Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
BGA termékek
BGA termékek márkában a következő termékek szállíthatók:

AGR szelep tömítés, Alsó tömítés garnitúra, Belső féltengelycsukló készlet, Csapágy, tengelycsonk, Diffi szimmering, Dugó - vezérműtengely, Ékszíj, Első kerékcsapágy készlet, Felső tömítés garnitúra, Féltengely, Feszítő és vezetőgörgő, Futómű szilent, Hardytárcsa, Hátsó kerékcsapágy készlet, Hengerfej tömítés, Hengerfejcsavar készlet, Hengerpersely tömítés, Hidrotőke, Himba tengely, Hosszbordás szíj, Kardáncsapágy, Kenőanyag cső, vezérműtengelynél, Kiegyenlítő tartály sapka, Kipufogó szelep, Kipufogó/Szívósor tömítés, Kipufogósor tömítés, Koptatókorong, Kormány gömbfej, Kormánymű hidraulika szivattyú, Kormányösszekötő belső, Kormányösszekötő komplett, Kormányösszekötő középső, Központi szelep, vezérműtengely állítás, Lengőkar, Lengőkar gömbfej, Lengőkar készlet, Motortartó gumibak, Olajleeresztő csavar, Olajleeresztő csavar alátét, OlajpumpaTájékoztató:
A BG Automotive (BGA) a British Gaskets Group (4BG) utángyártott üzletága; az 1929-ben alapított cég kezdeti, vezető profilja, tömítések és motorikus alkatrészek.
A BGA és a 4BG csoport együttesen 10 gyárból áll, amelyek évente több mint 28 millió terméket gyártanak számos iparág számára. Megfelelve a gyári szabványoknak, gyáraik a legmagasabb minőségű termékeket gyártják,több mint 85 éve.
A készletük több mint 95% -a raktáron van, és 100 000 m2 elosztóközpontukban található, így ugyanazon napi feladást kínálnak bárhol a világon.
Büszkék arra, hogy kiváló termékeket, és minőségi szolgáltatásokat kombinálnak mind az Egyesült Királyságban, mind külföldön.
A BGA gyári minőségű autóipari alkatrészek vezető szállítója. Több, mint 40 000 különféle brit gyártmányú terméket szállít, amelyek az Egyesült Királyság raktárából azonnal elérhetők a világ minden tájáról.
A BGA a 4BG utángyártó részlege, amely piaci szektorának, egyik legnagyobb magántulajdonban levő gyártócsoportja. Szakterülete a motor alkatrészei, tömítések, valamint az autóipar, a repülőgépipar, a háztartási cikkek, az olaj- és a gázipar, valamint sok más társaság.
Elől járnak a gyárinak megfelelő utángyártott alkatrészek kutatásában, és fejlesztésében.Származási ország:
Egyesült Királyság


Minőségi kategória:
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon