Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Delphi
Delphi márkában a következő termékek szállíthatók:

Adagoló, Adagoló fúvóka egység, Adagoló tömítés, AGR szelep, Ajtóteleszkóp, Befecskendező szelep, Befecskendező szelep tömítőgyűrű, Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő, Beszívott levegő vezérlő szelep, Ékszíj, Első csillapító Gázos/Olajos, Első fékbetét, Első fékcső, Első fékpofa, Első kerékcsapágy készlet, Első spirálrugó, Érzékelő, kerékfordulatszám, Fékbetét rögzítő készlet, Fékcsuszka porvédő, Fékdob, Fékerőszabályzó, Fékkopás jelző, Fékmunkahenger, Féknyereg, Féknyereg tartozék, Fékpofa szerelék, Féktárcsa, Felütközésgátló és porvédő, Fojtószelep ház, Fojtószelepállás érzékelő, Főfékhenger, Főtengely impulzus adó, Futómű szilent, Futóműállító csavar, Fúvóka, Fúvóka terjeszkedésszelep, Fúvókatartó, Függőcsapszeg, Fűtőmotor, FűtőradiátorTájékoztató:

A DELPHI AUTOMOTIVE SYSTEMS egy új üzletpolitikára támaszkodva a különböző piacokon ismert márkákat egy nemzetközi lobogó alá vonta össze. A Delphi több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik az autóalkatrészek fejlesztésében és gyártásában.
 

A DELPHI Európában a legnagyobb gyártónak számít, és egyike a világ legfontosabb lengéscsillapító gyárainak. A Delphi piacvezető futómű- és kormányszerkezet alkatrész kínálata 97%-ban lefedi az európai gépjármű park igényeit és sok esetben a Delphi jelentkezik elsőként egy adott típushoz való alkatrésszel a piacon.

DelphiDelphiDelphi


A DELPHI partnereinek tudhatja a világ 25 legnagyobb autógyártóját. Több mint 100.000 munkatársat foglalkoztat 270 helyszínen, és 24 műszaki központtal rendelkezik 32 országban.

Gazdag hagyományokra visszatekintő fejlesztőként kihasználja gyári beszállítóként szerzett tapasztalatait, hogy teljesítse az alkatrészekkel szemben támasztott egyre magasabb elvárásokat.

A Delphi márkanév biztonságot, kényelmet és minőséget biztosít minden területen. Ennek köszönhetően a legnagyobb futómű- és kormányszerkezet alkatrész beszállítója az eredeti (OE) és az utángyártott piacnak is.

Minden termék márkajelzéssel ellátott, garantálva ezzel az alkatrészek gyári változattal megegyező minőségét és igazolt származását.Származási ország:
United Kingdom


Minőségi kategória:
Közép katagóriás termék.
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon