Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Blue Print

Blue Print márkában a következő termékek szállíthatók:

Kézifék bowden, Kuplung bowden, AGR szelep, Érzékelő, kerékfordulatszám, Lambda szonda, Elosztófedél, Gyújtásmodul, Gyújtástrafó, Holtpont jeladó, Kondenzátor, Megszakító, Rotor, Gyújtókábel szett, Izzítógyertya, Féklámpa kapcsoló, Hőgomba, Kopogásérzékelő, Olajgomba, Szívónyomás (MAP) érzékelő, Tolatólámpa kapcsoló, Ventillátor kapcsoló, Féltengely gumiharang készlet, Féltengely, Külső féltengelycsukló készlet, Kuplungkészlet, Lendkerék, Futómű szilent, Kormány gömbfej, Kormányösszekötő belső, Lengőkar, Lengőkar gömbfej, Segédirányító kar, Stabilizátor kar, Első kerékcsapágy készlet, Hátsó kerékcsapágy készlet, Kormánymű gumiharang, Fékmunkahenger, Fékbetét rögzítő készlet, Féknyereg, Főfékhenger, Első fékbetét, Hátsó fékbetét, Hátsó fékpofa, Első fékcső, Hátsó fékcső, Fékdob, Féktárcsa, Ablakmosó motor, blakmosó tartály, Vezérműszíj készlet, Vezérműlánc készlet, Levegőszűrő, Olajszűrő, Pollenszűrő, ÜzemanyagszűrőTájékoztató:

„A Mazda Cars Ltd részéről 1983-ban történt vezetői kivásárlás után az Automotive distributors Ltd 80 M € üzleti forgalmat meghaladó, 250 alkalmazottat foglalkoztató, világszerte működő vállalattá vált, amely elkötelezte magát a Blue Print gépjármű alkatrészek, szerszámok és szolgáltatások kutatása, fejlesztése és értékesítése mellett.

Közel 3 évtizedes tapasztalataival a Blue Print elismert lett a gépjárművek vevőszolgálati piacán a japán és koreai autókhoz biztosított kiváló minőségű termékek széles családja révén.

Blue Print


2008 júliusában bemutatta az európai piacra gyártott amerikai autók számára szolgáló alkatrészek családját, s ez lehetővé tette a Blue Print számára, hogy olyan vállalattá váljon, amely „teljeskörű megoldás az ázsiai és amerikai autók számára”.

2011 januárjában a Blue Print a „bilstein csoport” tagja lett.

Ma a Blue Print tovább növekszik, fejlődik és innovációt hoz az autóiparba, továbbképzési műhelyprogramokat, speciális eszközöket, diagnosztikai berendezéseket és az ágazatban vezető marketing támogatást kínál a legjobb minőségű termékeken túl sok ügyfelünk számára az egész világon.

A Blue Print termékcsalád több mint 22 000 egyedi alkatrészt foglal magában, amely több mint 160 termékcsoportot jelent. A skála nem csak a japán, koreai, és az európai piacra gyártott amerikai modellekre terjed ki, hanem a malajziai, kínai és indiai gépjárművekre is, s ezen felül a jobboldali kormányos japán autók hazai piacára is.

A Blue Printnél folyamatosan zajlik az új alkatrészek kutatása, hogy az elsőként értékesítse ezeket a piacon a legújabb modellek számára. A Blue Print termékcsaládot az ágazat vezető kutatói fejlesztik, közvetlen napi kapcsolatban a márkakereskedőkkel és az alkatrész-felhasználókkal.

 Blue Print Blue Print Blue Print


A maximális pontosság biztosítása érdekében a Blue Print alkatrészek fejlesztése mindig az eredeti berendezésgyártóktól kapott kutatási eredményeken, specifikációkon és beszerzési forrásokon alapul. A részletekre való odafigyelés és a maximális pontosságra törekvés vezetett el oda, hogy a Blue Print katalógus rendszere az ágazatban a legelismertebbé vált.Származási ország:
Nagy-Britania

Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék.Legkedveltebb Blue Print termékek:

ADH27006_BLP @7Blue Print Lambda szonda
ADH214213_BLP @7Blue Print Elosztófedél
ADH21474_BLP @7Blue Print Gyújtástrafó
ADH21439_BLP @7Blue Print Rotor
ADH24251_BLP @7Blue Print Első fékbetét
ADH24329_BLP @7Blue Print Féktárcsa
ADH28615_BLP @7Blue Print Lengőkar gömbfej
ADH28020_BLP @7Blue Print Futómű szilent
ADH22232_BLP @7Blue Print Levegőszűrő
ADS72101_BLP @7Blue Print Olajszűrő
ADH22329_BLP @7Blue Print Üzemanyagszűrő
ADH22506_BLP @7Blue Print Pollenszűrő

Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon
Fekmester.hu a Google+-onFekmester.hu a Google+-on