Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

4 termék megjelenítése 4 termék közül
  • MANNOL Motormosó aeroszol 450 ml. Eltávolítja a zsíros és olajos foltokat. Tökéletesen eltávolítja a sót, és egyéb nehezen eltávolítható szennyeződéseket. Alkalmazható alvázak,olajszűrők,szivattyúk, szerszámok, motorkerékpárok, láncok, tengeri motorok, traktorok, kaszák, stb. tisztítására is.Megakadályozza a motor gumi-,műanyag alkatrészeinek oxidációját, védi az elektromos vezetékeket is.Nem ártalmas festésre, krómra, vasra és aluminiumra.
Elérhetőség: Szállítható
1 915 Ft
  • Maxgear Motormosó folyadék 1L. Koncentrált készítmény motorok mosásához. Eltávolítja a zsíros és olajos foltokat. Tökéletesen eltávolítja a sót, és egyéb nehezen eltávolítható szennyeződéseket. Tartalmaz rozsdamentesítő anyagokat.
Elérhetőség: Szállítható
1 465 Ft
  • MOJE AUTO Professional ALU Engine Cleaner. Motorok és alumínium alkatrészek tisztítására, professzionális olaj és zsíroldó. Biztonságosan használható alumínium, gumi és lakozott felületeken. Használati utasítás: Gazdagon vigye fel a tisztítandó felületre. Hagyja hatni 1 percig, majd erős vízsugárral öblítse el. Szükség esetén isméltelje meg a folyamatot, használjon kefét. Tisztított részeket hagyja megszáradni. Ne használja forró felületen!
Elérhetőség: Szállítható
1 575 Ft
  • A folyadék alkamlmas zsírtalanításra, motormosásra.
Elérhetőség: Szállítható
1 440 Ft
Termékkategóriák