Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Bosal


Bosal Tájékoztató:

A BOSAL az egyik legnagyobb kipufogórendszer szállító vállalat az autóipar számára. A gyárat 1923-ban Hollandiában alapították, és a kipufogó, katalizátorokon kívül még vonóhorgok, tetőcsomagtartók, és precíziós csövek készítésével foglakozik. Szinte bármilyen autótípushoz elérhetők termékei, garantáltan a legjobb minőségben. A Bosal kiváló minőségű kipufogórendszerei megfelelő szintre redukálják a gépjárművek káros anyag kibocsátását, csökkentik a motor zajszintjét valamint üzemanyag-fogyasztását.
 

A Bosal környezettudatos gondolkodásmódját jól mutatja, hogy a világon elsőként vezette be a festés nélküli kipufogórendszereit.

Bosal kipufogóBosal kipufogóBosal kipufogó


Bosal szorosan együttműködik az OE gyártókkal világszerte, mindenki számára testre szabott megoldásokat dolgoznak ki. Minden szempontból az ügyfél igényeit tartják szemelőt, a tervezéstől a gyártásig. Olyan neves gyártók választották gyári beszállítónak, mint pl. a Chevrolet, Fiat, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Skoda, VW.
 

A cégcsoportnak van magyar leányvállalata is, a BOSAL-AUTÓFLEX Kft. közel 20 éves múltra tekint vissza. A Kecskemét-Kadafalvi Heliport Ipari Parkban működő cég a legnagyobb vonóhorog gyártó üzem kelet-közép Európában, több mint 400-féle autótípushoz gyárt vonóhorgot.

Bosal vonóhorogBosal vonóhorogBosal vonóhorog


A Magyarországon vonóhorog piacvezető BOSAL megfelel mind a belföldi, és az EU szabványoknak egyaránt. Vonóhorgainak 99%-ka EC 94/20 engedéllyel rendelkezik.

Vásárolja meg online webáruházunkból a Bosal termékeket akciós áron.Bosal Származási ország:
Belgium


Bosal Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.

Bosal márkában a következő termékek szállíthatók:
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon