Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Bosal termékek

A BOSAL az egyik legnagyobb kipufogórendszer szállító vállalat az autóipar számára. A gyárat 1923-ban Hollandiában alapították, és a kipufogó, katalizátorokon kívül még vonóhorgok, tetőcsomagtartók, és precíziós csövek készítésével foglakozik. Szinte bármilyen autótípushoz elérhetők termékei, garantáltan a legjobb minőségben. A Bosal kiváló minőségű kipufogórendszerei megfelelő szintre redukálják a gépjárművek káros anyag kibocsátását, csökkentik a motor zajszintjét valamint üzemanyag-fogyasztását.
 

A Bosal környezettudatos gondolkodásmódját jól mutatja, hogy a világon elsőként vezette be a festés nélküli kipufogórendszereit.

Bosal kipufogóBosal kipufogóBosal kipufogó


Bosal szorosan együttműködik az OE gyártókkal világszerte, mindenki számára testre szabott megoldásokat dolgoznak ki. Minden szempontból az ügyfél igényeit tartják szemelőt, a tervezéstől a gyártásig. Olyan neves gyártók választották gyári beszállítónak, mint pl. a Chevrolet, Fiat, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Skoda, VW.
 

A cégcsoportnak van magyar leányvállalata is, a BOSAL-AUTÓFLEX Kft. közel 20 éves múltra tekint vissza. A Kecskemét-Kadafalvi Heliport Ipari Parkban működő cég a legnagyobb vonóhorog gyártó üzem kelet-közép Európában, több mint 400-féle autótípushoz gyárt vonóhorgot.

Bosal vonóhorogBosal vonóhorogBosal vonóhorog


A Magyarországon vonóhorog piacvezető BOSAL megfelel mind a belföldi, és az EU szabványoknak egyaránt. Vonóhorgainak 99%-ka EC 94/20 engedéllyel rendelkezik.

Vásárolja meg online webáruházunkból a Bosal termékeket akciós áron.


Bosal származási ország

Belgium


Bosal minőségi kategória

Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.


Bosal márkában a következő termékek szállíthatók

Egyéb kipufogó alkatrészek, Első kipufogócső, Első kipufogódob, Hátsó kipufogócső, Hátsó kipufogódob, Javítócső, katalizátor, Katalizátor, Kipufogó bilincs, Kipufogó csavar, Kipufogócső, Kipufogófelfüggesztő gumi, Kipufogógáz nyomás érzékelő, Kipufogókönyök anya, Kipufogóvég, Komplett rendszer, Középső kipufogódob, Nyomásérzékelő (korom-/részecskeszűrő), Összekötő cső, Részecskeszűrő, Tömítés, Vonóhorog, Vonóhorog elektromos készlet


Termékkategóriák