Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A műanyagápoló termékek használhatók mind az autó külső felületén megtalálható elemekre, de akár a beltérben található elemek is kezelhető velük. A beltérben található műanyag díszlécek, takarók, rácsok mindegyike tisztításra, ápolásra szorul, így bátran a műanyagápoló használatával ezt el lehet végezni. Az autó külső karosszéria eleminél is több elemet műanyagból készítenek, így ezen fekete felületeket is műanyagápoló segítségével tudjuk könnyedén tisztántartani. A műanyagápoló jellemzően matt kivitelek, így egy kellemes tapintású felületet kapunk tisztítást követően. A műanyagápolók széles kínálatát találhatja meg a Fékmester autóápolás webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A műanyagápolók több kivitelben is elérhetők, mert található köztük pumpás kivitel, de legtöbb mégis spray formában vásárolható meg. Kialakításának köszönhetően könnyedén el tudja juttatni tartalmát a kezelni kívánt felületre, és a műanyag elemek állapota így sokáig makulátlan maradhat.
Termékek

Termékek

5 termék megjelenítése 5 termék közül
Elérhetőség: Szállítható
1 155 Ft
  • Az autó műanyag elemeinek tisztítására szolgáló folyadék. A Moje Auto Plastiki innovatív formulával minden műanyag elem (műbőr, vinil, linóleum, PVC stb.) tisztítására alkalmas. Rendkívül hatékonyan távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket is, származásuktól függetlenül. Nem igényel öblítést. Az anyag biztonságos a tisztítandó felületek számára - nem hagy foltot,matt.Használat után kellemes, friss illatot hagy.
Elérhetőség: Szállítható
920 Ft
  • Hatékonyan eltávolítja az autó összes műanyagáról a szennyeződést. A megtisztított felületen védőbevonatot képez.
Elérhetőség: Szállítható
2 430 Ft
  • A Motul Shine & Go spray szép és fényes felületet hoz létre az autók és a motorkerékpárok összes műanyag felületén. Tökéletesen működik kijelzőkön, burkolatokon és tükrökön. Minden lakkozott felületre is kiváló. Sokáig tartó védőréteget hagy maga után.
Elérhetőség: Szállítható
2 910 Ft
  • TURTLE WAX Black in a flash külső műanyag ápoló 300 ml.Szilikont és viaszt tartalmazó összetételének köszönhetően visszaállítja a külső műanyag elemek eredeti színét.Hónapokig megőrzi vízlepergető hatását, és ellenállóvá teszi a felületeket.
Elérhetőség: Szállítható
3 765 Ft
Termékkategóriák