Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Beru

Beru márkában a következő termékek szállíthatók:

Izzítógyertya, Gyújtógyertya, Gyújtókábel szett, Gyújtásmodul, GyújtástrafóTájékoztató:

A BERU AG-t 1912 óta a gyújtástechnika élvonalában tartják nyilván, dízel indítástechnikában világelső. Termékkínálata a teljes gyújtástechnikai alkatrészpalettát felöleli. A BERU nemzetközi elismertséget szerzett innovatív gyújtási és dízel hidegindítási megoldásaival, melyek teljesítik az eredetialkatrész-gyártók (OE-gyártók) szabványainak követelményeit. A gyújtási és dízel hidegindítási megoldások területén szerzett tudásunk, továbbá folyamatos fejlesztéseink révén globális piacvezetőkké és ismert névvé váltunk a dízel hidegindítási és gyújtási megoldások terén.

Beru gyújtás/izzításBeru gyújtás/izzításBeru gyújtás/izzítás


Számos vezető OE-gyártó választja a prémium minőségű BERU alkatrészeket járműveibe és autóipari rendszereibe. A kiváló minőségét többek között a VW és a FORD, kitüntetéssel ismerte el. Első gyári beszállítója szinte valamennyi autógyárnak, így a BMW, MERCEDES-BENZ, FERRARI, OPEL, PORSCHE, VW és FORD cégeknek is.

Beru gyújtógyertya

BERU Ultra X Titan – a titán erejéből merítő gyújtógyertya

Az új BERU Ultra X Titan gyújtógyertya új mércét állít a teljesítmény, élettartam és az üzemanyag-felhasználás terén. Az Ultra X-ből Ultra X Titan lesz – és ezáltal az iparág legfeszesebb gyújtógyertya választéka jön létre. Összesen 15 típusból áll már a kínálat: 6-féle bevált Ultra X gyújtógyertyából – amelyeket 9 új gyújtógyertya egészít ki, így képezve az Ultra X Titán termékvonalat.

A 9 új Ultra X Titan típusnál a külső elektróda egypólusú, és kimunkálása innovatív poli-V formájú. A 6 bevált Ultra X gyújtógyertyánál megmaradt az elektróda X formája, de a kiégéssel szembeni ellenállása nikkel-titán ötvözettel lett megerősítve. Az Ultra X Titan program az UXT 1 - UXT 15 rövidített jelölés alatt kapható, új, optimalizált csomagolásban.

A 6 eddigi, titán elektróda nélküli Ultra X típus (UX rövidített jelölés) kompatibilis az új Ultra X Titan gyújtógyertyákkal

Beru gyújtótekercs

BERU Gyújtótekercsek — a döntő szikra

A gyújtótekercs fontos része a gyújtóberendezésnek. A gyújtótekercs állítja elő a szükséges nagyfeszültséget és gyújtási energiát a nagyfeszültségű szikra gyújtógyertyáknál való létrehozásához. A BERU gyújtótekercsek kifejlesztése az ügyfél igényei szerint, a járműhez szabva, beépített elektronikai modullal vagy anélkül történik, gyártását számítógépvezérelt technika végzi.

Beru gyújtásmodul

BERU Gyújtómodulok — pontosan vezérelve

A gyújtómodul feladata az áram és a tranzisztoros gyújtás zárószögének szabályozása Hall-cellával, ill. induktív jeladóval. A modul a megbízható feszültségelosztást végzi a forgó nagyfeszültség-elosztókkal rendelkező, modern gyújtóberendezésekben - ezt a feladatot a régebbi, hagyományos tekercses gyújtóberendezésekben az érintkező készlet végezte.

Beru gyújtáskábel

BERU Gyújtásvezeték készletek, gyújtáskábelek és dugaszok — jobb üzemanyagfelhasználás, nagyobb környezetvédelem

A világ vezető autógyártói három különböző gyújtáskábel technikát alkalmaznak:
1) Réz gyújtásvezetékek
2) Ellenállás gyújtásvezetékek (reaktancia gyújtásvezetékek: ferromágneses mag huzalellenállással)
3) Hatásos ellenállás gyújtásvezetékek (szénellenállás)

A BERU CarbonCable, a BERU CopperCable és a BERU PowerCable pontosan megfelelnek az első felszerelés követelményeinek, így az utánszerelésben precíz gyú jtást, optimális motorteljesítményt és takarékos üzemanyag-felhasználást garantálnak.Származási ország:
Németország

Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon
Fekmester.hu a Google+-onFekmester.hu a Google+-on