Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Elring
Elring márkában a következő termékek szállíthatók:

Adagoló tömítés, AGR szelep tömítés, Alsó tömítés garnitúra, Automataváltó szűrő, Befecskendező szelep tömítőgyűrű, Befecskendező szivattyú szimmering, Befecskendező szivattyú tömítéskészlet, Befecskendezőfúvóka tömítéskészlet, Csavar, csapágybak-forgattyústengely, Csavarkészlet, főtengely csapágy, Diffi szimmering, Dugó - vezérműtengely, Felső tömítés garnitúra, Forgattyúsház tömítés, Fúvókatartó tömítőgyűrű, Hajtókar csavar, Hengerfej tömítés, Hengerfejcsavar készlet, Hengerpersely tömítés, Hővédő alátét, Hüvely alá O-gyűrű, Kerékagy szimmering, Kipufogó bilincs, Kipufogó/Szívósor tömítés, Kipufogósor tömítés, Komplett tömítés garnitúra, Kormánymű szimmering, Légszűrőház tömítés, Motorolajszint jeladó tömítés, Olajbeöntő sapka o-gyűrű, Olajleeresztő csavar, Olajleeresztő csavar alátét, Olajpumpa tömítés, Olajszűrő ház tömítés, Olajteknő tömítés, Osztómű szimmering, Szelepfedél csavar, Szelepfedél tömítés, Szelepfedélcsavar tömítés, SzelepszárszimmeringTájékoztató:

Az Elring Klinger cég technológiavezető a tömítés-, a zaj- és hőszigetelés-, illetve a műanyagtechnika területén. Az első tömítések autópiacon való értékesítése 1900-ban, az első hengerfejtömítések gyártása pedig 1930-ban kezdődött.
 

Elring tömítésElring tömítésElring tömítés


A nemzetközi autóiparban első beépítésű alkatrészekkel van jelen, szerepe kiemelkedő a fejlesztések területén. Szabványokat definiál, és megoldásokat fejleszt ki a ma és a holnap számára.

Az Elring a motortömítések specialistája. A legmagasabb minőséget képviseli, és kínálatában szinte minden autótípushoz megtalálja termékeit.

A  világ több mint 140 országában elérhetőek a termékei. Első gyári beszállítója számos neves gépkocsigyártónak, pl.: a Mercedes-Benznek, a Volkswagennek, vagy akár a Ssangyongnak.Származási ország:
Németország


Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon