Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Contitech


Contitech Tájékoztató:

Continental Aktiengesellschaft-ot 1871-ben alapították Hannoverben. Ez volt az a hely, ahol megalkották az első pneumatikus kereket, és mérnök tudósok feltalálják a futózott gumiabroncsot az autók számára. Ezen innovációkból indulva a Continental vezető abroncsgyártóvá válik.
 

Az abroncsokon kívül a műszaki termékek is hozzájárultak a vállalat jó hírnévéhez pl. az első német léghajó. Az erőátviteli szíjak, biztonságos erőátvitelt garantálnak, az erősebb mai motorok esetében is.
 

A légrugó rendszerek a gépjárművek és vasúti járművek számára sima futást biztosítanak, míg az autók üzemanyagát és a szervizfolyadékait a Continental-tól származó tömlővezetékek szállítják. A Continental a bányaipari szektorban is aktív: az acélbetétes hevederek forradalmasítják az anyagok szállítását a bányászatban.
 

Ezen termékek sikere 1991-ben egy speciális csoport létrehozását eredményezi, és egyidejűleg a ContiTech márkanév bevezetését.
 

ContitechContitechContitech

2004-re a ContiTech AG úgy megnövekedett, hogy a világ nem abroncsgyártó gumiipari szektorának legnagyobb vállalatává vált. 2008-ban, a jövő autója ContiTech ékszíjjal, felfüggesztéssel és tömlőkkel működik, biztosítva a fenntartható mobilitást.
 

A ContiTech mára az egyik legjelentősebb szíjgyártója az autóiparnak. Számos nagy autómárka választja OE gyári beszállítójának pl. Audi, Ford, VW, Opel, Mercedes. A ContiTech autóipar számára gyártott termékei között megtalálhatók a sima ékszíjak, hosszbordás szíjak, valamint vezérműszíjak ill. vezérműszíj készletek. A vezérműszíj készletek esetén szállíthatók már a vízpumpát is tartalmazó készletek. Gumi/fém alkatrészek esetén az egyik legkelendőbb terméke a főtengely ékszíjtárcsa.

A Contitech termékcsalád alkatrészeit megtalálja webáruházunkban nagyon kedvező áron.Válassza ki online katalógusunkból az Ön autójához megfelelő termékeket, melyeket teszteltek, és nyugodt szívvel ajánlunk.Contitech Származási ország:
Németország


Contitech Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.

Contitech márkában a következő termékek szállíthatók:
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon