Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Blue Print
Blue Print márkában a következő termékek szállíthatók:

Ablakemelő szerkezet, Ablakmosó fúvóka, Ablakmosó motor, Ablakmosó tartály, Ablaktekerő kar, Ablaktörlő lapát, Ablaktörlő motor, ABS gyűrű, ABS összekötőkábel, AGR modul, AGR szelep, Ajtórögzítő, Ajtóteleszkóp, Állító elem keverőlap, Automataváltó szűrő, Befecskendező szelep, Belső féltengelycsukló készlet, Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő, Beszívott levegő vezérlő szelep, Csapágy, automata váltó, Csapágy, tengelycsonk, Csapágy, váltó-/kapcsolórúd, Csillapító, motorfelfüggesztés, Dugattyú, Dugattyúgyűrű, Ékszíj, Elektromos ablakemelő motor, Elektronikus gyújtás kit, Elosztófedél, Első csillapító Gázos/Olajos, Első fékbetét, Első fékcső, Első fékpofa, Első kerék javító, Első kerékcsapágy készlet, Első kipufogócső, Első kipufogódob, Első spirálrugó, Érzékelő, kerékfordulatszám, Fékbetét rögzítő készletTájékoztató:

„A Mazda Cars Ltd részéről 1983-ban történt vezetői kivásárlás után az Automotive distributors Ltd 80 M € üzleti forgalmat meghaladó, 250 alkalmazottat foglalkoztató, világszerte működő vállalattá vált, amely elkötelezte magát a Blue Print gépjármű alkatrészek, szerszámok és szolgáltatások kutatása, fejlesztése és értékesítése mellett.

Közel 3 évtizedes tapasztalataival a Blue Print elismert lett a gépjárművek vevőszolgálati piacán a japán és koreai autókhoz biztosított kiváló minőségű termékek széles családja révén.
 

Blue Print


2008 júliusában bemutatta az európai piacra gyártott amerikai autók számára szolgáló alkatrészek családját, s ez lehetővé tette a Blue Print számára, hogy olyan vállalattá váljon, amely „teljeskörű megoldás az ázsiai és amerikai autók számára”.
 

2011 januárjában a Blue Print a „bilstein csoport” tagja lett.

Ma a Blue Print tovább növekszik, fejlődik és innovációt hoz az autóiparba, továbbképzési műhelyprogramokat, speciális eszközöket, diagnosztikai berendezéseket és az ágazatban vezető marketing támogatást kínál a legjobb minőségű termékeken túl sok ügyfelünk számára az egész világon.

A Blue Print termékcsalád több mint 22 000 egyedi alkatrészt foglal magában, amely több mint 160 termékcsoportot jelent. A skála nem csak a japán, koreai, és az európai piacra gyártott amerikai modellekre terjed ki, hanem a malajziai, kínai és indiai gépjárművekre is, s ezen felül a jobboldali kormányos japán autók hazai piacára is.

A Blue Printnél folyamatosan zajlik az új alkatrészek kutatása, hogy az elsőként értékesítse ezeket a piacon a legújabb modellek számára. A Blue Print termékcsaládot az ágazat vezető kutatói fejlesztik, közvetlen napi kapcsolatban a márkakereskedőkkel és az alkatrész-felhasználókkal.
 

 Blue Print Blue Print Blue Print


A maximális pontosság biztosítása érdekében a Blue Print alkatrészek fejlesztése mindig az eredeti berendezésgyártóktól kapott kutatási eredményeken, specifikációkon és beszerzési forrásokon alapul. A részletekre való odafigyelés és a maximális pontosságra törekvés vezetett el oda, hogy a Blue Print katalógus rendszere az ágazatban a legelismertebbé vált.Származási ország:
Nagy-Britania


Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék.
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon