Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Contitech termékek

Continental Aktiengesellschaft-ot 1871-ben alapították Hannoverben. Ez volt az a hely, ahol megalkották az első pneumatikus kereket, és mérnök tudósok feltalálják a futózott gumiabroncsot az autók számára. Ezen innovációkból indulva a Continental vezető abroncsgyártóvá válik.
 

Az abroncsokon kívül a műszaki termékek is hozzájárultak a vállalat jó hírnévéhez pl. az első német léghajó. Az erőátviteli szíjak, biztonságos erőátvitelt garantálnak, az erősebb mai motorok esetében is.
 

A légrugó rendszerek a gépjárművek és vasúti járművek számára sima futást biztosítanak, míg az autók üzemanyagát és a szervizfolyadékait a Continental-tól származó tömlővezetékek szállítják. A Continental a bányaipari szektorban is aktív: az acélbetétes hevederek forradalmasítják az anyagok szállítását a bányászatban.
 

Ezen termékek sikere 1991-ben egy speciális csoport létrehozását eredményezi, és egyidejűleg a ContiTech márkanév bevezetését.
 

ContitechContitechContitech

2004-re a ContiTech AG úgy megnövekedett, hogy a világ nem abroncsgyártó gumiipari szektorának legnagyobb vállalatává vált. 2008-ban, a jövő autója ContiTech ékszíjjal, felfüggesztéssel és tömlőkkel működik, biztosítva a fenntartható mobilitást.
 

A ContiTech mára az egyik legjelentősebb szíjgyártója az autóiparnak. Számos nagy autómárka választja OE gyári beszállítójának pl. Audi, Ford, VW, Opel, Mercedes. A ContiTech autóipar számára gyártott termékei között megtalálhatók a sima ékszíjak, hosszbordás szíjak, valamint vezérműszíjak ill. vezérműszíj készletek. A vezérműszíj készletek esetén szállíthatók már a vízpumpát is tartalmazó készletek. Gumi/fém alkatrészek esetén az egyik legkelendőbb terméke a főtengely ékszíjtárcsa.

A Contitech termékcsalád alkatrészeit megtalálja webáruházunkban nagyon kedvező áron.Válassza ki online katalógusunkból az Ön autójához megfelelő termékeket, melyeket teszteltek, és nyugodt szívvel ajánlunk.


Contitech származási ország

Németország


Contitech minőségi kategória

Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.


Contitech márkában a következő termékek szállíthatók

Alátéttárcsa, szíjtárcsa, Ékszíj, Feszítő és vezetőgörgő, Hosszbordás szíj, Olajpumpa lánc készlet, Szíjtárcsa, Szíjtárcsa csavarkészlet, Vezérműlánc készlet, Vezérműszíj, Vezérműszíj készlet, Vízpumpa


Termékkategóriák