Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Dayco termékek

A több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező Dayco Europe Srl-t, a világ egyik vezető motorvezérlés alkatrész gyártó vállalatát, 1905-ben alapították az Egyesült Államokban.

A Dayco világviszonylatban vezető cég az eredeti gyári gépjárművek teljesítmény-átviteli rendszereinek tervezésében, és gyártásában. A Dayco vezető műszaki megoldásokat nyújt ügyfelei, a világ legnagyobb járműgyártói számára, hogy a legjobb minőségű rendszereket, és ezáltal a járművek megbízhatóságát biztosítsa. A Dayco az alkalmazandó anyagok kutatásába és az innovatív megoldások kifejlesztésébe folyamatosan befektet, hogy a holnap motorjai igényeinek is megfelelhessen.
 

DaycoDaycoDayco


A Dayco több mint 30 autógyártó gyári beszállítója, mint pl. a Ferrari, Lamborghini, Porsche, BMW, VW, Fiat. Prémium termékük a HT Belts, egy teflon anyaggal átitatott szövet, ami nagyobb ellenállást, valamint hosszabb élettartamot garantál a diesel motoroknak.

A Dayco termékeit megtalálja webáruházunkban akciós áron.Válassza ki az autójához megfelelő alkatrészeket, vagy kérjen tőlünk bátran segítséget!


Dayco származási ország

Olaszország


Dayco minőségi kategória

Felső katagóriás termék.


Dayco márkában a következő termékek szállíthatók

Ékszíj, Feszítő és vezetőgörgő, Hosszbordás szíj, Szíjtárcsa, Termosztát, Vezérműlánc, Vezérműlánc készlet, Vezérműszíj, Vezérműszíj készlet, Vízpumpa


Termékkategóriák