Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Ebc termékek

Maga a gyár Angliában található, de az EU központ Hollandiában kapott helyet. Onnan szállít hazánkba is. Fékbetétből és féktárcsából az EBC hatalmas kínálattal rendelkezik, több mint 5000 cikkszáma van, melyből egyes típusokhoz különböző minőségi kategóriákat tart. Természetesen más kiegészítő fékalkatrészek gyártásával is foglalkozik.

EBC fékEBC fékEBC fék


Az EBC féktárcsák között megtalálható az öntöttvas féktárcsa, és a rozsdamentes acélból készült féktárcsa is. Nem csak személyautó területen, de a motorkerék piacra is hatalmas választékkal rendelkezik.

EBC fékEBC fékEBC fék


Az EBC határozottan ellenállt mindig is annak a filozófiának melyet más cégek alkalmaznak, hogy a kedvezőbb ár elérése érdekében a termékek gyártását más piacokra pl. Kínába viszik. A termékeinél mindig is a magas minőséget hangsúlyozzák, melyet a kézi megmunkálással, a gondosan előkészített és a legjobb helyről beszerzett alapanyagokkal érnek el.

A kiváló minőségű EBC fékalaktrészeket megtalálja webáruházunkban igazán kedvező áron.Vásárolja meg online, kényelmesen, otthonából!


Ebc származási ország

Nagy-Britania


Ebc minőségi kategória

Felső katagóriás termék.


Ebc márkában a következő termékek szállíthatók


Termékkategóriák