Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Bosch
Bosch márkában a következő termékek szállíthatók:

Ablakmosó motor, Ablakmosó szelep, Ablaktörlő gumi, Ablaktörlő kar, Ablaktörlő lapát, Ablaktörlő mechanika, Ablaktörlő motor, ABS hidraulika egység, ABS vezérlő, Adagoló, Adagoló egység karbamid befecskendezés, Adagoló fúvóka egység, AGR szelep, Akkumulátor, Akkumulátor hőmérséklet érzékelő, Állító elem, rögzítőfék féknyereg, Árnykoló fedél, gyújtáselosztó, Beállító potenciométer, üresjárati keverék, Befecskendező egység, Befecskendező szelep, Befecskendező szelep előtét ellenállás, Befecskendező szivattyú tömítéskészlet, Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő, Beszívott levegő vezérlő szelep, Dúsító patron, Ékszíj, Elektromos ablakemelő motor, Elektronikus gyújtás kit, Ellátó egység karbamid befecskendezés, Elosztófedél, Előtét ellenállás gyújtórendszerhez, Előtét ellenállás izzítórendszerhez, Első fékbetét, Első fékcső, Első fékpofa, Első kerék javító, Érzékelő, kerékfordulatszám, Esőérzékelő, Esőérzékelő vezérlőegység, Fékbetét rögzítő készletTájékoztató:

Az 1886-ben alapított stuttgarti székhelyű Robert Bosch Gmbh a világ egyik legjelentősebb dieseltechnikával, és autóvillamossággal foglalkozó cége.  A Bosch csoport legnagyobb tevékenységi területét a gépjárműtechnika adja.

Világszerte 270 gyáregységgel, és kb. 281380 alkalmazottal, kb. 46,1 milliárd eurós forgalommal a világ vezető cégei közé sorolhatják magukat a gépjármű technika területén is.
 

BoschBoschBosch


A Bosch újításai jelentős hatással voltak az autógyártás történetére. A világ legnagyobb független gépjárműalkatrész-beszállítójaként sok mindennel hozzájárulnak az autóvezetés biztonságosabbá, környezetkímélőbbé, és költségtakarékosabbá tételéhez: az úttörő műszaki megoldásoktól kezdve a színvonalas szórakoztatóelektronikai termékeken keresztül egészen a professzionális szervizvizsgálatokig.
 

A magyarországi Bosch pillanatnyilag 8900 munkatársat foglalkoztat, és a 2003 évben 719 millió forint forgalmat ért el. A vállalat a minőségi Bosch-termékek majd teljes választékát forgalmazza Magyarországon - a gépjármű felszerelésektől, az autós multimédián át, a hőtechnikai berendezésekig terjedően.
 

BoschBoschBosch


A Bosch pótalkatrészek előnyei a minőség, megbízhatóság és innovatív technológia. Az összes termék csak akkor kerülhet sorozatgyártásra, ha már megfelelt az általuk felállított szigorú követelményeknek.

BoschBoschBosch


A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. Négy üzleti területen végzi tevékenységét, ezek a gépjárműtechnika, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. A Bosch csoport termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. A Bosch márka mellett a Bosch csoport további márkákat is forgalmaz, amelyek az ügyfelek speciális igényeihez igazodnak. Ilyenek pl. AutoCrew, Beissbarth, Rexroth, Buderus, Dremel, Dynacord, HC-Cargo, Skil, Zexel.Származási ország:
Németország


Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon