Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Bilstein termékek

Amikor August Bilstein lefektette az alapokat, az innovációkat a BILSTEIN szülővárosában Altenvördében, Németország Vesztfália tartományában 1873-ban, senki nem sejtette azt, hogy a cég termékei egy nap milyen kritikus hatást gyakorolnak majd a vezetési komfortra, és az autók biztonságra. A fülbemászó AUBI néven árult (ami az August Bilstein rövidítése) fém ablakzárak tették hamarosan Bilstein céget külföldön is híressé.

Bilstein lengéscsillapítóBilstein lengéscsillapítóBilstein lengéscsillapító


Egész sorozatnyi technikai újítás következett, és az ezeken a szabadalmakon keresztül szerzett bevétel stabil alapot adott a későbbi sikereihez, az ekkor még igen fiatal cégnek.
-a minőségi követelmények miatt 1919-ben saját acélhengerlő-malmot hoznak létre
-Hans Bilstein aki átvette apjától a cég vezetését visszatér Vesztfáliába az USA-ból és új nikkel- és krómbevonási technikákat hoz magával

Belépés az autóiparba
-1927-ben Hans Bilstein együttműködést kezd a berlini Levator-Hebezeug-Fabrik emelőtechnikai vállalattal
-1928-ban a BILSTEIN az első aki krómbevonatú lökhárítókat készít sorozatgyártott autókhoz
-1 évvel később: autóemelők (kerékcserékhez használnak, a hidraulikus)
 
A vezetés megszerzése tudás és technológia által: 1954-től napjainkig
-1954-ban a francia kutató Prof. Bourcier de Carbon ötletével merítve, Bilstein hatalmas időt, pénzt, és energiát fektet, az első egycsövű gáznyomású lengéscsillapító kifejlesztésébe, melyet Mercedes-Benz autóiba vezetnek be 1957-ben. Még ma is nagy lépésnek számít az aktív vezetésbiztonságban.
-ezt a gáznyomásos technológiát már sokfelé alkalmazzák pl. a Bilstein szállítja a Mercedes-Benz S-osztály számára
-használják még: minden AMG Mercedes DTM-ben, több mint a csapatok fele a Nürnburgi 24 órás versenyen
-1988-tól a ThyssenKrupp Technologies AG részlege, 2005-től teljes tulajdonú leányvállalat
 

BILSTEIN B4 lengéscsillapító

BILSTEIN B4 lengéscsillapító
Az első egycsöves gázos lengéscsillapító feltalálójaként a Bilstein 1954 óta gyártja lengéscsillapítóit. A folyamatos innováció és a gyártási tapasztalatok mutatkoznak meg a B4 „fekete” lengéscsillapítók kimagasló minőségében, mely közvetlenül érezhetően jobb úttartást biztosít rossz útviszonyok esetén is, valamint hatékonyabb fékezést. A Bilstein lengéscsillapítók legnépszerűbb és leginkább keresett tagja, a B4 a legtöbb autóhoz kapható.

BILSTEIN B4 lengéscsillapító előnyei röviden:
-állandó csillapító terhelés
-nagy teljesítmény tartalékok a maximális biztonság érdekében
-magas minőségű OEM
-BILSTEIN gáznyomás technológia
 

BILSTEIN B6 lengéscsillapító


BILSTEIN B6 SPORT  lengéscsillapító
Teljesítményt érezheted. Ha többet várunk a lengéscsillapítótól, de mégsem vagyunk az ültetés hívei, akkor a BILSTEIN B6 Sport a legideálisabb. Ne feledjük, az ültetés nem szükségszerűen jobb. Nem a kinézet dönti el a minőséget, hanem inkább a rugó és a lengéscsillapító közötti megfelelő egyensúly. A Bilstein B6 Sport lengéscsillapító még ültetett felfüggesztés nélkül is kiválóan teljesít.
 

BILSTEIN B8 lengéscsillapító


BILSTEIN B8 SPRINT  lengéscsillapító
A Bilstein B8 Sprint lengéscsillapító kifejezetten ültetett autókhoz készül. Ez a rövidített nagy teljesítményű lengéscsillapító megfelelő választás a legtöbb ültetett autóhoz. Gyors sávváltások, sportos vezetés… A Bilstein B6 Sprint lengéscsillapító nemcsak jó kinézetet ad autójának, hanem kiemelkedő vezetési élményben is részesít.

A kiváló minőségű német Bilstein lengéscsillapítókat vásárolja meg tőlünk, kedvező áron.Vásárlóink valós véleménye alapján, igazoltan jó minőségű termékek.Válassza ki az Ön autójához megfelelő terméket, vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.


Bilstein származási ország

Németország


Bilstein minőségi kategória

Felső katagóriás termék.


Bilstein márkában a következő termékek szállíthatók

Első csillapító Gázos/Olajos, Hátsó csillapító Gázos/Olajos


Termékkategóriák