Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Cofle termékek

Bruno Barbieri alapította meg a Cofle gyárat 1964-ben, amely innovatív módon vezeti be az autóiparba bowdeneinek gyártását. Az első gyártósor az eredeti bowdeneket (OEM) szállította az olasz autómárkák számára.
Cofle bowdenek
A 70-es években a gyorsan növekvő cég, egy új gyártóüzemet hoz létre. Az autóiparban használatos összes bowdent gyártják, a személyautók, és a mezőgazdasági gépek számára. A Cofle globálisan terjeszti megoldásait. Először a kábelek, a belső csövek, a fedett drótkötelek, a húzó- és a húzóhuzalok fedelének belső gyártására szolgáló üzem jön létre.
Az autóiparban elért egyre nagyobb térhódításának köszönhetően, a Cofle egy új 4000 nm2 logisztikai központot hoz létre. A cég nagy lendülettel kezd terjeszkedni a világban. Gyors egymásutánban a Cofle DCI és a Cofle TK, Törökországban, Kíná-ban, ezzel párhuzamosan a Cofle do Brasil alapjait is lehelyezték, amelyek 2016-ban kezdik meg az első gyártást.
A Cofle egy világméretű cég, amely 4 országban van jelen, 4 termelési helyszínnel, modern és hatékony logisztikai központokkal, tervező- és együttműködési projektrészleggel és több mint 500 alkalmazottal. Az utángyártott katalógus több mint 5000 megoldást tartalmaz, amelyek mindegyike az OEM műszaki előírásoknak való megfelelés alapján jött létre és alakult ki.

Utángyártott piac:
Eredeti minőséget biztosítanak versenyképes árakkal, hatalmas választékkal.

OEM piac:
A Cofle Group vezető szerepet tölt be a mezőgazdasági-, haszon-, valamint a prémium gépjárműiparban. Partnereivel közös tervező, és fejlesztő munkát végez. Maximális hozzáállásával a Cofle tökéletesen tud partnereivel együtt dolgozni, azok igényeit kielégíteni.

Keresse a Cofle huzalokat webáruházunkban, kedvező áron, széles választékban.Vásárolja meg autójához megfelelő alkatrészt, vagy kérjen segítséget elérhetőségeink bármelyikén!
 


Cofle származási ország

Olaszország


Cofle minőségi kategória

Közép katagóriás termék.


Cofle márkában a következő termékek szállíthatók

Fűtés terelőlap bowden, Gázbowden, Kézifék bowden, Km-óra spirál, Kuplung bowden, Kuplung pedál jav. garn., Kuplungkészlet, Motortérnyitó bowden, Sebességváltó bowden


Termékkategóriák