MOJE AUTO Professional ALU Engine Cleaner. Motorok és alumínium alkatrészek tisztítására, professzionális olaj és zsíroldó. Biztonságosan használható alumínium, gumi és lakozott felületeken. Használati utasítás: Gazdagon vigye fel a tisztítandó felületre. Hagyja hatni 1 percig, majd erős vízsugárral öblítse el. Szükség esetén isméltelje meg a folyamatot, használjon kefét. Tisztított részeket hagyja megszáradni. Ne használja forró felületen!
Elérhetőség: Szállítható
1 395 Ft
  • A folyadék alkamlmas zsírtalanításra, motormosásra.
Elérhetőség: Szállítható
1 335 Ft
Termékkategóriák