Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Brembo termékek

Az olaszországi központú, fékalkatrészek gyártásával foglalkozó, és a gépjárműiparban elismert BREMBO cég története a 1961-es években kezdődött. Rövid idő alatt a kétkerék meghajtású autók piacán vezető fékrendszer-gyártóvá váltak.
 

Brembo 1964-től kezdett el féktárcsákat gyártani az autóipar számára, majd 1972-től bővítette ez a motorkerékpárok felé, 1975-től a vállalat bemerészkedett a Forma-1 világába, és Ferrari GP autókat látta el saját fékrendszereivel.

 

Brembo fék
Brembo fék
Brembo fék

 

A Brembo minden jármű számára tökéletes minőséget és teljesítményt ajánl. A magas szintű technológia és a cég óriási tapasztalata a autógyártók felé, kombinálva a gyártási folyamat feletti teljes irányítással, megengedi a Brembonak, hogy a cserealkatrészek legszélesebb és legmegbízhatóbb választékát kínálja, amely a ma forgalomban lévő járművek több mint 96%-át lefedi.

A cég által kifejlesztett nagyhatásfokú fékrendszerek olyan autómárkáknál kerülnek beépítésre, mint a Porsche, Mercedes, BMW, Lancia, Chrysler. 2001 óta sok rangos díjat nyertek el, melyre több új autógyártó, és az alkatrész utángyártó cég is csatlakozott a Brembo partnerek sorába. Napjainkra, a Brembo cég Európa egyik elit fékalkatrész gyártójává nőtte ki magát.
           
Jelenleg 4 kontinens, 16 országában 7000 alkalmazott munkájának köszönhetően a Brembo a fékalkatrészek gyártásában jelentős szerepet képvisel. A Brembo féktárcsákat és fékbetéteket 2008-ban a német Auto Motor und Sport olvasói sorozatban, harmadik alkalommal választották az év legjobb fékgyártójának.

Brembo Max féktárcsák

Brembo Max féktárcsák

A TÖKÉLETES VÁLASZ
Páratlan válaszidő és biztonság minden körülmény között

A Brembo Max féktárcsák egy különleges anyaggal vannak bevonva, amelyek optimalizálják a teljesítményt nedves körülmények között is. Az egyedülálló konformációján Brembo Max féktárcsák gondoskodnak a megfelelő fékerőről a kezdeti szakaszban, és köszönhetően egy magasabb súrlódási együttható: az eredménye egy rövidebb a fékút, és hatékonyabb fékhatás. Továbbá, a különleges aszimmetrikus barázdák felszínén Brembo Max tárcsák kivezetik a forró gázokat, és súrlódó anyag szemcsék is gyorsabban eltudnak távozni, ugyanakkor jelzi a kopás mértékétől magának a féktárcsának. Brembo Max féktárcsák különösen ideális azon autósok számára, akik számára nem a megjelenés is fontos, de a legfontosabb a sokkal jobb fékhatás.

Brembo Xtra féktárcsák

Brembo Xtra féktárcsák

BAJNOK BIZTONSÁG
Megbízhatóság és vonzó dizájn

A Brembo Xtra féktárcsák új sorozatát speciális furatok teszik különlegessé, amik a tetszetős esztétikai hatást briliáns teljesítménnyel és minden körülmények között hatékony fékezéssel kombinálják. A K+F részleg az autógyártókkal és a versenyek világában szerzett tapasztalatra építette a Brembo Xtra sorozatot, amelyet fékfelületre készített lyukak jellemzik, amelyek a fékrendszer teljesítményét jelentősen növelhetik. A Brembo Xtra sportos kinézete, amelyet UV borítás is javít, tartósság, teljesítmény és biztonság terén maximális megbízhatóság garanciájával kombinálódik.

Brembo féktárcsák UV bevonattal

Brembo féktárcsák UV bevonattal

NAGYOBB ELLENÁLLÁS, KISEBB KIBOCSÁTÁS
Magas ellenállás a korrózióval szemben és tisztelet a környezetnek

A kis környezeti hatás és a kiváló ellenállás a korrózió ellen megengedik az UV bevonatolt féktárcsa sorozatnak, hogy új viszonyítási pontot állítson fel a védelmi kezelések terén. Ezen felül az exkluzív metál felület egy tetszetős esztétikai hatást ad.
 

  Standard festés UV bevonat

Ellenállás a korróziónak

Közepes

Magas

Összetétel

Akár 15% illékony szerves vegyületet tartalmazhat

Az illékony szerves vegyületek teljes lecsökkentve

Egészség

Méreganyagokat tartalmazhat, például metanolt

Semmilyen egészségre ártalmas összetevő

Magas ellenállás

Korlátozott kémiai ellenállás, például keréktisztítókkal szemben

Magas ellenállás vegyszerekkel szemben

Energiafelhasználás

4,67 kWh tárcsánként

0,08 kWh tárcsánként

AZ UV BEVONATOLT TÁRCSÁK MINDEN ELŐNYE

 • Kinézet
  Fémes hatás, amely briliáns és letisztult megjelenést kölcsönöz a tárcsának
 • Széles választék
  Több mint 600 cikkszám, amely lefedi a legtöbb Európában futó autót
 • Ellenállás a korrózióval, nedvességgel és hőmérséklettel szemben
  A sókamrában végzett tesztek bizonyították, hogy az UV féktárcsák korróziós ellenállása felülmúlja a legtöbb autógyártó elvárásait
 • Környezetbarát
  A vízbázisú UV festék nem igényel semmilyen oldószert. Az ultraviola (UV) bevonó eljárás rendkívül hatékony az energiát tekintve.
 • Intelligens jelölés
  Az agyrészen lévő jelölés helyzete megengedi a beszerelőnek, hogy rögtön le tudja olvasni a cseréhez szükséges minimum vastagságot
 • Használatra kész
  Beépítésre előkészítve, egyszerűen beszerelhető
 • A fékfelület védőbevonata
  A fékfelület és az agy külső kerületének UV bevonata biztosítja a féktárcsa teljes védelmét

Brembo féktárcsák PVT szellőzéssel

Brembo féktárcsák PVT szellőzéssel

ELLENÁLLÁS A HŐREPEDÉSEKKEL SZEMBEN
Javított hűtés és több mint 40%-os ellenállás a hőrepedésekkel szemben

A Brembo PVT féktárcsa-szabadalma változtat a piaci szokásokon, mivel bordák helyett oszlopokat használ a szellőzőkamrában. A rendszer javítja a hűtési teljesítményt, és növeli a hőrepedések elleni ellenállást több mint 40%-kal. A legnagyobb innovációk a következők:
 

 • Kevesebb üres terület a repedés terjedéséhez
  Az oszlopok és bordák egyenlőbb eloszlása csökkenti a repedések terjedéséhez a fékezési felületen rendelkezésre álló helyet.
 • Nagyobb hőcserélési felület
  A bordás típusú szellőzéshez hasonlítva az oszlopos típusú nagyobb hőcserélőfelületet biztosít, így javítva a hőeloszlási kapacitást.
 • Nagyobb légturbulencia
  A szellőzőkamra belsejében az oszlopok nagyobb légturbulenciát keltenek, ezzel növelik a hűtési kapacitást.

Brembo Premium sorozatú féktárcsák

Brembo Premium sorozatú féktárcsák

A SOROZAT KIFEJEZETTEN CSÚCSKATEGÓRIÁS AUTÓKHOZ
Egyedi technológiai megközelítéssel és különleges megoldásokkal gyártott alkatrészek

A Brembo Premium sorozat kompozit és csavarozott féktárcsákból áll, magas teljesítménnyel és innovatív megoldásokkal, mint a különleges anyagok, a fékfelület marása és a sajátságos hűtés. Ezeknek a technológiai megoldásoknak köszönhetően a Brembo garantálja a csúcsteljesítményt extrém körülmények között is, a féktárcsák nagyobb ellenállását és optimális vezetési komfortot. A sorozat fontos autógyártók, mint a Porsche, Mercedes, Audi, Aston Martin és Bmw csúcskategóriás modelleiben.
 

Csavarozott féktárcsák: a csúcs csúcsa
A csavarozott féktárcsák sorozata 26 cikkszámot tartalmaz, amelyet a Brembo közvetlenül a OEM gyártásból vett át. A sorozat magában foglalja a leginkább exkluzív és csúcsteljesítményű felhasználásokat amelyeknél nagyteljesítményű fékrendszerekre van szükség, amelyet csak a Brembo versenypályán szerzett teljesítménye tudja garantálni.

A csavarozott tárcsák alumínium agyrésszel rendelkeznek ami biztosítja a rugózatlan tömeg jelentős csökkenését, pozitív hatással a kényelemre, kezelhetőségre és a fogyasztásra/kibocsátásra. A rendszer teljesítményének javát szolgálja továbbá a féktárcsa-agy és a speciális öntöttvas fékezési felület hüvellyel vagy rögzítőpersellyel történő egyesítése. Így amikor hőterhelésnek van kitéve, az ilyen típusú féktárcsán képes a fékfelület a sugárirányú tágulásra, így elkerülve a végleges deformációt és feszülést.
 

Brembo High Carbon féktárcsák

Brembo High Carbon féktárcsák

MAGAS MINŐSÉGŰ TÁRCSÁK
A magas csillapítási tényező biztosítja a vezetés kényelmét és csökkenti a vibrációt és a zajt

A Brembo filozófiájának - miszerint az utángyártott piacra is ugyanolyan paraméterek alapján fejleszt, mint OEM - tökéletes eredményei, a High Carbon (HC) tárcsák kényelmet és csökkentett zajt kínálnak, a magas csillapítási tényezőnek köszönhetően. Az eredményt a Brembo technológiája és gyártás feletti teljes irányítása az üzemekben adja, ami megengedi az öntöttvas kémiai összetételének variálását a szén arányának növelésével.
 

 

Brembo fék
Brembo fék
Brembo fék

Webáruházunkban megtalálja a Brembo széles termékválasztékát akciós áron.A jól ismert márka , köztudottan jó minőséget képvisel elérhető áron.Válassza ki áruházunkban az Ön autójához megfelelő alaktrészeket, vagy kérjen segítséget oldalunkon található elérhetőségeink valamelyikén!

Brembo származási ország

Olaszország


Brembo minőségi kategória

Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.


Brembo márkában a következő termékek szállíthatók

Első fékbetét, Első fékcső, Első fékpofa, Fékbetét rögzítő készlet, Fékdob, Fékerőszabályzó, Fékkopás jelző, Fékmunkahenger, Féknyereg, Féknyereg tartozék, Féktárcsa, Főfékhenger, Hátsó fékbetét, Hátsó fékcső, Hátsó fékpofa, Kuplung főhenger, Kuplung gumicső, Kuplung munkahenger, Nagyteljesítményű fékbetét készlet, Nagyteljesítményű féktárcsa


Termékkategóriák