Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Gyártó választás -

EBC motor fék és kuplung keresés

<< VisszaEBC MOTOR FÉK ÉS KUPLUNGEBC motor fékbetétek:

EBC FA Blackstuff karbon / kevlár fékbetét sorozat:
Ez egy közúti használatra fejlesztett fékbetét keverék, mely kevlár és aramid ill. más karbon szállakat tartalmaz. Az EBC ezen fékbetétei miden fajta motorkerékpárhoz használhatók, de különösen azok a motorosok kedvelik, akik előnyben részesítik a hagyományos fékbetétek adta érzetet. Az EBC saját üzemeiben, Bristolban gyártják és az EBC palettáján, a kitűnő ár-értéke miatt az egyik legkedveltebb terméknek mondható.
Azoknak kínálja az EBC Brakes ezt a terméket, akik többet akarnak egy kommersz fékbetétnél. Ezek a termékek mentesek minden egészséget károsító anyagtól.

EBC FA Blackstuff karbon / kevlár fékbetét sorozat

EBC SFA Blackstuff kevlár robogó fékbetét:
AZ EBC ezen termékét, a robogókhoz fejlesztette ki. Ez a kevlár és aramid keverékű organikus fékbetét, minden robogóhoz megtalálható, és minden igényt kielégít általános használat esetén. Kedvező árának köszönhetően igen kedvelt típus.

EBC SFA Blackstuff kevlár robogó fékbetét

EBC FA-HH Goldstuff szinter fékbetét:
Az EBC ezen terméke elsősorban közutakra és sportos használatra készülnek. Magasabb szintű igénybevételre, nehéz és gyors motorokhoz ajánlott. Ezek a fékbetétek a legmagasabb súrlódás értéket és maximális fékerőt biztosítanak. Minden szinter fékbetét az USA-ban készül, melyek a hosszabb élettartam alatt végig tökéletes fékhatást biztosítanak minden körülmények között. Az egyedülálló dupla szektor kialakítás, növeli fékhatást, akár nedves, száraz vagy meleg és hideg körülmények között is. Egyes modelleknél ahol ez szükséges egy rozsdamentes hőelvezető lemezt is alkalmaznak, hogy a fékezéskor keletkező hő ne terhelődjön át a hidraulikára. Az EBC a szinter fékbetétek kifejlesztésekor azt tűzte ki célul, hogy legalább a gyárival azonos, de inkább jobb termékeket fejlesszen ki, de alacsonyabb áron legyenek elérhetőek.

EBC FA-HH Goldstuff szinter fékbetét

EBC FA-R Goldstuff szinter fékbetét:
Az EBC ezen terméke elsősorban Off-Road ás ATV gépekhez lett kialakítva. Az R-széria fékbetétei minden Off-Road körülmény között gondoskodnak a maximális fékerőről, lehet hőség vagy fagy, nedvesség, sár, víz, homok. R sorozatú fékbetétek egyaránt jól alkalmazható a két kerekű és négy kerekű gépeken. Emiatt nagyon kedvelt ATV/Quad használók körében, hisz ebben ez esetben lehet bármilyen körülmény, tervezhet bármilyen túrát, a fékhatás mindig tökéletes lesz. Mostantól nem számít, ha féktárcsa extrém túrákon beleér a sárba, a fékerő mindig maximális lesz. Az EBC R sorozatú betéteti szállíthatók minden modern Off-Road és ATV kerékpárhoz, jóval az eredi gyári árak alatt.

EBC FA-R Goldstuff szinter fékbetét

EBC FA-TT Redstuff grafit fékbetét:
AZ EBC ezen termékét elsősorban az Enduro, MotoCross és ATV/Quad gépekhez ajánlja. A fékbetét magas carbon (szén) tartalma miatt nem melegszik túl, így a hő nem adódik át féktárcsára és a fékrendszer egyéb elemeire. A TT fékbetétek klasszikus fékérzetet nyújtanak és ezért nagyon jó választásnak mondhatók utcai használatra, de akár gyors MotoCross, Enduro és ATV versenyekhez is ideálisak.

EBC FA-TT Redstuff grafit fékbetét

EBC MX-S Goldstuff szinter verseny fékbetét:
Az EBC ezen terméke elsősorban Off-Road ás ATV gépekhez lett kialakítva. Az R-széria fékbetétei minden Off-Road körülmény között gondoskodnak a maximális fékerőről, lehet hőség vagy fagy, nedvesség, sár, víz, homok. R sorozatú fékbetétek egyaránt jól alkalmazható a két kerekű és négy kerekű gépeken. Emiatt nagyon kedvelt ATV/Quad használók körében, hisz ebben ez esetben lehet bármilyen körülmény, tervezhet bármilyen túrát, a fékhatás mindig tökéletes lesz. Mostantól nem számít, ha féktárcsa extrém túrákon beleér a sárba, a fékerő mindig maximális lesz. Az EBC R sorozatú betéteti szállíthatók minden modern Off-Road és ATV kerékpárhoz, jóval az eredi gyári árak alatt.

EBC MX-S Goldstuff szinter verseny fékbetét

EBC SFA-HH Goldstuff szinter robogó fékbetét:
AZ EBC ezen termékét, a sportosan közlekedő robogósoknak ajánljuk. Mivel a normál robogó betéteken kívül igény merült fel, egy sokkal sportosabb betét megalkotására, így az EBC 2011-ben létrehozta a HH Goldstuff fékbetéteket. Szinte minden robogóhoz megtalálhatok ezek a szinter fékbetétek, melyek sokkal sportosabb használatot tesznek lehetővé.

EBC SFA-HH Goldstuff szinter robogó fékbetét

EBC Premium dobfékpofa:
Ezeknél a dobfékhez való fékpofáknál az alumínium vázat, egy magasnyomású fém fröccsöntésével készítik el, majd erre jó minőségű súrlódó részt ragasztanak egy különleges eljárással. Hagyományos használatra sima felületű súrlódó részt használnak, de sok modellhez úgynevezett "Water-Grooved" kivitel is elérhető, ami egy kereszt irányú bemarásokkal rendelkezik, mely megkönnyíti a dobba jutó szennyeződések kivezetését.

EBC Premium dobfékpofa


EBC motor féktárcsák:

EBC X és XC -széria sport és verseny féktárcsa:
A legújabb féktárcsa család, ami egy speciális nemesfém ötvözetből készül és több, mint 10%-al magasabb súrlódási tulajdonsággal rendelkezik, mint a hagyományos féktárcsák. A hagyományos tárcsákhoz képest az X és XC-széria súlya 5-10%-al kevesebb.

EBC Pro-Lite és Pro-lite Contur Plus sport féktárcsa:
Teljesen úszó féktárcsa, ami egységet alkot a kiváló minőségű szegecsekkel rögzített belső tányérral. A külső tárcsagyűrű speciálisan edzett Billet-acélból készül, ami a megfelelő fékbetétekkel akár 10%-al több fékerőt biztosít.

EBC HPSR és HPSR Contour -acél első és hátsó féktárcsa:
A legmegfelelőbb cseremegoldás a gyárilag merev kiképzésú féktárcsával ellátott motorok esetében. A hátsó tárcsák esztétikai és használati értékét is növeli egy ezüst vagy aranyszínezetű cink réteg, amivel be vannak vonva. Ez azért készül így, hogy azokon a helyeken védve legyenek a korróziótól, ahol a fékbetét nem érintkezik a tárcsával.

EBC MD és MD Contour Off-Road első és hátsó féktárcsa:
Cross, ATV-Quad, Enduro motorokhoz való első és hátsó féktárcsák, melyek mérete 100%-ban megegyezik a gyári féktárcsákéval. Az EBC Brakes nagyteljesítményű féktárcsákat gyárt, amik hőkezelt, erős karbonacél anyagból készülnek és hosszú élettartamot biztosítanak a fékbetétnek is. Hagyományos formájú tárcsa, minden Off-Road járműhöz kapható, Contour (hullámos) formatervezésű viszont csak a kétkerekűekhez.

EBC OS és OS Contour Off-Road megnövelt átmérőjű féktárcsa:
Egy teljesen úszó konstrukció, precízen hőkezelt Billet-acél tárcsával, ami hullámos kivitelben is kapható. A 280mm-es mérete optimális fékerő növekedést idéz elő. Minden MX-OS féktárcsát optikailag rendkívül szép féknyereg adapterrel szállít a gyártó, melyre a gyári féknyereg rögzíthető. Természetesen kisebb MotoCross gépekhez is létezik OS féktárcsa átalakító szett, ahol egy 250mm féktárcsát és a hozzá tartozó adaptert tartalmazza a szett.

EBC SM és SM-C Supermoto átalakító-szett:
Ez a 320mm-es első féktárcsa átalakító-szett ultrakönnyű kovácsolt alumíniumötvözetből készült belső tárcsatányérral. A Billet acélból készül féktárcsa 4mm vastag, 9db stabil szegeccsel illeszkedik a belső kovácsolt alumínium tárcsához. A csomag tartalmazza az átalakításhoz szükséges féknyereg adaptert is.

EBC MD és MD-C Contour Scooter robogó sport féktárcsa:
Az EBC Brakes MD-sorozatából származó robogó féktárcsák, speciális acélötvözet precíz megmunkálásával készülnek. A gyári méretek megtartása mellett, eredeti formával rendelkező és egyes modellek esetében hullámos kivitelben is kapható ez a termék. Nyugodtan állíthatjuk, hogy ezek az MD sorozatú féktárcsák és a legújabb fejlesztésű kiváló SFA vagy SFA HH Scooter fékbetétek együtt, minden robogósnak biztonságot nyújtanak.

EBC motor féktárcsa


EBC motor kuplung alkatrészek:

EBC CSK erősített kuplungrugó készlet:
Az EBC CSK kuplungrugói kb. 10% erősebbek, mint a gyári rugók. Így tökéletes választás sok olyan modellnél, ahol gyári betegség az alulméretezett kuplung, de kifejezetten ajánljuk azok számára akik az átlagosnál sokkal jobban igénybe veszik a járművüket. (tuning, gyorsulás, versenyzés) Természetesen, beépítés után valamivel több erő szükséges a kuplungkar behúzásához, de cserébe egy sokkal erősebb és csúszásmentes kuplungot kapunk.

EBC FA Blackstuff karbon / kevlár fékbetét sorozat

EBC CK Kork prémium parafa bázisú kuplung lamella készlet:
Az EBC CK típusú kuplung lamellák dörzsfelülete impregnált parafa, alumíniumrészecskék és műgyanta felhasználásával készülnek. Ez a technológia rendkívüli hőtűrő képességet és hosszú élettartamot biztosít a lamelláknak. A EBC CK készletek mindig az adott típushoz szükséges megfelelő mennyiségű kuplung lamellát tartalmazzák. Szeretnénk megemlíteni, ha kuplung fémlamellái is megkoptak, akkor csak komplett kuplung cseréjével javítható a kuplung.

EBC SFA Blackstuff kevlár robogó fékbetét

EBC SRC Street Racer Clutch Kevlar sport és verseny kuplung lamella készlet:
Az EBC SRC kuplung lamella készleteinél, a dörzsfelület kevlár és más egyéb anyagokat tartalmaz , így jóval nagyobb a hőtűrő képessége. Sokkal harapósabban, gyorsabban és precízebben működik, mint a hagyományos parafa kuplung lamella. Mindamellett sokkal hosszabb élettartalommal rendelkeznek ezek SRC kuplung lamellák. Ezek a kuplung lamella készletek nem tartalmazzák a fémlamellákat, de az EBC CSK 10%-al erősített rugói benne vannak a csomagban.

EBC FA-HH Goldstuff szinter fékbetét

EBC SRK Street Racer Komplett Kevlar sport és verseny kuplung készlet:
Az EBC az SRK kuplung készleteket, erős utcai sport és versenymotorokba ajánlja. Ez a sorozat alapjaiban ugyanazokat a jó tulajdonságokkal rendelkezik mint az SRC-széria, de mégis két lényeges alkatrész került ezekbe az úk készletbe. A szett tartalmazza a rugókat, illetve egyes modelleknél az erősített "Diaphragma" tányér membránrugót és egy garnitúra rendkívül jó minőségű acéllamellát is találunk a csomagban.

EBC FA-R Goldstuff szinter fékbetét

EBC DRC Dirt Racer Komplett parafa bázisú sport és verseny kuplung készlet:
AZ EBC DRC kuplung szett ugyanúgy alumínium szemcsés parafa alapanyagból készül és műgyantával van impregnálva, mint a CK sorozat kuplung lamellák, de ezen kívül a készlet tartalmazza az acéltárcsákat és az EBC CSK 10%-al megerősített rugókészletét is.

EBC FA-TT Redstuff grafit fékbetét

EBC DRCF Dirt Racer Carbon Fiber Komplett sport és verseny kuplung készlet:
Az EBC DRCF kuplung készletei a karbonszálas technológiával készített dörzslamellákat tartalmazza, de ezen kívül a készlet része még az acéltárcsa és az EBC CSK 10%-al megerősített rugókészletét is. Ez a termék az EBC jelenlegi legerősebb Off-Road kuplung sorozata. Kiválóan alkalmas a legmagasabb szintű sport és verseny használatra MotoCross illetve ATV gépekhez.

EBC MX-S Goldstuff szinter verseny fékbetét
Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon