Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

BAJNOK BIZTONSÁG

Megbízhatóság és vonzó dizájn

A Brembo Xtra féktárcsák új sorozatát speciális furatok teszik különlegessé, amik a tetszetős esztétikai hatást briliáns teljesítménnyel és minden körülmények között hatékony fékezéssel kombinálják. A K+F részleg az autógyártókkal és a versenyek világában szerzett tapasztalatra építette a Brembo Xtra sorozatot, amelyet fékfelületre készített lyukak jellemzik, amelyek a fékrendszer teljesítményét jelentősen növelhetik. A Brembo Xtra sportos kinézete, amelyet UV borítás is javít, tartósság, teljesítmény és biztonság terén maximális megbízhatóság garanciájával kombinálódik.

Brembo Xtra féktárcsák

Brembo Xtra minden igényre!

Hogy egy erőteljes és biztonságos terméket kapjanak, a tervezési fázisban a Brembo mérnökei tanulmányozták a lyukak számát, méretét, alakját és elhelyezkedését a Brembo Xtra sorozat minden tagja esetében. A Brembo Xtra tárcsák minden teszten átmentek a teszt padon és az úton is. A Brembo Xtra sorozat felhasználása többek között kompakt, közepes, coupé és SUV modellekben történik. Az eredmény a piacon elérhető legátfogóbb és legfrissebb sportféktárcsa-sorozat.

Brembo Xtra féktárcsák

BREMBO XTRA TELJESÍTMÉNYE

 • Betét tisztítás és regeneráció
  A lyukak egy kaparó hatást okoznak, ami megtisztítja a betét felületét a felgyülemlő veszélyes anyagoktól, így megelőzve azt, hogy akár a legkevesebb fémes anyag - ami a tárcsa kopásából származik - üledéket képezzen a fékbetét súrlódó felületén.
 • Nedves fékteljesítmény
  A lyukak meggátolják, hogy vízréteg alakuljon ki a fékfelületen. Még csúszós felületeken vezetve is hatékonyan válaszol a fékrendszer már az első fékezésnél.
 • Fékrendszer hűtés
  A lyukak jelenléte jobb légáramláshoz vezet, ami javult hőeloszlási képességet okoz és megnövekedett teljesítményt.
Brembo Xtra féktárcsák

Gyors reagálás és kevesebb fékerőcsökkenés

 • Súrlódás
  A lyukak a féktárcsa felületén biztosítják az magas súrlódást és a hatékony, gyors fékválaszt. Kifejezetten a fékezés korai szakaszában, a lyukak felülete biztosítja az optimális teljesítményt, a jelentős súrlódási együtthatónak köszönhetően.
 • Maximális súrlódás magas hőmérsékleteken is
  Magas hőmérsékleten a tárcsát alkotó gyanták begyulladása fékerő-visszaesést generál, csökkentve a súrlódást a betét és a tárcsa között. Ezek a lyukak lehetővé teszik a gázok gyors eltávozását és egy magas hőmérsékleten is stabil viselkedést.
Brembo Xtra féktárcsák
Termékkategóriák