Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Beru termékek

A BERU AG-t 1912 óta a gyújtástechnika élvonalában tartják nyilván, dízel indítástechnikában világelső. Termékkínálata a teljes gyújtástechnikai alkatrészpalettát felöleli. A BERU nemzetközi elismertséget szerzett innovatív gyújtási és dízel hidegindítási megoldásaival, melyek teljesítik az eredetialkatrész-gyártók (OE-gyártók) szabványainak követelményeit. A gyújtási és dízel hidegindítási megoldások területén szerzett tudásunk, továbbá folyamatos fejlesztéseink révén globális piacvezetőkké és ismert névvé váltunk a dízel hidegindítási és gyújtási megoldások terén.

Beru gyújtás/izzításBeru gyújtás/izzításBeru gyújtás/izzítás


Számos vezető OE-gyártó választja a prémium minőségű BERU alkatrészeket járműveibe és autóipari rendszereibe. A kiváló minőségét többek között a VW és a FORD, kitüntetéssel ismerte el. Első gyári beszállítója szinte valamennyi autógyárnak, így a BMW, MERCEDES-BENZ, FERRARI, OPEL, PORSCHE, VW és FORD cégeknek is.
 

Beru gyújtógyertya

BERU Ultra X Titan – a titán erejéből merítő gyújtógyertya

Az új BERU Ultra X Titan gyújtógyertya új mércét állít a teljesítmény, élettartam és az üzemanyag-felhasználás terén. Az Ultra X-ből Ultra X Titan lesz – és ezáltal az iparág legfeszesebb gyújtógyertya választéka jön létre. Összesen 15 típusból áll már a kínálat: 6-féle bevált Ultra X gyújtógyertyából – amelyeket 9 új gyújtógyertya egészít ki, így képezve az Ultra X Titán termékvonalat.

A 9 új Ultra X Titan típusnál a külső elektróda egypólusú, és kimunkálása innovatív poli-V formájú. A 6 bevált Ultra X gyújtógyertyánál megmaradt az elektróda X formája, de a kiégéssel szembeni ellenállása nikkel-titán ötvözettel lett megerősítve. Az Ultra X Titan program az UXT 1 - UXT 15 rövidített jelölés alatt kapható, új, optimalizált csomagolásban.

A 6 eddigi, titán elektróda nélküli Ultra X típus (UX rövidített jelölés) kompatibilis az új Ultra X Titan gyújtógyertyákkal
 

Beru gyújtótekercs

BERU Gyújtótekercsek — a döntő szikra

A gyújtótekercs fontos része a gyújtóberendezésnek. A gyújtótekercs állítja elő a szükséges nagyfeszültséget és gyújtási energiát a nagyfeszültségű szikra gyújtógyertyáknál való létrehozásához. A BERU gyújtótekercsek kifejlesztése az ügyfél igényei szerint, a járműhez szabva, beépített elektronikai modullal vagy anélkül történik, gyártását számítógépvezérelt technika végzi.
 

Beru gyújtásmodul

BERU Gyújtómodulok — pontosan vezérelve

A gyújtómodul feladata az áram és a tranzisztoros gyújtás zárószögének szabályozása Hall-cellával, ill. induktív jeladóval. A modul a megbízható feszültségelosztást végzi a forgó nagyfeszültség-elosztókkal rendelkező, modern gyújtóberendezésekben - ezt a feladatot a régebbi, hagyományos tekercses gyújtóberendezésekben az érintkező készlet végezte.
 

Beru gyújtáskábel

BERU Gyújtásvezeték készletek, gyújtáskábelek és dugaszok — jobb üzemanyagfelhasználás, nagyobb környezetvédelem

A világ vezető autógyártói három különböző gyújtáskábel technikát alkalmaznak:
1) Réz gyújtásvezetékek
2) Ellenállás gyújtásvezetékek (reaktancia gyújtásvezetékek: ferromágneses mag huzalellenállással)
3) Hatásos ellenállás gyújtásvezetékek (szénellenállás)
 

A BERU CarbonCable, a BERU CopperCable és a BERU PowerCable pontosan megfelelnek az első felszerelés követelményeinek, így az utánszerelésben precíz gyújtást, optimális motorteljesítményt, és takarékos üzemanyag felhasználást garantálnak.

Minőségi Beru gyújtás alkatrészeket vásárolja meg webáruházunkból elérhető, akciós áron!


Beru származási ország

Németország


Beru minőségi kategória

Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.


Beru márkában a következő termékek szállíthatók

Ablaktörlő lapát, Antenna, Automata szivató hőkapcsoló, Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő, Elektronikus gyújtás kit, Elosztófedél, Előtét ellenállás gyújtórendszerhez, Előtét ellenállás klímaventillátor, Feszültség szabályzó, Fordulatszám érzékelő, Főtengely impulzus adó, Fúvókatartó, Gyujtáskábel gumi, Gyújtásmodul, Gyújtástrafó, Gyújtógyertya, Gyújtókábel szett, Hőgomba, Hővédő alátét, Izzítógyertya, Izzítórelé, Izzó, belső világítás, Izzó, féklámpa, Izzó, főfényszóró, Izzó, ködlámpa, Izzó, ködzárófény, Izzó, műszerfal világítás, Izzó, parkoló/helyzetjelző lámpa, Izzó, rendszámtábla világítás, Izzó, távfényszóró, Izzó, tolatólámpa, Izzó, villogó, Izzó, zárófény, Kipufogógáz hőmérséklet érzékelő, Kondenzátor, Külsőhőmérséklet jeladó, Lambda szonda, Olajgomba, Porlasztócsúcs tartó tömítés, Rotor, Szívócső nyomásérzékelő, Töltőnyomás érzékelő, Ventillátor kapcsoló, Ventillátor keret, Ventillátor komplett, Vezérműtengely pozíció érzékelő, Visco kuplung


Termékkategóriák