Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

14 termék megjelenítése 14 termék közül
Elérhetőség: Szállítható
5 305 Ft
  • Elegáns,gazdaságos és tartós csavarhúzók kiváló CrV acélból,HRC-re edzett . A csúcsok hegyei erősen mágnesesek a csavarok jobb megfogásához.A fogantyú speciális TEG rendszerrel rendelkezik , vagyis háromszög keresztmetszettel rendelkezik, amely a leg ergonómikusabb és lehetővé teszi a nagy nyomaték átadását. A csavarhúzók kétkomponensű fogantyúval rendelkeznek, puha komfortzónákkal. A készlet tartalmazza a 8 leggyakrabban használt méretet.Lapos mini 3x50 mm / 6x38 mm / 5x100 mm / 6x150 mm és kereszt PH 0x50mm / PH2x38 mm / PH1x100 mm / PH2 x150 mm Csavarhúzók intenzív munkára szolgálnak a szervizben, az otthonban.
Elérhetőség: Szállítható
4 135 Ft
  • PH csavarhúzó készlet, ergonomikus kettős kompozit fogantyúval. A készlet 7 elemből áll, kiváló minőségű króm-vanádium acélból. Minden elem egy dombornyomású habbetétbe kerül, amelynek méretei megegyeznek a műhely szerszámos szekrényének fiókfelületének 1/3-ával. A habbetét kiváló minőségű, olajnak és vegyszereknek ellenálló habból készül, és a pontos profilozásnak köszönhetően állandó rendet biztosít a szerszámosban.
Elérhetőség: Szállítható
8 245 Ft
  • Rendkívül kemény ütőcsavarhúzók. Kiváló, nagy ötvözetű CrVSi acélból , teljesen HRC- ig edzett csúcsokkal . A csúcsok hegyei erősen mágnesesek a csavarok jobb megfogásához. A fogantyú speciális TEG rendszerrel , azaz háromszög keresztmetszettel rendelkezik, amely a legergonómikusabb, és lehetővé teszi a nagy nyomaték átadását (Háromszög alakú ergonómikus markolatrendszer). A ROOKS csavarhúzóknak van GO-THRUE rendszere is , vagyis egy penge, amely átmegy az egész fogantyún és állandóan csatlakozik a nagy üllőhöz. Az üllő a professzionális réses csavarhúzók kategóriájában a legnagyobb . Van egy másik speciális rendszer a ROOKS csavarhúzókban:HEX-ACTIVE , vagyis a pengével integrált hatszögletű foglalat, közvetlenül a fogantyú alatt.A ROOKS csavarhúzó készlet a szerszámszekrényhez illeszkedő modulba kerül (1/3 fiók), és magában foglalja az 5 legfontosabb csavarhúzót a következő méretekben: 5,5 mm / 6,5 mm / 8 mm / PH1 / PH2 .Csavarhúzók a legnehezebb munkákhoz a szervizben, az iparban, a telepítésben és az építő iparban.
Elérhetőség: Szállítható
24 820 Ft
  • Kombinált csavarkulcs készlet.17 db-os 6-22 mm méretig.Kiváló minőségű króm-vanádium.
Elérhetőség: Szállítható
20 680 Ft
  • CRMOS ötvözet csavarhúzó,ergonomikus nyéllel.
Elérhetőség: Szállítható
7 625 Ft
  • Elegáns, és rendkívül precíz mini csavarhúzók kiváló CrV acélból , 52 HRC-re edzett hegyekkel . A csavarhúzók hegyei erősen mágnesesek a csavarok jobb megtartása érdekében.Nyelük ergonomikus, és jól kézreesik. A csavarhúzók kétkomponensű fogantyúval rendelkeznek, puha komfortzónákkal.A készlet tartalmazza a 6 leggyakrabban használt mini csavarhúzót a következő méretekben: MINI FLAT 2 mm / 2,5 mm / 3 mm és PH000 / PH00 / PH0 kereszt .
Elérhetőség: Szállítható
1 720 Ft
  • Csavarhúzó készlet; 2C csillár, kék / fekete, króm matt krómozott CV-S2 acélból; lyukkal a fogantyúhoz a nyomaték növeléséhez; tartós a penge és a fogantyú csavarodásának köszönhetően; optimális nyomaték átvitel ergonómikus és csúszásmentes fogantyú formájában; fekete, mágneses hegyekkel; Tartalom: Csavarhúzó nyílás 2,0 mm Philips PH0, PH1, PH2, PH3
Elérhetőség: Szállítható
9 230 Ft
  • Csavarhúzó készlet; 2C hántolva, kék / fekete, króm matt krómozott CV-S2 acélból, lyukkal a fogantyúhoz a nyomaték növeléséhez; tartós a penge és a fogantyú csavarodásának köszönhetően; optimális nyomaték átvitel ergonómikus és csúszásmentes fogantyú formájábanfekete, mágneses hegyekkel; Tartalom: T-profil csavarhúzó 10 mm, 15 mm, 20 mm, 25 mm, 27 mm, 30 mm
Elérhetőség: Szállítható
11 970 Ft
Elérhetőség: Szállítható
7 445 Ft
Elérhetőség: Szállítható
9 660 Ft
Elérhetőség: Szállítható
4 895 Ft
Elérhetőség: Szállítható
5 340 Ft
Elérhetőség: Szállítható
11 925 Ft
Termékkategóriák