Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A rovareltávolítók feladata az autóra tapadt nehéz szerves szennyeződések eltávolítása, de természetesen használat előtt érdemes a normál szennyeződésektől a kezelni kívánt felületet megtisztítani. A eltávolító folyadék olyan speciális vegyszereket tartalmaz, melynek segítségével könnyedén fel tudja oldani a rovarok kitinpáncél szennyeződéseit. A rovareltávolítók széles kínálatát találhatja meg a Fékmester autóápolás webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. Használata egyszerű, a már megtisztított felületre a szóró pumpás kivitelnek köszönhetően könnyedén fel kell hordani a folyadékot, majd kis várakozás után, a felületet érdemes magasnyomású mosóval letisztítani. Ha szükséges a műveletet meg lehet ismételni. A rovareltávolítók használhatók nyugodtan üvegfelületen, fényezésen, de akár műanyag vagy gumi felületeken is.
Termékek

Termékek

2 termék megjelenítése 2 termék közül
  • Használatra kész készítmény, amelynek célja a nehéz szerves szennyeződések eltávolítása az üvegfelületekről, valamint a festett, gumi és műanyag elemekről. A speciálisan kifejlesztett összetevőknek köszönhetően ötvözi a hatékonyságot és a gyorsaságot a biztonsággal az autófestékkel érintkezve. Nem hagy zsíros foltokat, fényt ad a megtisztított felületeknek. Tökéletes az ablakok, fényszórók, lökhárítók, spoilerek, karosszéria tisztítására.Használat előtt alaposan rázza fel.Vigye fel a készítményt a tisztítandó felületre.Várjon kb. 1 percig.Öblítse le vízzel.Szükség esetén ismételje meg a műveletet.Ne használja forró felületeken.
Elérhetőség: Szállítható
865 Ft
  • MOTUL E7 Insect Remover rovareltávolító.A szélvédőről, lakkozott és fém felületekről, tükrökről, műanyag idomokról eltávolítja a szétkenődött rovarokat, egyébb állati szennyeződéseket
Elérhetőség: Szállítható
2 050 Ft
Termékkategóriák