Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Corteco
Corteco márkában a következő termékek szállíthatók:

ABS gyűrű, Alsó tömítés garnitúra, Befecskendező szelep tömítőgyűrű, Befecskendező szivattyú szimmering, Diffi szimmering, Dugó - vezérműtengely, Egyéb kipufogó alkatrészek, Első fékcső, Felső tömítés garnitúra, Felütközésgátló és porvédő, Főtengely impulzus adó, Futómű szilent, Fúvókatartó tömítőgyűrű, Generátortartó gumibak, Hardytárcsa, Hátsó fékcső, Hengerfej tömítés, Hengerfejcsavar készlet, Hengerpersely tömítés, Hűtőtartó gumibak, Karburátor talp, Kardáncsapágy, Kardánfelfüggesztő, Kerékagy javítókészlet, Kerékagy szimmering, Kipufogó szelep, Kipufogó/Szívósor tömítés, Kipufogófelfüggesztő gumi, Kipufogósor tömítés, Komplett tömítés garnitúra, Kormány gömbfej, Kormánymű, Kormánymű szimmering, Kormánymű tömítéskészlet, Kormányoszlop csukló, Kormányösszekötő belső, Kormányösszekötő komplett, Középső persely, hosszanti tengely, Központi befecskendezés talp, Kuplung vezetőperselyTájékoztató:

A Corteco az Independent Automotive csoport egyik vezető szállítója. A globális Freudenberg-csoport tagjaként több mint 26.000 terméket kínál gyári minőségben. Független autógyártók bíznak a CORTECO pótalkatrészeiben.

A Corteco több mint 17 országban rendelkezik gyártóüzemekkel / elosztó központokkal, de a Freudenberg Csoporton keresztül 60 országba jutnak el ügyfeleikhez.

CortecoCortecoCorteco


Szimmeringek:

A Corteco gyári minőségű szimmeringek széles választékát kínálja, amelyeket a magas tartósság jellemez. Új generációs , innovatív tömítések melyek csökkentik a súrlódást, és megakadályozzák az olaj szivárgást.


Szelepszárszimeringek:

A szelepszárszimmeringeknek folyamatosan ellen kell állniuk, főleg a mai modern motorokban. A Corteco szelepszárszimmeringek ezeknek a magas követelményeknek maximálisan megfelelnek., és a lehető legjobb védelmet nyújtják a motornak. A Corteco kínálatában megtalálhatók a komplett készletek is.


Tömítések:

A hengerfejtömítés egyidejűleg biztosít tömítést a hűtővíz és a kenőolaj számára. A mai modern motorok üzemi nyomása és hőmérséklete folyamatosan növekszik. Ezzel párhuzamosan a motorolajok olyan adalékanyagokat tartalmaznak ,amelyek nagy mértékben károsítják a tömítéseket. Ez különösen igaz a közvetlen befecskendezésű dízelmotorok esetében. Ezért a tömítéseknek követniük kell a megnövekedett igényeket.
A Corteco ezért különböző fém és elasztomer rétegek kombinációját alkalmazza tömítéseinek gyártásánál.
-Hengerfejtömítés
-Szelepfedéltömítés
-Szívósortömítés
-Olajteknőtömítés

Szilikon paszta
-Tömítés készletek
-Hengerfejcsavar készlet


Olajleersztőcsavar, alátét:

A szivárgásmentes eredmény érdekében minden olajcserénél cseréljen olajleeresztő csavart és alátétet.

CortecoCortecoCorteco


Szűrők

A Corteco Európában a legnagyobb választékban biztosít pollen és aktívszenes pollenszűrőket. Kínálatukban 750 különböző kabinszűrő található. A kabin légszűréssel rendelkező autók 2/3-a már Freudenberg micronAir szűrővel van felszerelve.
A Corteco kabinlégszűrők megakadályozzák a tüsszögést, orrfolyást, szemkönnyezést légzési problémákat okozó irritáló részecskéket. Az aktívszenes szűrők megkötik a különböző gázokat, szagokat. A tisztább levegő jobb láthatóságot biztosít, és javítja a közúti biztonságot.


Pollenszűrő:
-Állandó , tiszta levegő, jó láthatóság
-A teljes szellőztetőrendszer élettartamának növelése
-Páramentes ablakok

Aktívszenes pollenszűrő
-Tiszta levegő
-A teljes szellőztető rendszer élettartamának növelése
-A párás abalkokáltal okozott rossz láthatóság megakadályozása
-Nagyobb védelem a kintről érkező kipufogógázok ellen
-Kellemetlen szagok megkötése
-Az egészségügyi kockázat csökken, a vezetési kényelem nő.

Levegszűrő:
-Nagyobb motor teljesítmény
-Üzemanyag takarékosság
-A motor hosszabb élettartama
-A tömítések hatékony védelme a jobb égés következtében
-A gyalogosok védelmére vonatkozó uniós előírások betartása.
-Csökkentett CO2 kibocsátás

CortecoCortecoCortecoSzármazási ország:
Olaszország


Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon