Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

A TÖKÉLETES VÁLASZTÁS

Páratlan válaszidő és biztonság minden körülmény között

A Brembo Max rovátkolt és festett tárcsák, amik felsőbbrendű fékezési teljesítményt adnak minden körülmény között, kifejezetten csúszós felületeken, optimalizálják a teljesítményt az úton és a súrlódási felület folyamatos megújulását biztosítják.

Gyors és hatékony fékezés

Standard féktárcsákkal összehasonlítva a Brembo Max formája és nagyobb súrlódási együtthatója biztosítják a jobb teljesítményt a fékezés kezdő stádiumaiban. A gyorsabban reagáló fékpedál és a fékezés azonnali beindulása gyors és hatékony fékezést biztosítanak.

Brembo Max féktárcsák

Magas ellenállás a fékerőcsökkenéssel szemben

Speciális használati körülmények, amelyek a féktárcsa hőmérsékletét 800°C fölé emelhetik - mint például leereszkedés egy hegyoldalról - így a fékfelületet alkotó fenolgyanták gyulladását okozva. Az így keletkező gázok a betét és a tárcsa közé bejutva drasztikusan csökkentik a fékezés hatékonyságát. A Brembo Max bordáinak különleges alakja megengedi a gázok gyors eltávozását, hamar visszaállítva az optimális fékezési körülményeket.

A Brembo Max exkluzív vájatokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a súrlódási felület állandó megújulását (Micro-shave hatás), megelőzve a betét felületének tükrösödését.

Brembo Max féktárcsák

Maximális ellenőrzés a kopás felett

  • Az egyik Brembo Max barázda arra lett tervezve, hogy közvetlen és azonnali ellenőrizhetőséget nyújtson a féktárcsa kopása felett. A barázda teljes eltűnése azt jelenti, hogy a tárcsa elérte a minimális ajánlott vastagságát; így az autós tudhatja, hogy a kopott tárcsát cserélni kell.
  • A fékrendszer működését a többi barázda jelenléte biztosítja. A tárcsa tökéletes kiegyensúlyozását egy hasonló barázda éri el a tárcsa belső fékfelületén, az átmérő ellentétes oldalán.
Brembo Max féktárcsák

Tesztpadon és forgalomban, extrém körülmények között is tesztelve.

  • A dizájn segíti a fékteljesítményt a csúszós felületeken
    Az egyedi dizájn, kifelé irányuló geometriai barázdákkal, megengedi a Brembo Maxnak hogy biztosítsa a tárcsa felületén esetleg megjelenő víz hatékonyabb eltávolítását, így az autós nemcsak a legjobb teljesítményt kapja csúszós felületeken, hanem általánosságban is jelentősen állandó viselkedést változó környezeti viszonyok közt.
  • Könnyűfém felnikhez is tervezve
    A Brembo azokat az autósokat is szem előtt tartja, akik könnyűfém felniket szerelnek autójukra: a Brembo Maxon a nem fékező részek UV bevonatoltak, így védekezve a tárcsakorrózió okozta tökéletlenségek ellen.
Brembo Max féktárcsák
Termékkategóriák